Александър Николов: Газът е осигурен за месец напред

България не е Русия и ще изпълнява всички свои задължения към партньорите, плащането в рубли крие рискове, заяви министърът на енергетиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разговор със садист и мазохист: Бий ме. -Няма,няма.

Газът е осигурен за месец напред. Токът се смята ден напред. Цялата държава обаче за 2-3 месеца управление е 5 ГОДИНИ НАЗАД .

Некадърници

_stankow

Много, много приказки, всичките изтъркани. Имаме обаче други въпроси: - оказвал ли е натиск посланикът на САЩ на правителството да си прави "експерименти" с неплащане на газа - мин.председателят давал ли е указания на министъра на енергетиката ? - министърът на енергетиката оказвал ли е натиск на Булгаргаз да наруши процедурата по плащането ? Иначе дето Русия е лоша, лоша ама много лоша и особено лоша напоследък, щото не иска да дава газ без пари - това го знаем !

България да заведе дело срещу Газпром в международния трибунал!

_stankow

В Ереван ? :)

БАй Весо по кротко с ракията.

Като ги осъдим най-много да ни пратят 5-6 запалки с пропан бутан за компенсация.

Ще ни спускат халки те....

Абсолютно неадекватно е поведението на това правителство и със сигурност е под външна диктовка. Явно целта е да ни затрият окончателно.

Или защитавате българските интереси или се махате !

Вие продадохте България и я закопахте заедно с чиновниците от ЕС !Няма да допуснем по-скъпо гориво ,заради вашите приятели агресори ,визирам САЩ и ЕС !И не Путин е виновен за тази криза !

Украйна - Молдова - Румъния - България.

Слава на кирчо, на кокорчо и неговото булче спецов! Слава на нпо-тата които издържат толкова политици, убийци, изнасилвачи и педофили. Слава на всичките тези 32 години американско влияние. Слава на всички комунисти-демократи! Слава на ф16 и всичи ф, слава на американските тоалетни, макдоналдс, банани и кола - кока. Слава!

за Украйна да споменеш само. Нали всички сме солидарни с тях, ще си свалим и дрехите.

Гаргата в един самолет подскачала. Дошъл заекът и я питал какво прави. - Еб@вам се! - казала гаргата. - Е, добре, и аз ще се еб@вам! - казал заекът и започнал да скача на борда. След заека и лисицата решила да се еб@ва, после вълкът, лъвът, хипопотамът, слонът... Естествено от цялото това подскачане самолетът се повредил и започнал да пада. - Какво ще правим сега? - казал заекът на гаргата. - Ами вие можете ли да летите? - попитала на свой ред гаргата. - Не можем! - казали животните. - Ами като не можете, защо се еб@вате?! - отговорила гаргата, разперила крила и отлетяла.

Слава на САЩ, слава на АЗОВ, слава на НАТО.

Слава Кокаине и Слава Хероине.

Дреме и на САЩ, че номадите от България ще останат без нищо. Америка над всичко! America uber alles!

Много важно уточнение - газ има за месец, а не месеци !.

Слава на Украйна?

Това е ирония нали?

а после? Щото месец бързо ще мине

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!

това е другото тъпо парче на Киро тъпото и Асенчо опуления..Аман от некадърници и продажни идиоти..

Важното е американските интереси да са защитени от ПП, проДАй България и Има такъв идиот. Да живей САЩ!

Няма какво да си чешем езиците тук! На площада и ОСТАВКА на този идиот и пасмината на Радев!

Австрия ще плаща в рубли, ама България е по-силна и непреклонна, излиза с голия си гъз напред! Ай да ни е честито - продажни плужеци!

И кой сега ще организира протестите? Кои ще са в новото отровно трио или квартет или колкото там се съберат?

За да угодят на американските си господари,Кирчо и останалите герберски и десни продажници са готови да закопаят България.

Защо Путьо баш на най-неутралните реши да спре газа първи?

Пука ми газа и ще си престя от левия в десния крачол.........!!!!!!!!!!!!Аз газ и парно не ползвам..........!!!!!!!!!!!!Жалко за тези които са зависими от газта и нейните цени .....................??????

А леб ядеш ли ? Знаеш ли, че фурните бачкат на газ ? Като стане леба 5 кинта , друга песен ще запееш !

Мале дясно-либералните красиви "капацитети" сте мнооооооооого прости!

Ти и бензина н не пиеш, ама без бензин няма дори и хляб и млеко в магазина. Или си гледаш кравата в апартамента и си засял нивата за да пасе на балкона?

отврат заминавай за раша

"Газовите наличности у нас са гарантирани минимум един месец напред, успокои Николов" А след това, политици - еднодневки? Целувате задника на Зеленски - искате газ от Путин! Всички сте за психиатрията, а не да се упражнявате за политици, на гърба на народа.

