17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще яде калая на Тръмп скоро.

Амазон продава скъпо и взема пари за всичко... освен това за всички милиарди приходи миналата година са платили 0 федерален данък ха как става това а ??? Само с проекти

Амазон ПРЕПРОДАВА. Като поне от 1 г в САЩ, чрез Амазон, задължително се плаща ДДС .... на китайските боклуци при Check out на сайта на Амазон. Амазон и Ebay са най-големите битаци в света.

Толкова баничарки - фургонети има само в Мадрид който е 6.5 милиона.А в щатите колко са никой не знае.Една прашинка.

Амазон трябва в най-скоро време да се срещне с антимонополно разследване, а статията внушава откровени глупости за някакви парникови газове и други конспиравинти глупости, наложени от интересите на едни финансови групи. Истината е, че без политическа подкрепа електричките към момента не са алтернатива, батериите им са скъпи и технологиите скапани.

Преди 5 год. казах, че в следващите 10год ел. автомобилите ще направят революция в автомобилостроенето. всички се смееха, но нещата вече се променят много бързо. Вижте къде е Тесла, а идват и китайците

Тоя филм за светлото бъдеще днес или утре сме го играли много пъти. Хем задобряхме, хем светлото бъдеще така и не дойде.

Ти си цял пророк! Браво!

Американската компания не е Ривън, а РивиЪн ! Дори и една проверка не можете да направите, мамка ви джурналя изпростели . Толкова дразните напоследък,че ми иде да ви самоубия !

Един ван, два ванА, 1800 ванА, много ванОВЕ.

Прах в отчите на слепите немци.

ярина