Air New Zealand мери теглото на пътниците преди полет

Всичко, което се качва в самолетите на авиокомпанията, се претегля, за да се проучи как да се изразходва горивото по-ефективно

Обратно в новината

Коментари - Air New Zealand мери теглото на пътниците преди полет | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англосаксонската ефикасност, ще ви мери колко дишате, ядете и живеете за да знаят как по добре да ви дерат. Това само ако ги оставите да управляват света.

хааа забавно:)

Air New Zealand мери теглото на пътниците преди полет В скоро време хАир ню зиланд ще раздава слабително преди полетите и ще задължава пасажерите си да се изхождат преди да се качат на саломелите им. Така де, няма само да хабят гориво и да возят насат-натам фекалии...

Някой който не разбира от авиация е измислил тази глупост. Щяло да е доброволно ами като е доброволно как ще ви излязат сметките ве? Теглото на пътниците може да се разбере като се извади теглото на багажите и горивото. Всеки самолет си има кантар на всяко колело и се знае колко е натоварен преди излитането и къде е центъра на тежестта.

А, секрети от гъзовете не им ли вземат?

Да ги мерят и след полет. Аз като направя два лупинга и всички свалят по 2-3 кила.

Какво го вълнува Ганьо, какво прави Еър Ню Зийланд?

Но нека да вържат теглото за цената на билета.

!

Нямаш на представа какъв "РЪЧЕН" багаж имат тарамбуките. Гледал съм сеири преди чекване за полет: бяла полицайка търпеливо стои с портативен кантар и чака индийски катун да прехвърля огромни куфари под формата на "РЪЧЕН" багаж да да влязат в БЕЗПЛАТНО ТАКСУВАНЕ. По средата на залата се прехвърлят шалвари, гердани, чалми и всякакъв реквизит липсваш в Западният свят.