Щедри данъчни облекчения предлага БСП за родителите

Законопроект предвижда да отпадне ограничението за данъчни облекчения - до три деца

Обратно в новината

Коментари - Щедри данъчни облекчения предлага БСП за родителите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека първо вземат властта и после да предлагат. Понеже досега когато са имали власт все е било катастрофа. Послед с Виденов страдахме.

БСП-то пак не са в час ! Не големината на данъците а ОРГАНИЗИРАНИЯ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ , КОЙТО СПЪВА БИЗНЕСА ЕЖЕДНЕВНО да работи е проблема . Ама на хора дето не са изкарали един лев в живота си с двете си ръце -не можеш да им го обясниш !

,малииии, ще ви скъсам гъзааааа

един индийски кандидат-политик обеща на целия им народ по един хеликоптер за всеки...! Значи са по-зле и от нас. Наште вече не вярват, но тайно се надяват малко. А ония направо се наредили на опашки в очакване.......

БСП вдигат мизата да уточним, при 6000 лева на дете почни никой на миминална заплата няма да се възползва в пълен размер. Връщат му данъка за първото, за второто няма основа. не е лошо Връщане на ергенския данък. Който няма деца, плаща повече

да започнат да се "отбиват" мангалште от социалните помощи без разни БХК и други антибългарски неправителствени организации да могат да съдят държавата. Крадлив дЕдо беше започнал в тази посока но продължи само две-три години. За мен това бе една от малкото ,да не кажа единствената политика, която одобрявам от времето на неговото управление.

това да важи само за БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА И АКО МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЖЪТ СОЦИАЛНИТЕ НА ЦИГАНИТЕ ЗАЩОТО ТАКА ТРЯБВА

Ти циганин на 18000 лева годишна заплата видял ли си? Това облагодетества само хора с легални доходи Друг е въпросът, че практически данък общ доход няма да се внася вече от семействата. Вървим на вдигане

Какви сте смешни. Ония цигани, за които говорите не разчитат на това основание за социални помощи. Тях не смеят да ги пипат, защото електората е там. Иначе циганин, ако изкара и си ги декларира18000лв. на година защо да не получава облекчение. Той съответните данъци и осигуровки също е платил.

БСП и телевизията им имат дългове над 2.5 милиона лева? Наистина ли искат да съветват за финансите на дърважата, а не мога да оправят дори собствените си.

БСП обича ромските малцинства !

И кой точно ром плаща данъци?!?

много роми плащат данъци, колкото и да не ти се ще а законите трябва да важат за всички!