710 лв. става минималната заплата от април, синдикатите поискаха нов скок от юли

КТ Подкрепа поиска тя да стане 840 лева с актуализацията на бюджета в средата на годината

Обратно в новината

Коментари - 710 лв. става минималната заплата от април, синдикатите поискаха нов скок от юли | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А помните ли депутатите с колко си вдигнаха заплатите?!

А пенсиите бе кривооки...За тях защо мълчиш или искаш и тебе да те окошарят след време. Не гледай и не залъгвай с цените на борсите.Погледни реалните цени по пазарите и магазините.И не говорете за 10 %.По скоро 45% е инфлацията.

Няма работоспособен европеец, който ще се хване на работа за смешната сума от 350 евро. Абсурдно е България да е на единен европйски енергиен пазар при тази ралика в цената на труда. Тя достига до 7 пъти по ниска от най високата. Така Бг ще продължава да е източник на евтина работна ръка за Европа. Няма промяна, както обещаха плямпачите от Харвард.

Защо твоят тиквен вожд 12 години не направи нещо по въпроса?

Ами нали за това докарахте тези лъжци да направят промяната.Да ,ама на путкин ден!!!

При тази инфлация... забогатяха хората с 710лв...страхотия.Мани...

Ти щом си на минимална заплата, значи си максимум с основно образование! Повярвай, че няма образовани и работливи хора, които да са на 650 лв! Ама не може, само дайте! Ти какво си дал от себе си,та да искаш????

Лошото е че чорбаджиите са със основно или даже и без образование...и това е масово явление..а пък ти сигурно си завършил гранфоненото училище..

За разлика от теб не квича и да искам да ми вдигнат минималната заплатка! В тая държава е пълно с мързеливци и неграмотници, като теб, които само искат! И тези са ви много!

Гаврата с българите продължава! При инфлация от 30% , се вдига минималната заплата с 60лв, тоест 10%! А пенсионерите с 30 лв повече и то от 1 юни!

Колко хубав става вече живота в България и Европа.? Излиза коприва та, ще има какво да се яде. С парите от заплатата ще си купя един варел нафта за да ходя на работа.

След 15 години членство в ЕС и НАТО българите в България са по-бедни от хората в Сърбия,С.Македония и Черна гора. Вероятно Заради това са по-бедни..

За украинците всичко е безплатно, и телефони, и храна, и превоз, и жилище. На другите мигранти дават па 1500лв без да работят, а ние ще се бъхтим за 2 пати по-малко. Пумиярска държава управлявана от предатели на народа и родината

Депутатите нищо не вършат, трябва да се махне правителството, само граби и взима по 6000 на месец и повече , купуват си скъпи коли и къщи и ги дават за наркотици и на синовете и дъщерите, те ги карат с 240 км/ч по улиците и избиват невинни. Затова правителството да подава оставка и да не се съставя правителство за напред. Минималната трябва да е 1500 лв чисто/ 1900 бруто/ за да живее 1 човек добре. Кога ще стане толкова, ще доживеем ли живот и свят със свесни и кадърни хора, които да мислят за другия, досега всеки гледа себе си и за бъдеще ще бъде така.

И кое правителство да дойде?

Минималната заплата не е човек да живее добре. Тя е, за да може да свързваш двата края и да успяваш да си покриеш нуждите от първостепенно значение. АКо искаш да живееш добре, намери си по-добра работа, преквалифицирай се ако трябва, но не може да чакаш на държавата само да ти осигури добър живот.

Теглят се нови дългове,а грабежа на 34 000 българи със ЗАКОННО изчеслени пенсии и с крадлив таван продължава.Продължава и осигуряването на МРЗ или на 4 часа ,вземането на пари в пликчета.Само заплати на управляващи и депутати продължават да се увеличават.

Следващия път пак гласувай за другаря Радев!

Отдавна инфлацията изяде подигравката с индексирането.С 390 лв освен тока и парното какво да платя??? 2 хляба за 30 дни????? Кирчо?

Според мен минималната работна заплата трябва да се изравни с началната заплата на програмист в София. В крайна сметка няма значение, кой какво работи и какво е учил. Както в комунизма, всички с еднакви заплати и това е.

Че едни 80% от коментиращите в този форум не разбират от сарказъм.

