6 български банки в Топ 100 на Централна и Източна Европа

Най-големи финансови институции в региона отчитат ръст на активите със 7.2% до 2.71 трилиона долара към 1 януари 2021 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-бедната нация в Европа я дерат най-качествено и най-юнашки!

Това са Клонове на чужди банки,бе,келеши! Български банки НЕМА, от доста време.

по пране на пари или по раздадени лоши кредити?

И по-високи заплати от по 700-800 лв. От таксички и от какви ли не комисионни.

Поредната платена статия. Ние не се притесняваме за тия 6 банки, а за онези 3 дето ще изгърмят поради свързаността си с хунтавата мафия на Радев и неправомерните финансови операции.

Както добре се вижда прогресират банките, които са свързани с еврото......и то казано индиректно от руска медия.

6-те банки са и в топ 100 на България! Сериозна работа!

Интересно как броите Топ 100, като в България има само 25 банки?

начи може и в топ 50...

КОЛКО са български тези банки.......?

Поредната платена статия. Ние не се притесняваме за тия 6 банки а за онези 3 дето ще изгърмят поради свързаността си с гербавата мафия и неправомерните финансови операции

Тва са манипулиращи данни за пред простолюдието. ЕС е най голямата световна мафия и не трябва да им се вярва на нищо казано. Ето каква е истината за Топ БаМките у нас: Четете и се подгответе, докато все още имате някакво време за реакция. Мафията удря от раз, без да предупреждава населението ! https://mignews.info/chakat-ni-faliti-na-banki-krizata-ot-2008-a-shte-ni-se-stori-pesen/?fbclid=IwAR3qoKVG1dwCmUHf6aVGYjhfjjvlOz6S5cnLR8_5ITOT9hQZqlZ3fvBF1GY

супер стандарта е швейцарски иначе сме последната дупка на кавала в случая европа

В топ 10 за крадци и мошенници са нашите!! Бдз лихви по депозити С хишяди такси и комксионни Без контрол и глоби от кфн

Ако хората тръгнат да си теглят парите и да ги влагат в нещо различно от депозит, лихвите ще се възвърнат по същия начин, по който и изчезнаха.

Вижте им печалбите. Смешна работа. Мрънкате против банките ама те как да живеят освен на такси от транзакцийте ви? Взеха им правото да спекулират на пазаря, лихвени проценти никъде по света вече не се дават (освен в места като Сирия и Афганистан по очевидни причини) и искате от тях да ви уреждат услуги по плащанията безплатно!? От известно време от Банки много трудно се печели...особено след 2008. Почти нищо не им се разрешава да правят вече, освен да се занимават с плащания - може би така и трябва да бъде. На въпроса който пари в малките ви тикви "Ама защо тогава не ги затворят" има друг отговор, или по скоро отговори. Банките са все още критична част от икономиката на една държава в сферата на плащанията и друг тип гаранции. После имаш и собственици които намират за по лесно като правят пари от едно място, да си имат банка през която да минават тези пари - някои такива хора купуват дялове в банки. Такива хора могът да бъдат от нормални бизнесмени до такива които са в сенчестата икономика или направо бандити. После Източно европейските банки не са като Западните...на Запад банките могът да печелят (и печелеха доста, макар сега по малко) от сделки на сливане на големи фирми и комапании, както и от качването на нови фирми на фондовата борса. Неща които се случват много по рядко в Източна Европа и Русия. Разбирам че се дразните от банките, но не източно европейските банки предизвикаха кризата през 2008 нито пък те раздаваха 100ци милиони в бонуси на служителите си докато държавата им даде близо 1 трилион за да ги спаси - това е специалитет на братята отвъд океана. Нашите банки не са никакви играчи и имат грехове, те са в прането на пари а не във взимането на такси. От време на време, мафиоти като нашите "политици" затворят по некоя банка да е оберат, но за това не е виновен концепта наречен Банка. Това че се чудят как да ви вземат такси, трябва да ви успокоява. Няма нищо по лесно за една Банка да не ви вземе никакви такси за да ви го направи по сладко да си оставите парите при тях, но това винаги означава че сматят да спечелят по друг начин от парите което ще бъде много по рисковано.

Само на един въпрос отговори: Къде отиват печалбите на нашите банки?

Да ги закроват като не се печели бе и да остане само бнб и виртиални банки онлайн

Да бе виртуални, и после като изчезне виртуалния банкет, какво в Нигерия ли ходиш да го търсиш или на Каймановите острови?

Ужасна история са тези гнусни банки. Живеят само от лихви по кредити и такси.

Ако изключим Георгиус Георгиу ПИБ е единствената българска банка от мъглявината Андромеда, другите са чужда собственост. Прибваим ли бедния Георгиу хич ни няма.

Абсолютно. Журналистическото безхаберие придобива колосални размери, а идват избори…

Само ПИБ е донякъде българска банка, ама защото Тиквата и наля маса държавни пари и не се знае колко е неговия пай в нея. Всички други са чужди банки и в един прекрасен момент могат да решат, че като са си изпрели платното, могат да ритнат кросното! Но когато демокраДите взеха властта разпродадоха всичко, което мърда на чужденците и вместо ние и нашата икономика и социална система да се ползва от тези блага, плащаме пенсии и печалби на другите държави, които и без това са с много по-висок стандарт от нас!

Ъ ? Не стана ясно коя от шесте бг-банки дава чували с пари за АМ „Хемус“ ?

..."Български банки".... Български, български, колко да са български?

Само ПИБ може да се каже, е е българска - дотолков, доколкото мажоритарният собственик Цено Минев е българин. Останалите 5 не са!

Най-голямата и мощна мафия са банките.

Хм, до някъде да, аз бих прибавил и фармацията ;)

Единствена българска банка е Първа Цекоминевска Банка на Цеко. Всички други са чужди клонове.

Обирджийски банки, ако не получим заплатата по банков път никога няма да им бъда клиент! Само се чудят как да ти вземат такси , вместо да ти плащат , че работят с твоите пари!

а вярно ли е, че ще въвеждат отрицателни лихви за влоговете?

Да

Те вече ги въведоха. За над 400 000,00 лв. или равностойност във валута, същото е и за фирмите.