602 чужди компании искат да инвестират у нас: Ще имаме ли завод за електромобили

Първият проект може да бъде обявен още до края на седмицата - на европейска компания в атомобилния сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека източи язовир да си направи селфи, пък вие не му вярвате за инвестициите. Кой знае на какво още е способен

Пише тук? Явно хора,които не са и помирисвали Европейски университети. Неуважаеми ,има и други миризми,освен на чесън и гроздова. В този живот явно няма да стане за вас.Дано децата ви са по- умни.Вие ще се гушнете с крадливия ви ПРОЗД вожд и още по-прости ще си умрете. Съжалявам ви,че не можете да четете на Европейски език за да видите заради него ,къде е България.

и кой в момента е еврогейския език? беше английски, а сега, сега кой е? френски устно?

По времето на Виденов и роувър дойдоха, но след една година си отидоха. Нека първо видим завода и тогава. Много хвалене не е на хубаво.

То не беше Кремиковци,новото сити край Мусачево, стадиони с молове и молове със стадиони...

Имах колебания, но пак ще гласувам за герб. Алтернативата е малоумни идиоти.

И всички като теб. Гласувайте за перача с навитите ръкави,бедна родна реч ........няма да изброявам,защото вие се разпознавате в него и знаете. ще си останете сами в България. Тук освен цигански не ви трябва друг език. Вождът ви може би и него не говори. Какъв ЕС,като той и вие една дума от езика на която и Евр.държава не вдявате.

Инвестицията е на Кирил Домусчиев съвместно с немска компания. Домусчиев си я е уредил, а не гения Кирил Петков. Отвратително е да се хвали в момента, като допреди 2 седмици нищо не знаеше.

е тоя Киро Факиро бре - обикновен пеераз. У наше село какви пеерази има - факири!

не казвай "хоп" преди да си скочил. Иначе е смешно.

Поредният предизборен кьорфишек. То бива измишльотини, ама понамалете малко.

И от мен едно писмо. Като имате нещо конкретно тогава говорете. Това с писмата е нищо. Една секретарка го пише.

Много инвеститор много нещо бре, и всички мераклии да инвестират в завода за прилепи в Божурище. Някое парцелче дали ще се намери и за Асанчо БонгоВасильов?

Е тези двамата Кирил Петков и Стамен Янев са страшни клоуни жадни за изяви. За да прикрият провала си взеха да се хвалят на хартийки. Много ясно, че всяка запитана фирма би казала, че принципно ще инвестира. Да бяха казали реални инвестиции по тяхно време? 0 Да не се окаже, че после немска инвестиция е част от българска инвестиция….и че не министъра я е привлякъл, а едно други хора. Ще стане лошо ако от ГЕРБ кажат истината.

Аз вчера се чудех каква е тази километрична опашка пред Министерството на икономиката, а тя била от инвеститори...

tonk11

Ми да. Тия 600 компании само са чакали служебното правителство и идват. Даже утре още 120 ще дойдат. Абе тия хептен изтрещяха. Явно през оставащите им 15-20 дни ще слушаме само такива глупости. Или всъщност още 3-4 дни. После ще млъкнат.

-602 чужди компании искат да инвестират у нас. Преди да пуска такива балони, този министър да прочете нещо за БЪЛГАРСКАТА СЪПЪТСТВАЩА АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ, създадена още през 2012 година и съществуваща и днес: AUTOMOTIVE CLUSTER BULGARIA - ACB Тази наша, БЪЛГАРСКА СЪПЪТСТВАЩА АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ РАБОТИ И ПРОИЗВЕЖДА ЗА ПРЕСТИЖНИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ КОМПОНЕНТИ, ВЪЗЛИ, ДЕТАЙЛИ И АГРЕГАТИ, БЕЗ КОИТО НИТО ЕДНА ФИРМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АВТОМОБИЛИ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ОКОМПЛЕКТОВА МОДЕЛИТЕ. И НЕЩО ПОВЕЧЕ. АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ ТЪРСЯТ ДЕСТИНАЦИИ, КЪДЕТО ВЕЧЕ ТАЗИ СЪПЪТСТВАЩА ИНДУСТРИЯ СЪЩЕСТВУВА. И ДНЕС, В ТАЗИ НАША ИНДУСТРИЯ РАБОТЯТ НАД 250 ФИРМИ С ИЗГРАДЕНИ СТРУКТУРИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО. Моля, г-н министъра да отдаде заслуженото за това, което е постигнато в БЪЛГАРИЯ.

Точно ... миналата седмица откриха завод ... разбира се никой от правителството не уважи събитието щото не им изнася на предизборната кампания. Борисов и да му е време за смяна това не може да стане по унизителния начин, по който се опитват да го направят.

Гербавите не остана 4 дни и ще започне истинското изчегъркване.

ако така се изчегъртваха над 800 000 избиратели.

Има ли толкова простаци в България? Сигурно,като чета тук пишещите.

Оф.. и сигурно точно заради тоя харвардски специалист са решили да инвестират.. Аре стига глупости. Едно е да имат намерение, друго е да го направят. И ако го направят ще е заради работата на бат Бойко, а не заради предизборния щаб на онова комунистическо генералче..

