Акрополът в Атина няма нотариален акт, не се знае кой е собственик

Пропускът е открит при изработването на имотен регистър в южната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тяхното министерство на културата е като нашето Акропола скоро може да е частно владение- Както тук продават дюни като пустеещи земи.

stankow

Идва лятото, малко рекламка не пречи. Плащат ли ви всъщност ?

А на МОЧА в София , кой е собственика- Путин, Макаров , Решетников или дедото Мадуров?

Ей, нема да ми барате акрополо. Аз съм си го построил още преди да започна да правя слънцето. Там ми беше почивната къща. После се присламчиха разни хора наоколо - почнаха маслини да садят, търговия да правят, ракия (те му викаха узо) да пият. Ама акрополо си е мой. Ех, акрополис акрополис - земьо македонска, и нея ли започнахте да я искате.

Гърците ще питат Зевс къде е нотариалният акт на Акропола.

Египетските пирамиди имат ли ( както викат селяците - натурален акт ), великата китайска стена има ли нотариален акт, мостта на Кольо Фичето на Янтра ? Само в ЕС се случват такива простотии и в България имаше подобен случай, да се търси собственик на неща построени преди въобще да има НОТАРИУСИ!!!!

Акрополисът с Пропилеи,храм Нике Аптерос,Партенон,Ерехтейон,Халкотека и т.н. е на атиняни ,елини и цялото човечество. Какво значение имат разни нотариални актове за най-великият исторически комплекс на Света.

Chefo77

Има значение за това кой ще го поддържа. И кой ще лапа пари от него ;)

Що, на Царевец знае ли се собственикът, нотариален акт има ли? На Старосел? На Варненския неолитен некропол?

вземете та идете при Перикъл и го питайте защо е наредил на Фидии, също и на другите като него, да възстанови тази разрушена от персите цитадела, която от още близо 2 хиляди години преди Христа е била превърната в храм. Май чиновническата тъпота не е само наше, българско, качество и притежание, а се шири на всякъде по света, особено при гърците в този случай.

не го показвайте на една Тиква от Банкя защото ще прати мафийката си да арестуват кмета на Атина за да построи 60 блокчета на мястото на той акрополче, некроплче, абе няма разлика той си знае

Ей сега е момента некой от нашите "строители" да извади акт че е на прабаба му и да бодне 1 блокче там :) само за 2000Е кв. кво му плащаш?

турската армия ше я приеме за собственик.

Ей тия древните елини са го карали хептен през просото. Ама може ли такава работа да построят такъв прекрасен храм и да не му издадат съответните документи? Сега трябва да гадаят кой е собственика на това?........... Като, че ли има друг вариант , освен да е на гръцката държава и народ.

Как да няма собственик? Та това е Зевс...

Ами той е македонски ! Не го ли знаете ?