да видим сега новите коптори без комини за полвин милион дето ги продават в софия, какво ще правят.

Хора, кажете ми моля ви? Българина беден ли е или е тарикат? Тук чета, били сме бедни. Това не е вярно. Живеем в държава богата на природни ресурси. Да нямаме газ и нефт, но имаме вода, въздух, плодородна земя. Какво ни пречи да сме богати и свободни и независими? На първо място мързел, после ни липсва акъл, защото ако бяхме трудолябиви нямаше да има мързеливи политици. Ако бяхме умни нямаше така лесно да ни лъжат, но ние сме тарикати и за това сме едни. Много, много жалко. А кой ни направи такива? Комунестите. Защо го направиха? За да ни управляват. Кой управлява 12 години? Комунисти. Има ли такива партии в парламента? Поне 3-4. Ами етого и резултата. Мързеливи и глупави е равно на бедни и мрънкащи. Честито!

Европейските закони ни пречат. И продажните политици. В бълагрия даже хората не раждат.

Българина е негласуващ. След като го е страх да гласува за българи а гласува за подлоги, ще си понася робството. А роба не може да бъде богат, тъй като не притежава нищо.

Хубаво си го написал, но със заключението, че за всичко са виновни комунистите , развали всичко. В България няма комунисти, ако въобще е имало истински такива. Ако на някого дядо му е бил някога член на БКП (както Борисов), това не го прави автоматично такъв. Тия, които ни управляваха 12 г не са комунисти, а някакви издънки , може би техни. А ако някой смята комунизма за мръсна дума, да погледне най мощната и бързо развиваща се икономика - Китай.

Баце истината е , че нищо от изброеното вече го нямаме. Изсякоха горите , водата хич я няма вече. Плодородната земя доколко е плодородна е спорно вече. Ще ядем камъни и ще пием морска вода.

Ако има някой по-некадърен и некомпетентен от ПростКиро в това правителство , то това си ти Сашко!! Чупиш тъпомера!!

Ти Киро и министрите му ерудити ли наричаш?

Цял месец можем да си показваме голия гъз.

а после бе, миндил? Оставка!

Нищо не е осигурено, след като се правим на хитреци пред руснаците . Те ни знаят и кътните зъби , дори и това, което ще направим още преди да сме го помислили . Сега гледам , че преди малко в гр. Жешов, Полша е кацнал най-големия тежкотоварен самолет в света Ан-124-100 Руслан, излетял от София . Самолетът е предназначен за превоз на войски и тежка военна техника , а се използва от украинските авиолинии Антонов . Но погледнете в fighradar24 странния му маршрут , за да не мине през Унгария - от България през Северна Македония, Албания, Хърватия, Австрия, Словакия и Полша !? Ха !

Спокойно,корабът потъва нормално! Имаме само 18% запълненост на Чирен, но затова пък хитроумно продавахме, даже когато вече беше ясно дори на кокошките на къде отиват нещата! Единственото, което остава е да свалим гащи и пред натиска на ЕС за Македония, и разочарованите от нас "млади, умни и успешни" юнаци ще си тръгнат натам, където с бащините си парици са се устроили и прихванали.

Само Освобождаване от Робството на САЩ ще даде шанс на България! Незабавно излизане от ЕС и НАТО! Само тогава ще живеем достойно и нормално.

така ще е , като ви управляват нинова руската подлога , неутралната кур ва

отдавна са я продали, затуй няма какво друго да се продаде

Едно време взимахме от руснаците и продавахме на американците.Сега благодарение на тиквите като този купуваме по тройни цени и продават на българите за да може да си пълнят гушките като чехъла и Мавъра.

Ако си политик, обикновено не е лоша идея да се направиш на честен, на принципен, на радетел и патриот. Визирам изказването "България не се продава". В случая обаче сме поставени в една обстановка, където цените яко се вдигат, положението е натопорчено, има огромна несигурност и неизвестност и точно в този момент българинът не се впечатлява от постулати и безмислени "принципни" позиции и защитаване на неясни ценности, които даже не са наши, ами ни се "спускат" от знаете къде. Или по- простичко казано: Ал. Николов да не го играе блюстител на евроатлантизма, а да каже КОНКРЕТНО какви стъпки ще предприемем, за да не фалират малко останалите бизнеси в България и за да не плащаме скъпо и прескъпо за американски LNG.

Ако не сте се сетили - въоражавaнето на украйна е пряко свързано с интересите ни за македония, щото и двете каузи са против руснаците.вместо да си изиграем картите в ЕС- на, ето оръжие ,дайте компенсации за газта и макетата да се държат прилично - наш киро се чуди как да счупи тъпометъра! И в Киев кой знае каква поредна глупост ще изтърсят. Страшно е!