Е каква е разликата м/у Ще изречено от ББ и Ще изречено от тоз министър ?

И след края на седмицата са изборите и настава мъртва тишина.Подателите на писмата знаят ли за тях?

да си пратя сина в Харварт,ама след като гледам това недоразумение даже и през ум не ми минава! Тоя си живее в някакъв друг,паралелен свят,на розови мечти и божури....Куха лейка отвсякъде! Царя поне с неговите 800 дни звучеше авторитетно,а тоя.....стам за родителите си и България!

Понеже явно си поредната куха лейка- трол на ББ, в Харвард не се праща, там трябва акъл и ценз, провери какво означава тази трудна дума

Радев, бушона ви дето купи задлъжнялата фирма от шефа на НАП кога свари да напише 128 писма с инвестиционни намерения бе ?

ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С БАЛЕТ МАГАДАНС И ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО СЕПТЕМВРИ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива =========================================================== Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Бойко щеше да я завърши догодина - 2022 ! Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ =============================================== ДА ХВАЩАТ ЛОПАТИТЕ С БАЛЕТ МАГАДАНС И ФЪРЧИЛОТО И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СА НАПРАВЕНИ ДО СЕПТЕМВРИ К А Ч Е С Т В Е Н О иначе - до кръста в бетон и ще ги хранят с кифтета и бира ненаялите се чалгави гниди копелета такива

Тез комунисти още не са дошли на власт и взеха да лъжат и опъват едни лакардии. Ако ги слушаш, вече сме се оправили и сме на второ място в света по икономика, след братушките естествено. Ония винаги са първи. Те са, вся и все.

602 компании са написали писма.... и аз мога да напиша още десетина, ама нейсе.... а защо не спомене министеро барем на една по-извесна името?

Вече се наслушахме на такива лъжи от царските хора. Бившите соц държави без да вдигат шум си докарараха не една и две елитни фирми и продават най-известни марки на целия свят. Да ги докара, тогава ще има браво от мене. Дотогава има - съмнение.

Само за месец,този корифей с няколко курса в Харварт привлече инвестиции за трилиони! Ура,другате,верваме ви!

Малииии дали наближават избори как мислите?

Тоя вече става банален в лъжите си. Както аопропо и всекидневния пи*кин дим (както казват в Македония) на правителството. Всичко правят като по учебник за дезинформация на КГБ. Чудно защо ли?

Изглежда, че си чел този учебник на КГБ Г-н Трол, времето ще покаже всичко.

Въпросът е тикакво си чел, другарю трол и защо?

Имало една германска семейна фирма с годишна печалба около 10 млн. евро, която произвеждала някакъв уникален медицински продукт. Та тя избарала да произвежда в България и започнала да изгража цех край Плевен. Дотук добре! Пита се обаче каква е заслугата на този министър за подобна инвестиция, защото тази заслуга трябва да е от последните 6 седмици, защо нарича цеха "завод", понеже там май няма да работят повече от 10-15 души и няма ли да признае поне мъничко приноса и на страрото правителство, защото за последните 6 седмици нито политическият, ито икономическият или данъчният климат в страната дотолкова са се развили в благоприятен план, че шефът на тази компания спонтанно да си е казал "В България ще бъде!".

По-скоро може да се откаже!

Заслугата на този министър (а и не само на него) е, че като дойдат тук, никой няма да им открадне бизнеса. Точка!

Яко ше дръпнеме.

А тулупа инвестира в мутри. Жалко е, че има примати които харесват това.

Пак лъжат. Не са 602 фирмите, а 1002. Хайде моля поне едно име пишете.

Много яко! пп: Айде трий и това, чепинско гадуларче.

Тоя е бетер Наско Сираков хахахах

От двайсетина дни на бюрото на Главния про-------рор има сигнал, подкрепен с факти, как “ТЕРЕМ–КРЗ ФЛОТСКИ АРСЕНАЛ – ВАРНА” е източван с крупни суми в полза на ВМРО за отминалите парламентарни избори на 4 април т.г., разкри АФЕРА от свои брилянти източници в Министерството на отбраната.

tonk11

А стига бе! Афера? И ти вярваш?

"Това, което ме радва е всеки ден да постигаме нещо" "всеки ден да постигаме нещо" е пожелание. Не знам на Харвардски какво е, но на български министърът отчита пожелание, преоблечено като резилтат. Иначе обещаната инвестиция е около 0.1% от БВП. Даже и за изчегъртване на старата боя няма да стигне, хаха. Резултат исках да кажа, ама и така бива.

Като дойдат сега комунистите на власт и ще стане тихо и тъмно. Изведнъж инвеститорите ще изчезнат. И като мине тежката Радева зима, барикадите ще пламнат. Надявам се тоя път народът да доведе нещата до край, а не както през 97г Здрав бой и отстрел. Никаква милост.

някои от нещата, които пишеш, са подсъдни!

Извинявайте, другарю Рашков!

