30% повече CO2 са генерирали корабите заради обиколния маршрут през Южна Африка

Заради по-дългия път капитаните са принудени да се движат по-бързо, двигателите са по-малко ефективни и отделят по-голямо количество вредни емисии

Обратно в новината

Коментари - 30% повече CO2 са генерирали корабите заради обиколния маршрут през Южна Африка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой му дреме за CO2 емисиите ? Пестиш ги, пестиш ги после следва един пожар на поле с гуми или петролен кладенец и ето ти емисии милион пъти прешишаващи спестените. Само с групости ни занимавате.

Отиде зелената екология на вятъра

От къде дошла, там отишла - модераторчето да коментира , а ?

Защо всички " слизате от клона " барабар с писача на статията ? Солената морска вода абсорбира СО2 !

Въпросът е доколко Египет е склонен да се раздели със Суецкия канал и приходите от него. В момента, в който на египтяните а и наблизо седящите в района на атаките СА и Йордания започне да им липсват парички от тази търговия, хути, хуси и всякакви други шалфари с джапанки ще бъдат подгонени от своите. А свой как бие - по лошо от враг.

Глупости

Явно ни смятат за дебили !?! Снарядите с обеднен уран ,били екологични, а виждаш ли корабите замърсявали възвухът над океана. Да плачем ли , да се смеем ли??!! Нещо нее читава тая работа!

еи? Въглеродния диоксид НЕ Е замърсител, нито причинява някакво съществено изменение на клуимата, както твърдят псевдозелените!

Къде са сега зелените еко-фашисти от ЕС да обяснят колко е правилно, хубаво и полезно това, защото е причинено от УК и САЩ?