Че то сега е така. Инженер, препопдавател, лекар изкарват колкото или по-малко от бачкьорите по строежите,

Знам, нали съм инженер. Онзи ден молихме шефа поне да изравни заплатите ни с на сервитьорка в кафене, че сме по-зле.

Е как ви се откъснаха от сърцето бе!?? Работници в концлагер от открит тип. На служебните кучета месечния хранителен порцион е по-скъп.

С тази измислена минимална работна заплата не се подпомагат по никакъв начин нито се повишават доходите на хората а единственото което се получава като резултат е че се увеличават осигурителните вноски и приходите на държавата! Ако искат високи заплати да въведат минимално почасово заплащане което има смисъл.

Очаква за нищо работа, която е нискоквалифицирана, за която не се изисква никакво образование или опит, да получава заплата като на инженер в НАСА???? Предполагам, че причината се крие в комунистическото възпитание, НО има обезпокояваща липса на всякакви познания за факторните пазари, какъвто е този на труда.

синдикалните боклуци са корумпирани и гнусни .....майната им .....

Бях точен с парите става заместник министър на Рашков, това е бившият правосъден министър от служебното правителство на Румен Радев, Дерменджиев

Това е около 560 лв. чисто Идиоти.

Спомняте ли си когато синдикалните боклуци В писмо искаха минималната заплата да скочи над 1000 лв......!!!!! 1103 лв. нето. .... https://parallel43.bg/v-pismo-sindikatite-iskat-minimalnata-zaplata-da-skochi-nad-1000-lv

Пише го в статията

Само за една седмица !?!?! 1 милиарда нов дълг ! Половин теглан днес , и половин миналия понеделник

КНСБ и КТ “Подкрепа“ – търтеи и хрантутници, лизачи на боковия за ник!

Очаквахме от тези харвартски мочета да премахнат тази соцотживелица. В нормалния свят няма такова нещо.

си у Мюнхен,колкото аз в Мездра!ТАм има минимална часова ставка,което е същото!

МРЗ не се формира така както през комунизма! За да вдигаш нещо то трябва да има производство, а не само приказки.... Зная, че всеки иска да взема голяма заплата, но не се замисля, че това вдигане на МРЗ автоматично води и до вдигането на една камара заплати в бюджетната сфера, а кой внася в бюджета- само работещата икономика и никой друг! Така че при липса на икономика, за да има реален резултат първо трябва да се съкрати администрациятам, която само тежи и потребява, а нищо не внася!

Нали 30 000 щяха да съкратят? Напротив , върнаха пенсиониранити на граждански договор и направиха нови назначения без съкращения. Уникални дебели.

В другата тема го написах и ми хареса. Копче няма, милиард върти. Що е то?

Да, браво ...супер сте. А, ние дето сме с малки бизнеси и се самоосигуряваме точно в тази криза ни е необходимо по - висока разходна част? Уникални идиоти . КТ Подкрепа да се ангажират лично да ми плащат осигуровките, щото си нямам друга разходна част увеличена многократно.... Нямам думи от простотии

ами,осигурявайте се на 4 часа!Както правите с бачкаторите!Или фалименто!

Управител на ЕТ , ООД или ЕООД как се осигурява на 4 часа? Смехурко.

Трябва да се вдига заплатата рЕзко и отведнъж. Иначе ще си стоим на опашката в Европа, като сега.

Бе, кога станахте икономисти всичките!?!?

Живейте вие със 710 лв бе, изроди. В нормалните държави получават в пъти повече от помощи.

Кой ти каза, че живееш в нормална държава!

Само партия "Бастун" на пенсионерите, които са мнозинство в България и партии като "Възраждане" могат да върнат България в нормалността .... От това ги е страх атлантическите нищожества .......обединена партия "Бастун" ........

Кел файда, като няма ъпдейт на заплатите на хора, които не се усигуряват на минималната?

Продължаваме Промяната на цените ....

Направете я 1500 даже. Целата е единствено повече данъци. Питахте ли някой от дребния и среден бизнес дали е съгласен с тая тъпотия ? Направете мин.раб. заплата необлагаема и всичко ще е ок. Да, ама не, щото искате да лапате повече и повече.

Трябва да има минимален необлагаем доход за всички без изключение!