А да ни ебавате майката с руснаците 76 години вече не е ли подсъдно, другарке??? Писна ми от червени боклуци. Поляци, чехи и румънци скъсаха пъпната връв с колхозниците един път за винаги и вижте колко са напред.

па той Бойко е най-жалкият кремълски лакей с неговата сръбска тръба...

И аз пратих писмо на бай Джон в щатите, че имам желание да инвестирам 100 милиона долара. И на бай Си пратих в Китай. Не че имам възможност. Иначе желание имам голямо :)

Да не са пропуснали инвеститора в Левски - София.

Тулупа ще вдигне кръвното в неделя,но май ще е още в събота ,кото чуе за договора А може да скъса и менискус.

Да ти река едно нещо, Тулупа само като е прочел думата "шивачески"-изречена от министЕрчето Кирчо-му е станало ясно за какъв кьорфишек иде реч!!! Даже не му е нужна фалшива дипломка от Харвард за да го разбере!! След като едно министЕрче не знае да изрече правилно подобна дума, не е ясно за кво се е трепало да зубри в Харвард, още поече да плямпа басни!!! Скрийте се, неграмотно "умни и красиви" палячовци!!!

Да бе, мокрите сънища на неДипломираното и измислено министЕрче продължават с пълна сила. Не го ли боли вече "Мара с петте баджака" тоя швестер недоклатен?!?! Засега близо 2 месеца кара само на приказки и сънища, но явно няма спирка-продължава с фантазиите!!! Как се подписва договор с компания от такъв калибър?!?! Надали е за 20 дена, както се опитва да ни убеди голобрадото министЕрче! 20 дни няма да стигнат само на адвокатите и консултантите по подобен договор за да го прочетат, осмислят, поправят и одобрят!!! А селтака се опитва да ни хлъзга и лъже, маже....Стана за посмешище това несъстояло се "харвардско" генийче. Всичко е едно плямпане, лъжи, мазане и нищоправене!! Бас ловя, че и след 5 години неговите фантазии няма да се сбъднат!! Но тогава вече няма да има значение, защото след 5 дена селското, овче стадо ще си избере "умни и красиви" чалгари, които не са "Мутри!Вън" - но са с джипове и по 20 човека охрана на инвалиди!!! Блазе ви, овце-не знаете колко много сте про3ти и затова ви е през "фара" кой ще си изберете!! После си го спомнете обаче, когато ви заболят задниците от това, което са ви подготвили Славуца-инвалида, гРозен ГаДев, мАяМа Свирката, Ицо със спуканото гребло и Барбикян миризляка!!!!

скъпа,каза им го.... Но....,народа изпростя,след 90-те....Това са децата на попо-фолк поколението с идоли татуирани кухи плеймейки,прости футболяри,певачки по кръчмите,мутрета с по 5 души охрана,надрусани нарциси.....

До вчера ревахте, че ГЕРБ е съсипал държавата и има отлив на чуждестранни инвестиции, а днес вече говорите за небивал интерес да се инвестира в една според вас “съсипана” икономика. Толкова сте жалки и прозрачни, че няма накъде. Нищо няма да направите освен да откраднете. Вече започнахте с 500 милиона от магистрала “Хемус”!

Това е ,защото ГЕРБ ВЕЧЕ не управлява и не може да рекетира.

преди - 800 дни; сега - 602 инвеститора :))))))))

Цара беше вреден за България, Тройната коалиция също, но най-вредни от всички бяха Герб, защото се задържаха 10 години на власт с театрото на Бойко. Баста.

Какво по-точно "полезно" очакваш от чалгаря и площадните циркови артисти?

В икономиката много малко неща се измерват в бройка фирми ... има значение какви са фирмите. Без да съм ходил в Харвард това мога да му го обясня. Много напъване е довело до мозъчна пръдня. 602 фирми били.

Аз чух че не са 602 а 603

Само чакаха да дойдат Мутри Вън !

Ха ха ха, Сърбите без да са в ЕС и НАТО отвориха филиал на Соntinental, FIAT стяга конвейр за коли, магистралата и газопровода са им готови, имат 10%от световният Литии, но не го продават защото не са продажници като нас и нашето злато на Дънди Прешъс... Значи има място за батерии.

Същите тия от ДБ-ДСБ!

Все пак кво стана с ония милиарди несъбрани задължения в НАП ... събраха ли ги ... риторичен въпрос.

Тоя няма един ден трудов стаж така като го гледам ... какви са му постиженията. Същия въпрос мога да задам и на Радев и на Рашков а и на по малкия зелен чорап как му беше името.

Иначе че някой му е плащал 6 години в САЩ да се прави на студент това не ме впечатлява особенно.

Към 100 хиляди долара на година е двугодишната програма MBA в Харвард. Тия дето минават през 4 годишната те нямат нищо общо с тия ... туристи които като правило не се набират от топ университетите. Никой от топ университетите не кара MBA програмата. Та имайте го това в предвид като се прехласвате.

Разбраха,че няма Бойко да ги минава с 200 и всичко се оправя.

Ако си младеж е донякъде допустимо!