30% от хотелите и ресторантите не възнамеряват да отворят

От БХРА призоваха за яснота - кога и при какви условия ще се отворят отново забранените бизнеси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бегом на село да копаете пипера.

ПРОДАЛ 5 ПРАСЕТА НА СЕЛО И ОТВАРИЛ КАФЕНЕ В СОФИЯ !! ПЕРСОНАЛА НА МИНИМАЛНА И ГРОЖДАНСКИ !! ДОГОВОР НА 500 А РЕСТИТУТА ЛАПА 5000 НА МЕСЕЦ. ТОАЛЕТНА НЯМА !! КАСОВИЯ Е В ЛЕКО БЕЗДЕИСТВИЕ ПО ЦЯЛ ДЕН !! ДА СИ БЯХА НАПРАВИЛИ ПО НЯКОЕ ЦЕХЧЕ ЗА ШИРПОТРЕБА !!ЛЪЖИЧКИ...ЧИНИИКИ !! ТУРИЗЪМ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА !! НЕ И КАКТО ПРЕДИ !!! ХОРАТА СЕ ПАЗЯТ И НЕ ПЪТУВАТ !! 15 ЛЕВА ЗА ДЮНЕР ??? ИМА ДА ЧАКА АРАПЧЕТО ??? НЯМА И ДА ДОЧАКА !!

Кръчмарска икономика. Това икономика ли е? Прав е Борис Джонсън-намерете си друга работа

Стига са ревали, за всички сектори е еднакво зле, с нищо не са по-специални. Дано поне някои си извадят поука, защото в 95% от заведенията и хотелите в България обслужването е под всякаква критика, а цените нереални. Може и покрай КОВИД да се отървем от доста ненужни заведения, например 100-ците 'бутикови' глупости из центъра на София - бургери по 15-20 лева и тем подобни. Няма лошо, вкусни са, ама 15 лева за 400г бургер при нашите средни заплати е безумие.

Те заплатите са малки не храната скъпа. А че трябва да се намалят заведенията спор няма под път и над път кръчмичка , барче кафетариика и др й всичките пълни!

оставят нарочно бранша да се срине за да го купят за 1 лев - позната история, и гладният персонал да се върне на работа при 24/7 режим и ако може на под минимална заплата без осигуровки на договорче че са на 4 часа а не 24 гледам изказвания на хора които хабер си нямат какви средства трябват за поддръжка на хотели и ресторанти. Ковид идиотизмът и фашизмът в действие! ох ама ние за ваште добро да не се заразите! да , така е няма да се заразим, е че от глад може да умрете или да останете без покрив нас не ни касае, не е отбелязано да се грижим за гладни, само за ковид болни...

Трябва да развият виртуален туризъм Плащаш 300 лв. и виртуално две нощувки на Слънчака, Ултра алл инклузив и моренце вълнички, руски и яко дискотеки нощно време. Разбира се това ще е виртуално по интернет ще гледаш клипчета в ютуб ама си плащаш преди това разбира се реални 300 лв.

Имат си пари хората, защо да си усложняват живота, като наемат хора и отварят, а след месец трябва пак да затварят и да освобождават персонала! Не си струва! Вероятно ще отворят само тези, които плащат сериозни заеми за бизнеса си, те нямат избор! Друг е въпроса колко клиенти ще имат, особено пък такива от чужбина!

Тур операторите ще вземат поредните безвъзмездни помощи (от нашите пари) - над 50 млн лева, и пак няма нищо да препратят към изтормозеният клиент. В закона пише - "Трябва да върнат в рамките на 12 месеца от датата на стартиране на отложеното поради Ковид пътуване". И дума не се споменава какво ще се предприеме или ще има като следствие на неизпълнението на този закон. Аз съм потърпевш, и тур оператора ми се хили доволно и не смята да връща нищо.... това е положението - ако някой иска да се свърже с мен (журналист или предаване по тв) моля пишете - готов съм да застана с името си и документите си.

Дали пък това не е дошло времето в туристическия бранш да останат само хора, които разбират от това?

Ако нужното за оцеляване е да се извадят пари отнякъд, защо мислиш, че ще оцелеят хора, които разбират, а не хора със съмнителни източници на доходи? Или това ти е дефиницията за разбирачи? :)

Горе долу толкова са излишните кръчми.

едно време какви кръчми имаше - истински ресторанти , а сега се навъдиха толкова ресторанти, ама са си истински кръчми!

Да, а навремето какви педерасти имаше - истински фокусници, а сега знешните илюнисти-олеми педерасти