Спас Русев спечели търга за "Телеком Албания"

Освен българския бизнесмен е имало и трима други кандидати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го.......>>>> www.Trade46.Com

Този гьон и галош, бивш шофьор и сводник, от къде има толкова пари, ДАНС знае ли? Поредния комунистически разбойник...

Да се ненадяваш на един бивш шофьор и тъпоъгълник, но България е страната на чудесата, лумпените станаха приказно богати.

Какъв бизнесмен е тоя домакин на помощно училище? Поредният бандит свързан с уефски подуене и стойкаджия с пура!

A джуджето-гном от Микре да не е по голям бизнесмен?

Ако управлява като "Левски", ще го изгонят, както изгониха ЕОН.

Албанците ще ядат консервите на бате Спас

Казвате, че всичките тези афери са одобрявани съд знанието на ББ. Защо тогава БСП не реагира. Защо радетелката за права и справедливост Корнелия Н. мълчи като комунист в партизанска землянка?!

дай некой лев за Левски бе бате

Сега ще му дадат като бонус и някой закъсал албански футболен клуб :) )))))

говеждите сега в албанското първенство ли ще играят?

Колкото Жирардели е КУПИЛ Юлен( Банско) Колкото Гинка е КУПИЛА Чез ( България) Толкова и Спас Русев е купил Телеком(Албания)

Пипалата на булгаристанската мафия плъзнаха из целия Балкански полуостров!

да беше бългрска....

Сигурно пак офшорката ВТБ управлявана от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ, ЧЕ ВТБ бе единият от ТРИМАТА СОБСТВЕНИЦИ на КТБ , на които българския данъкоплатец плати милиардите задължения към ВЛОЖИТЕЛИТЕ?!! СЕГА СТАВА ЛИ ВИ ЯСНО КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА КТБ И КОЙ ГИ ОГРАБИ!!!!!!!! На кого му направи впечатление как с един фиктивен заем м/у ВТБ и ВИВАКОМ оператора бе загробен и продаден на търг пак с парите на ВТБ на човека от ЯХТЕНАТА АФЕРА - Спас Русев!! СПАС РУСЕВ е бивш комсомолски секретар и ШОФЬОР на заместника на ОГНЯН ДОЙНОВ - лицето СТОЯН МАРКОВ /СТЕНМАРК/ СТЕНМАРК е тъст на брата на Милен Велчев - ГЕОРГИ. СТЕНМАРК УПРАВЛЯВА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАНА ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ В КОЯТО СА АКТИВИТЕ , а в нашата държава на данъкоплатците са ПАСИВИТЕ. В ДВЕ ОТ ТЕЗИ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ Е ОТРАЗЕНО ИМЕТО НА КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА. ДАЙ БОЖЕ ДА ДОЖИВЕЯ И ВИДА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРА!

Добър анализ.Браво.Спас Русев изглежда с доста пари се развихря.Навярно някой ще го попита с чии пари купува наляво и надясно.Нали трябва да има прозрачност на парите за сделките. Нека аршина с който се мери да е еднакъв за всички.Иначе съмненията се пораждат и от там миграция към Европа .

Банк ВТБ — советский и российский универсальный коммерческий банк c государственным участием (60,9 % принадлежит государству). Второй по величине активов банк страны и первый по размеру уставного капитала. Головной офис банка находится в Москве, зарегистрирован банк в Санкт-Петербурге. 1 января 2018 года присоединил к себе дочерний банк ВТБ24..

Е и, нали го знаеха това милионите манифестиращи за промяна, не знаеха ли че Желев е партиен член, или Борисов, или Цветанов, или Цачева, но гласуват за тях и се хвалят че не гласували за комунистката Нинова, която никога не е била член на БКП, нито партизанска внучка като Павлова, за тях е имало дори специални детски градини, да не се смесват с плебса, за нея няма човек в България, който получава по-малко от три хиляди лева заплата.

Телеком България е само част от сделката на чеха заедно с още няколко телекома от групата на Теленор. Не създавайте погрешни представи, че струва 2.8 млрд.

Откъде ги намери тоя палячо тия пари та чак телекоми купува

ЗАБРАВИ ЛИ КОЙ МУ ДАДЕ 330 мил евра за да купи ВЪЗБРАНЕНИЯТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ОПЕРАТОР ВИВАКОМ?!! Даде му ги управляваната от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ офшорка ВТБ , КОЯТО НАЙ ВЕРОЯТНО СИ ЗАБРАВИЛ БЕ ЕДИНИЯТ ОТ ТРИМАТА СОБСТВЕНИЦИ НА КТБ !!! МИЛИАРДИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КТБ ГИ ПЛАТИХМЕ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ , а ВТБ с окрадените от КТБ пари пазари не само ВИВАКОМ , но както виждаш и ТЕЛЕКОМ АЛБАНИЯ!! ПОРАДИ НАШЕТО ОВЧЕДУШИЕ ТЕЗИ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА В КОЯТО СА АКТИВИТЕ. В държавата на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ СА ПАСИВИТЕ!! Не зная дали ще бъда жив да виду закопчани и вкарани в ареста - СПАС РУСЕВ , СТОЯН МАРКОВ , ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВ , МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , БОЙКОВИЯ ЦАР И цялата тази ОПГ унищожила държавата !!

Явно покрай успешния бизнес с ФК Левски е понатрупал парички! :)