3 тежки месеца и още 6 за възстановяване: Прогнозата на Георги Ангелов в Студио Dir

Всички прекопирахме мерките от Германия, просто някои държави са по-щедри от други

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 тежки месеца и още Х за възстановяване, където Х >= 1,2,3,4,5,6,.... ( не е ясно месеци или години) за голямо съжаление. Дано някой ни помогне, все пак сме 'отличниците' на ЕС, цитират ни от страна на изгравящото слънце до Сиатъл ( има предвид прогнозата на Бил Гейтс). А дано ама надали...

Поредния дървен философ, тип константинов, дето разбират от всичко, но говорят винаги в унисон с властта, която киха кинти. Впрочем, дали някой има информация този икономически гуру, къде и какво е работил в частния сектор?

Нищо никъде не е работил - от студентската скамейка - на хранилка при Сорос! Беше слабо мигащо като плъшок в брашно момченце, а сега, гледам, тулуп някакъв. По едно време беше докторантче някакво в УНСС, ама май го шитнаха оттам. Слушка и папка "икономистчето".

Гоше, де ги видя тези... 1000 ковчега бре, братчед:)))??? Или и на теб, като на Тиквата ти се привиждат я... ковчези, я... хладилни камиони, я... пик на коронката точно по Великден:)))???

Fenb

Еха, този пич го помня още когато беше младши икономист в "Отворено Общество", след това стана старши икономист и сега като гледам каква пеликанска гуша е отпрал (буквално!), явно има "мазнинка" в тази фондация. Да се чудиш като е експерт и икономист какво прави в някаква фондация няма свой бизнес....

и този реанимираха от нафталина.Повтаря като папагал неолибералните догми без да влага мисъл.Такива в Шопландия дал господ.Прибират огромни хонорари за безсмислици.Ако този беше голям икономист да беше защитил поне докторат.

Как,... какво... ръси мозък по ефирите на Бантустаня:)))!

абе къде ги скриха Мангъров и Костов? изведнъж млъкнаха!?!?

Ако един вирус не се разпространява, той умира. Просто всички болни оздравяват, останалите не се заразяват и вирусът изчезва...........изчезва но .....! остава населението без имунитет и ваксина няма..... това води до подобна ситуация при всяко поянвяване на вирус и какво??? пак затваряме държавата!

............браво на генералите и стягайте коланите!

Каква мисъл - "Ако имаме по няколко хиляди ковчега всеки ден е по-зле, отколкото по няколко хиляди безработни." Откъде ги взе тези 1000 ковчега? Всякакви тъпанри с еизказват компентно и в основата им е СТРАХ А ко имаме няколко дестки хиляди безработни по-малко и няколко ковчега на ден повече не е ли много по-добре ? Този малоумник от Отворено общество защо изобщо го питат ?

Интересно, защо прокуратурата не го обвинява за всяване на паника с тези 1000 ковчези?

Надъхан празнодумец, абсолютно безполезен!

Скролваш, скролваш и то край няма интервюто. Много ми е интересно такива оядени мамени посрьовци откъде пък имат самочувствието да правят такива прогнози, с такава точност, баш в условията на такава неопределеност. И ако да речем дойде втора вълна и нещата се спихнат за 2 години напред, тоя ще излезе ли да каже, че е сбъркал . Баси толупа мазен :)))

ГЕРБ трябва да се ликвидира! Да живей България!

Тоя смешко каква гушичка е направил. Бая се е оял. Чужд пропагандист.

Поредния еничар, изпратен от чобанина на стадото за подготовката. Яно е че има доста пари за лапане още. Така че "НЕКА ЦИРКА ДА ПРОДЪЛЖИ!"

Кога ще се вдигнем на БУНТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ?! Каква Пандемия, какви Ваксини, какво Чипиране??? Готови ли сте за война?

Ами, воеводата почвай д асъбираш четата. Клавиатурен герой. Нищо по тове време е нормално да си на втора ракия, куражлията. Все пак не е обяд.

