$ 100 хиляди за биткойн? Джордж Сорос го може, ако поиска

Ще промени ли известният инвеститор отношението си към криптовалутите

Обратно в новината

Коментари - $ 100 хиляди за биткойн? Джордж Сорос го може, ако поиска | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сорос е валутен спекулант. Той това прави – превърта пари от което той печели а всички останали губят. Най-много е спечелил от удавянето на британската лира преди трийсетина години, при което за малко да докара беликобритания до фалит. Ако се заиграе с койните единственото което може да стане е да завлече баламурниците (и самите койни).

Хайде оправете си шрифта,де,колко пъти ще ви казваме?На дир-а този шрифт удобен ли е или искате да изморявате хората по бързо,че и да отегчавате.

Решил да си поиграе деди,не му е за пръв път.Първо казва,че е балон,а то е балон,цената пада,той купува и ....чака риби да го последват да се качи цената и да препродаде.

Гладна кокошка - просо сънува. А на Дир.бг - сложете нормален шрифт, бе!

Дира, ква е таз препечатка? Биткоинът никога, повтарям никога, нема да стане 100 000. Ше ви шернем малко от моя личен опит за илустрациес. та, начи, биткоинът удра 8 000 доларес и четем си ас: очаква се борсата в чикаго да получи лиценз за търговиа с криптовалути, по-малко от 100 човека държът 40% от сичкиа обем на криптовмалутес по светъ. И си викам: тука ше има яко спекулацион! И те тека - купих на 8000, продадох на 18 900. Що продадох? Ми щото пичове, таз ГАДНАТА, ГОУЕМООБЕМНА СПЕКУЛА СЕ ПРАВЕШЕ СЪС СПОДЕЛЯНЕ НА ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИА И КУХИ ПРОДАЖБИ. ТОВА НЕ БЕШЕ НЕЗАКОННО. Удари първото чукче у чикаго, сичко това стана незаконно у сащ и цената можеше да върви само НАДОЛУ! Продадох и се кефим. Сорос щел да направи цената на койна 100 хилки? как? Ше купи гоуеми обеми на 8000 и после? Япония почна с лицензите, крадът по 70 и нагоре милиона в криптовалута с един клик. Самите борсес ти прават паралелни операции /за несведущите, кат се очаква скок на цените, връзват паралелен комп у съседната стая, продават си на тех си и никви други транзакции НЕ МИНАВАТ/, СИЧКИТЕ НАЙ-ЯКО МУШЕНИЦИ У СЕВТЪ ЧАКАТА НА ТАЗ ХРАНИЛКА И ЩЕЛО ДА СТАНЕ 100 ХИЛКИ? Това, правителството на САЩ ше снпи ли, ше участва ли........ Та, само слухове са тва. нек се включи, дъртиа педал сорос и да му източат активите с един клик. ЗАСЛУЖЕН, ПРИЯТЕН И ЖЕЛАН КРАЙ ЗА ТОЗ МУШЕНИК. ШЕ СИ ПЛАТИ СМЕТКАТА. ОБАЧЕ, КОЙНА ШЕ ПАДА ОЩЕ. НЕМА УСЛОВИЕС ЗА ТРЕНД НАГОРЕ. ПРОДАВАЙ. АЗ СЪМ НА НУЛА ТАМ И НЕМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ПИПАМ ТОЗ "АКТИВ"

Има много прости хора дето си мислят, че тази работа е проста - купуваш хардуер и копаш. Или пък купуваш други криптовалути и те НЕПРЕМЕННО ще поскъпнат. След няколко месеца почват първите разочарования!

Цената на Биткойна лети стремоглаво надолу, както и цената на всички криптовалути. Да се надяваме че и този ще полети по същият начин- всъщност има ли хора които да го харесват този подлец?

kuho parche

Сорос е Торбалан за неграмотните русороби.