Алкохолът и цигарите най-евтини в България от целия ЕС

Дания е имала най-високото ценово равнище за храни и безалкохолни напитки в ЕС през миналата година - 130% от средното за съюза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я дайте и заплатите Ве кютуци герберастки!

Направете и оценка на доходите у нас и покупателната ни способност спрямо другите бели страни в ЕС , разликата е в много много пъти.

Разбираме много добре накъде биете и за какво ни обработвате и внушавате, но си направете труда да сравните и средните доходи на тезии страни спрямо нашето равнище пък после ще дискутираме!

Не са най-нискицените на алкохола. Например в Испания,Палма де майорка 0.7 л уиски Грант е 12 лв., Паспорт 14 лв, докато при нас са на почти тройни цени. Скъпа им е гроздовата ракия-оригинал- 31 лв.

в коя маза е варено?

Най - евтини за кого ?Какви са заплатите ….

и като заплатата ти е по-малка руснака по-евтино ли ти продава газта отколкото на германеца?

Нормално. И заплатите са ни като на аборигени.

По-добре 130% в Дания, отколкото 74% в България!

Например какви са "заплатните" равнища в Тиквонистан в сравнение с гореуказаните страни! Или например - кой разреши тиквениците в НС сами да си определят "възнаграждението" и как така на тях парите им стигат за по няколко апартамента а на "калабалъка" - не! И други "такива"...

Ами вдигайте цените, какво чакате. Не може да се излагаме в Европа с тези ниски цени.

И заплатите са най-ниски.

Дам...така е!!! Цените са най-ниски, НО И СТАНДАРТА Е НАЙ-НИСЪК!!! (или ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ - ако искате) Толкова да ми напомня на исто(е)рията с горивата.