Мутро- счетоводната Мента, Горан-офф Безимотния, Баце Барба Ганюса и лисия Дончев ако ше ви оправят, филмот ше да е яка комедия с трагичен край...

Врачувайте да да това ще ни оправи, утре друга врачка и специалист..

Отворено общество не беше ли на Сорос, а Сорос не беше ли в групата на Рокфелер и Рочилд. Отворено общество доколкото знам слугува на чужди интереси, но не и български. Колко плащат на дира, за да ни преставя изкривена информация?

Необходимо условие за запазване живота на българите и възстановяване на България е пълната и окончателна ликвидация на ГЕРБ.

Ама че гушка си надиплил, момче. Ако ти нямаш време да се просветиш, няма ли наоколо някой, на който му пука , да ти обясни, че си болен вече.

Няма нито една истински смела обществена личност, която да каже истината! Нямате си и представа, какво ни чака! Не, наистина си нямате представа...

четете афера.бг

Нали ти знаеш каква е, това е достатъчно!

отне поне 4 години възстановяване и то за страни с доста по-добра икономика от нашата. В момента тази криза я определят като по-тежка. Този ни дава 4 месеца за възстановяване. П.С. Този ли беше пазителя на кивота?

Точно такива неща твърдя и аз и герберските тролове ме нападат. Ама Орешарски и Чобанов свършиха работата в общи линии. Бою не можа да оправи страната първия мандат. Не ги хваля горките Орешарски и Чобанов, станаха смешни, ама Менда и Горанов и Мавродиев - бах тоя инвалидизиран интелектуално икономически елит на герб. Виж министрите им - калинки. Какво оправяне. Кражба до разпад и бегом в чужбина. Министрите - финансов, икономически, земеделски, регионален, туризъм, енергиен - пази боже. Кой от тях може да състави плам МАРШАЛ и с 10 милиарда заем и 2-3 още в левове говорим от ЕС да ни оправи? Кой от тях? Калинки. Посредствени, случайни, 100 нива над интелекта са постовете им.

Кризата ще пренастрои всички ни. Включително този ще млъкне, защото няма кой да му плаща. И много медии ще затворят, защото няма да има демокрация в този вид до сега, като и необходимост от медии бухалки и лобисти. Всичко ще се промени и опрости. Ще стане по-прагматично.

и герб ще си отидат, а Бороисов на слънце в Барселона, или пък у панделата.

Мисля, че си в дълбока грешка - за добро или лошо, г-н Борисов се оказа на устата на топа с тоя умрел жирус и както е видно се справя повече от добре. Тъй, че по-скоро след края вирусната пандемия, го виждам още поне 1-2 мандата на власт.

Всички вирусолози станаха, професори по Фсичкология... тоя и той ошикавя нещо.

Поредният авторитет - най-добрите футболисти са на трибуните.

С този икономически инвалиден екип на Герб - Мавродиевци, Горановци и Менди оправяне няма да има. Смяна на властта, после 2 г.

Кризата ще е много, ама много по дълго. И не знам дали въобще светът въобще ще се върне към състоянието преди кризата.

Ще се върне, но силите и съотношенията наистина няма да са същите. Ние ако чакаме бързо оправяне при тази власт значи сме дебили. Вижте им мерките - заеми за хора останали без пари и без работа. Да им приседнат на герб милиардите дето ние ще връщаме. Първо смяна на властта, после ще мислим за оправяне.

Ауууу, какви думи, хвана ме страх и паника! Дали някоя прокуратурчица няма да се самосезира резко?!?

Ех, че хубаво съм се освинил От години ми плащат да обяснявам, че това не е така, ами иначе Намери ми работа мамо, на другите кусури да връзвам

3+6 =9 Месеца еми кеф! чесно казано не можах да прочета цялата статия ама до колкото разбрах не чака само мъничко невзгоди и след това обаче ще си свирукаме безгрижно. Такива писания ме карат да мисля,че някой ги е страх да не кажат истината,защото ще ги изметът от власт.

