Америка се обяви за промяна на бизнес модела на международните банки

Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън каза, че ще призове ръководството на Световната банка да разработи до декември "еволюционна пътна карта"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ви сталинка какво измъца по въпроса?

Тея вече не могат да плащат лихвите по дълга и искат да вкарат нова схема, прикрита зад климата. От друга страна виждат, че господството на петро-долара е към края си и няма да могат да подчиняват който си поискат. Лоши времена идват за сащ и купувачите на т-боновете им. За съжаление това няма да се размине гладко за целият свят. Алчността ще ги (ни) затрие.

Евреите, евреите.... Как не е поживял още малко този с мустачките да довърши започнатото...

Новата пирамида

От началото на миналия век климатолозите предвиждат унищожаването на света за 30 години, пък минаха 120... но сред тях са писатели, юристи, проф по география, зелена неквалифицирана секта.

дави преведа новината богатите мислят как да оберат бедните

Но амбициите на дъртата скучубра не са мои амбиции. Банките, които и слугуват ДГД.

тоз дърт вампир- в гъзо!

Това е същото, което каза и Асен Василев : "Бедните да го духат!" Бянките ще решават глобалните проблеми на климата, за наша сметка, разбира се.

Единствените проблеми на климата са БАНКИТЕ... !!!!!

Мамито ти и скапан лъжец! Асен Василев каза че девиза на ГЕРБ е "да го духат бедните"!

Пелосито на крак от ковчега??? То днес само такива управляват америка

...и Светът... (за съжаление...)

привличайки частен капитал в ДОЛАРИ да финансират пак американските интереси, за да не им се налага да печатат пак ДОЛАРИ, защото вече става брутално с 176 трилиона дълг....

--- 31. 000.000.000.000 $ USA дълг )))

Тцъ, това е само част от общия дълг. ,171 трилиона май беше, е 2, 3 трилиона нямат значение...

"Дейвид Малпас беше подложен на критики, тъй като отказа да каже дали приема научния консенсус относно глобалното затопляне. " Един ден мислещите хора ще бъдат хвърляни в затвора. Аз отивам далече...от "цивилизацията"!

САЩ е била , е и винаги ще си остане колония . Долара не е американски , а частна валута на фарисеите . Същите се наричат богоизбрани и сега пристигна Месията им.

Ей това е най-трудното да бъде обяснено на плазмодиите!

Те не вярват на нищо,което не е написано на "ЛиШчето".....

Не се тревожете! Путин ще ви реши всички проблеми. Откакто нападна Украйна спряхте да говорите за Ковид и обявихте край на пандемията. И глобалното затопляне може да ви оправи с една ядрена зима.

+ + +

Първата дума в заглавието е сгрешена... Не "Америка",а "евреите"...

Просто САЩ нямат повече пари за Световната банка. Това е. Никаква грижа за климата. Пари няма

Ако има нещо, което трябва да бъде направено, то това е, да бъде унищожена САЩ! След това ще му мислим...

САЩ не могат да бъдат унищожени. Засега Светът е техен.

HE E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САЩ не притежават НИЩО! Трябва да си селски бек, за да го мислиш! Тези, които притежават света са "венецианците", бе, шмокльо! Аре си купи малко книги и прочети, как и кой управлява света! Аман от трактористи в университета!

"Тези, които притежават света са "венецианците", бе, шмокльо!" Абсолютна истина ! Венецианските Дожи са плащали на турските султани през цялото време на Османското владичество над Балканите,за да го поддържат... Над 500 години...

Какво ли ни гласят тези изроди...

Каквото и да е.....няма да ни хареса.

Ясноооо, подготвят план за глобално карадене и грабене на държавите. Понеже затъват здраво, ще крадат отново, като предизизвикват финансови кризи!

Много думи, нищо конкретно. Защо някой е укорим, ако не споделя мнението за глобалното затопляне, не може да има собствено ли? Откога трябва да има централни директиви, даващи указания кой каква кредитна политика да приложи, без да се съобразява със спецификата на региона. Може ли да се сравняват фирмите в Германия и Мозамбик, та да се прилагат еднакви правила за кредитиране и с какво ще спомогне това в борбата срещу глобалното затоплане? Изобщо кога най-накрая ще се отървем от тези изкукуригали старчоци, които искат да сринат със земята всичко, което е познато на човечеството?

Защото застрашава ГЛОБАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРЕСИ!!! Планетата е била в период на "глобално застудяване" , сега излиза от този период и започва "глобално затопляне",което НЕ Е предизвикано от човешката дейност... Само пълен идиот може да вярва,че пърденето на кравите променя климата...

Според циклите на Миланкович предстои ледников период

Ако някой каже, че умишлено затриват всичко изградено дотук, всъщност ще се окаже прав!

"..към справяне с глобалните предизвикателства като промените на климата..."- куче влаче влак, диря няма, пари за вятъра- на вятъра! Как няма един призив за глобалното съхранение на хората, човеците не са ли по- важни от фантасмагориите...?

Накрая група учени да не открият, че теглото на САЩ (Млечния път) е два пъти по-малко?

Ееее, ако фараоните имаха световна банка да се справи с промените на климата..........

Климатични промени няма,правят ни на тъпаци,за да си осъществят Великото Зануляване.Трябва да ги разчистим тия гадове,докато още не е късно.

Не бе има - сезоните са климатични промени :-)

Някой разбра ли какво иска бабето?

Банкстерите. Бизнесмодела ни е ясен. Законен грабеж през спекула. Що не споделяте плана за карбоновите сметки, дето няма да можем да си ползваме парите ако не сме политкоректни, и ще ни следите и лайната, не само храната? Или още не е дошъл момента на зануляването. Като ни занулите, тогава ще ни дадете единствената формула за живот, според вашите Фараонски мечтания.

Намерисва ми като на “свършиха балъците” май - въпросната беше шеф и на Федералния резерв. Облигациите гонят 4% и вече събираното от данъци не може да изплаща лихвите по дълга от 31 трилиона ;-). Ся и петрола проблемен - няма вече глупаци да ви вярват ;-).

пак нещо се мешаме където не трябва... опасни сте ей