Не се бой, след като ги приемат в ЕО ще въоръжат макетата за да ни завземат. Е, ако Турция не го направи дотогава.

Те ви лоялност закопахте държавата, това ще ни довърши вие това ли искахте, плювахте Унгария защото не е лоялна да ама тя си гледа себе си а не какво ще каже Нато или Америка. Пълна измет и боклуци.

На този дали му е проблем да лъже?

А санкциите към Русия не са ли политическо душене на Русия?

Изглажда Кирчо Харвардското Лъжливо от Канада е заразен за околните и те лъжат плитко и просто като просто Кирчо. Имали запаси за месец. Ами след месеца? Да не би да сте чакали Русия да ви клекне на фантасмагориите да си плащате както искате, бе дженджер? Рублата до два месеца ще е на златен стандарт и тогава не в рубли, а в злато ще трябва да го плащате.

Смешки.

Напротив, просто закони. Вече може са се купува злато срещу рубли в Русия. Истинско злато, не като в форекс.

Сега трябва да арестувате Толупа за умишленото бавене на връзката с Гърция и подпомагане на агресора путлер с Балканския уж паток за 3.5 милиарда народна пара. Той трябва да е в затвора за национално предателство.

Schilo

Тъй...Да речем, че имаме газова връзка с Гърция. Зехтин ли ще тече по нея?

На майка ти путката ватник гнусен.

Гаврос, ципури и диво фагри.

Само не разбрах да си превеждам ли заплата сега в уркайна или да изчакам първо да видя колко ще ми е изравнителната сметка

Приведи си заплата в рубли. Вчера започна въвеждането на златен стандарт в Русия. Не съвсем златен, микс от ценни метали, което го прави по-стабилен и от златен. Нашите чейнджове рубли засега не приемат, но продават рубли. Когато след година им потрябват за да си купят хляб и месо няма да има. Защото след газта идва нефта в рубли, касетите за Козлодуй в рубли, метала в рубли, пшеницата за фуража в рубли. Да видим дали и от сегашната покрайнина фуража (месото в Европа) няма да се продава в рубли. А еврото вече е около 75 рубли, очакваха да смажат рублата на 150. Както при предишните санкции изобщо не успяха да наложат икономически спад в Русия, напротив. Ако рублата разцепи долара ще обесят бай Дън на вратата на белия дом.

Газ няма да има докато не платят във рубли

На Полша го пуднаха и брз рубли.

Schilo

Дали?

Доставките Ямалския договор леко са се покачили, след като по-рано спаднаха до нула" сочат данни на Европейската мрежа на операторите на преносни мрежи 09:12 | 27 април 2022 157 10419 Газовите доставки за Полша по т. нар. Ямалски договор леко са се възстановили, след като по-рано спаднаха до нула. Това сочат днес данни на Европейската мрежа на операторите на преносни мрежи, цитирани от Ройтерс.

Овъртане и лъжи!!! 1/ връзката с Гърция я няма - Киро излъга, че ще стане за 3 месеца; 2/ ЕС щеше да купува газ с обща поръчка, но явно това са били ПР лъжи; 3/ Спирането става, защото руснаците искат да си получат парите - ЕС блокира доларовите и евровите сметки, т.е. той внася пари, които нарича плащане, но контролира сметката и парите не отиват при руснаците; естествено е руснаците да кажат "вие искате газ - ние искаме пари, дайте рубли" - това не е изнудване това сие търговия и преказките на Киро и Укрсула Лайнанен са обсолютни ПР лъжи; 4/ имало риск да плащаме в рубли - ми тапаци проведете допълнителни преговори! Гермаия прави това - вече 2 седмици уточнява процедурите и гаранциите за да плаща в рубли; но наш Киро е омаян от Мустафа и Кулеба. И така преспективите за София и големите градове са: 1/ след месец топла вода ще има само през уикенда; 2/ след това топла вода ще има по половин ден на две седмици; 3/ зимата няма да има топла вода и няма да има и парноооо; 4/ и след това нява да издържи и ел. мрежата и цените ще хвръкнат; 5/ и после няма да има Кирчо, но ние ще сме затънали.

+1

ТЕЗИ ИЗРОДИ РАЗПРОДАВАТ КАКВОТО МОЖЕ ОТ ДЪРЖАВАТА !! БЪЛГАРИЯ УМИРА, А НАРОДЕЦЪТ ПИТА ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ИДЕ НА МОРЕ !!!!!! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО !! СБОГОМ БУЛГАРЕ !!

Хем сме били подготвени за такава ситуация, хем хранилището пълно само на 16 %?!?!? Страааашна подготовка