Ей много сценарии, много сценристи. И всичките от хорър на горе. Явно сащ-исаните козяци правят копи-пейст и ги раздават на фекалки като тия от отворено общество. Къде се бавят отпадъците от бхк.

Соросоиди с разпрани задници !!!! Съсипахте България. !!!! Чака ни Глад и Мизерия !!!!!

Превземат се жестоко и лъжат, за да изкрънкат , колкото се може повече. Всички стоки са с невероятен оборот. Продаде се и невъзможното. Прирастът на икономиката е брутален, а те лъжат, че имало катастрофа. А този даже прогнозира едно износване и раждане на човече!! При условие,че активите са си на мястото, а жертвите са минимални е нелепо да се лъже, като президента Радев или подобни на този полуръстове.

З тежки години и още 6 години възстановяване. Тоет, съгласен съм, но х 12.

Анални Пишки за тия !!!! Мрете със майонеза в задника от Глад и Мизерия !!!!

Изобщо няма съмнение, че "Отворено общество" се грижи само и единствено за интересите на българите. Дори за да ги защитят (интересите на българите) си плащат на медиите за да им разпространяват "интервютата"...

Най малко е след 1, 2 години андемия може, но никакви 3 и 6 .......... Таво е не тото!

Пак за ковчези говорят, знайни и незнайни....Баси нещастията...

Този икономист ми е познат от някъде! Ма беше по-слабичък! Сега добре се е охранил! Явно е докопал кокала през последните година-две!

И гОлем глад в следващите поне две години! И небивал ръст на престъпността, предимно на кражбите, дори и на храна, защото глад се не търпи!

ти ли си,бе?!

Ей трол тиквенски - махни се по-добре от тук.

РАно е за конкретни прогнози. Аз например по-скоро давам 6 месеца още смарангясване и после 24 месеца за възстановяване - поне на растежа на стабилни нива. Спада в търговията и в БВП като прогнози е в много широки граници. Ние много зависим от Германия, Италия и т.н. Турция, Гърция. Износа не е ясно когa ще се оправи напълно. Китай не е ясно ког ще се оправи. Можеш да спреш бързо - тръгването е по-трудно. Връзките се разкъсват сега, а после. Отделно ще се преразпределят пазари, ето гласовете да защитим родното производство са добри, но свободната пазарна икономика и търговия са основен фактор за намаляване на бедността.

Повтарям - две години за да излезем на стабиле растеж, после връщане на днешните реални нива, защото и инфлация ще има - храните вече растат. При това след смяна на властта. С тази власт оправяне на кукуво лято.

Този от ГЕРБ-Комсомолци ли е, или от ГЕРБ-Храненици. За един прЕАтел питам.

Калинка някаква от десницата дето 30 години ни обещава да станем западняци, а ние станахме пропадняци.

Абе тия що са без маски?

Оставка, съд и затвор за главатар и шайката. Иначе, тежко и горко. Това са двукраки без морал. Лъжци.

е пич! Само той не си промени мнението! Парите няма да стигнат доникъде! За съжаление всеки се оправя поединично! Сега е време да се мисли държавнически и да се измисли работа на циганите и ниско образованите! Иначе ни грозят социални помощи до края на света! Пари да се раздават само на фирмите откриващи и запазващи работни места!

Този има ли 120,0 кила или нагоре????

Имаме си шкембе войвода , сега и шкембе доктор. А, да , и днес на 14 април Ричи Блекмор става на 75. Пожелавам му още много години творчество.

Мазен соросоид !

"Ако един вирус не се разпространява, той умира. Просто всички болни оздравяват, останалите не се заразяват и вирусът изчезва" … Просто … И ако наистина не беше по-сложно от просто ...

ще трае това! Може би петилетка!

Доста загладен и мазен млад гебераст.

Значи слушкайте европата, гответе се от лошо за по-лошо и се срамувайте/плащайте и плащайте/срамувайте се... Киряк Стефчовци мръсни и охранени!