24 страни от ЕС протестираха заради натиска на САЩ над "Северен поток-2"

Засега не е известно кои три страни от Общността не са подкрепили протестта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се репчат ,но ако спечели изборите Тръмп ще ходят да се кланят.

По принцип Полша, Румъния и прибалтийските би трябвало да не подкрепят протеста. Три само е изненада.

Да, прав сте. Предполагам това са Полша, Латвия и Литва. Балтика и Полша са зловредни за ЕС и НАТО. Водят ни към ескалация и война с Русия. Добре, че Стара Европа е разумна поне в това отношение.

Европейските страни сами ще решават каква политика да водят. Това е демокрация. САЩ на своя територия да правят каквото искат. Не е интересно за нас.

"Закона за противодействие на противниците на Америка чрез санкции." Дори само заглавието на този закон е достатъчна причина, на САЩ да бъде потърсена отговорност, на международно ниво, като се започне от ООН, в качеството на какви, си приемат сами "закони", които са валидни за територията на... ЗЕМНОТО КЪЛБО!! Уат дъ фак, джентълмен! От ВСВ насам, никой никога не си е позволявал такова безочливо, нагло и агресивно поведение в международните отношения и това е неоспорим факт. Междувременно става ясно, че в САЩ явно управляват хора, които всячески работят срещу страната си, защото с действията си поставят САЩ в закономерна изолация спрямо останалия свят. В крайна сметка имперските им амбиции за глобална доминация и еднолично управление, ще им изиграят лоша шега, защото си "правят сметки без кръчмаря"... Историята го е доказала, при това, не веднъж!

Колега, нещо сте се объркали. САЩ не натискат никой да прави бизнес с тях. НО! Също така е истина и че имат право да решат с кой и какъв бизнес да правят. Не виждам нищо нередно в това и защо въобще се коментират санкциите?

_stankow

Хак им е на европейците. И още много други разочарования ги чакат !

Защо, на вас азиатците само розово бъдеще ли ви чака?

Аве чалго мизерна ,Фъргаща гюбеци по великден, си мислиш ,че ти - мизерния мелез неизвестно от къв уй си изпразнен, и от коя миризлива шунда изсулен, си нещо по различно от макаките скачаши по бананите в Африка? Зем си тъп, хем си със самомнение за веоик и цивилизован европеец.мбуууухахаха

Абе, ти какво правиш тук изобщо? Я, по-добре си налягай парцалите и беж при любимите ти кравари, селяк нещастен!

Защо ще протестират 24, когато само Германия се газира с руски газ? Нещо не се връзва!

_stankow

Не е само Германия. Няколко страни са. И все повече ще стават, защото английските и норвежките находища бавно но стабилно намаляват добива. Изчерпват се. А този газопровод е за 100 г. напред ...

може би защото вече на всички им писна от краварската наглост, безочие и агресивност?

кълбо от противоречиви интереси - умните се договарят ,безумните воюват ,да внимаваме накрая да няма един победител - КНР!?

3 милиарда $ НАШИ ПАРИ ще останат блокирани заради недалновидната и продажна българска политика и нейната обвързаност с руски енергийни проекти! Още 20 МИЛИАРДА $ се очакват да се налеят в локвата на Белене!

Глупостта и невежеството са по-голям бич!... Виж себе си! Краварите започват война с целия свят, но няма да им се получи... Сещаш ли се? Чети история!... И други са се пробвали и резултатите са красноречиви... В мига, в който си помислиш, че си единствен господар на Света, вече си си заминал, трябва ти само малко време, за да осъзнаеш последиците от глупостта си...

Особено, ако продължим да лижем краварски задници, провалът ни е в кърпа вързан... Сега е моментът ЕС да е единна и решително да се противопостави на американската експанзия, за да отвоюва полагащото ѝ се място на международната сцена. Наглата и агресивна политика от страна на управляващата върхушка в САЩ, само доказва, на къде се е запътила поредната империя... Европа не трябва да забравя поуките на историята, когато във периода преди ВСВ, подцени напълно ситуацията в Германия и нейната нарастваща мощ с идването на национал-социалистите и Хитлер на власт, защото в момента САЩ се изживяват точно, като онези, в качеството си на господари на света...

остават заровени ОТНОВО в РУСКИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ!

ТИКВАТА ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН !

Смях, 500 000 000 ЕС да не може да се противопостави на 330 000 000 САЩ. Докога, казват им вървете на майната си и толкоз, какво ще направят САЩ, нищо, газ ще пикаят но нищо не могат да направят. Затова САЩ разделят, за да владеят. Франция като излязоха от НАТО, какво направиха, нищо, само, че сега няма европейци като Де ГОЛ, има марионетки, затова и ЕС не е важен фактор в света,

Ха ...ха..! Ей така с лека ръка и не много мозък европейците ще зарежат бизнес за 400 милиарда долара за да правят маанета на изостанала и корумпирана Русия. Как ще стане? Вие бихте ли го направили?

Той бизнеса няма да спре, само ще е по справедлив. Да не би да няма бизнес между САЩ и Китай, постоянно се дръвчат, но бизнеса си върви с полза за двете страни, така ще стане и между Европа и САЩ, не като сега - американците да пречат на Европа, а техните компания си правят бизнеса с Русия.

До Аз: Съгласен съм! Бизнеса няма да спре, но за съжаление колега няма да стане и по-справедлив. Такъв е живота. Американците си имат своя "истина" и ще я налагат с всички средства. Аз малко злорадствам, защото така руснаците ще разберат, как сме се чувствали ние, когато сме преговаряли за газа в неравнопоставено положение.

Американските интереси са никога икономиката на Европа да не работи заедно с ресурсите на Русия. Остава да разберем какви са интересите на Европа.

ТОВА ДИРЕКТНО СВАЛЯ СЕКТАТА "БЛЯДСКИ СВЯТ" ... И ВАРИАНТА "ИЗБОРИ В БЕЛОРУС" Е В КЪРПА ВЪРЗАН! ПП. МЕЖДУ ДРУГОТО , ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ СЛЕД СЪБИТИЯТА В БЕЛОРУС, ЧЕКАТИЛО НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА 2024 Г.... КАТО НИЩО ЩЕ ПРОБУТАТ ФУРГАЛА, КОЯТО Е ТАЙНИЯТ КОЗ НА ЧЕКАТИЛОИ , НА КОГОТО В МОМЕНТА ИЗГРАЖДАТ ОБРАЗА НА "ЧОВЕК ОТ НАРОДА" ... ХА ХА ХА...

50 години Европа се справяше перфектно и без Русия, ВЪПРЕКИ тероризма, който тя обилно финансираше. След края на студената война, която ПОДЧЕРТАВАМ, СССР загуби, Европа отвори технологиите си и пазарите си за Русия. И с какво се отблагодари тя? Започна война! Единствената война в Европа в момента се води от Русия. Така че, да не бързаме да я пускаме в двора си. Интересите на Европа са на първо място СИГУРНОСТ, РАБОТА и ВИСОК СТАНДАРТ на европейците.

_stankow

А войната в Югославия не беше в Европа ? И я водеше Русия ? Единствена била войната, която води Русия ? Коя война ?

Г-н Станков, какво сте ревнали за Сърбия. Войната я започна тя, а я завърши НАТО. И ако не беше станало така, кой знае колко черги още шяха да изгорят. И вашето дупенце можеше да го отнесе.

Сбъдна се лозунга от птицефермата до ТКЗС - то на село "Всяко яйце - бомба; всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! " "Всеки м3 газ бомба, всяка тръба - летяща крепост срещу икономическите агресори"

ГАЗОВО БЕЗУМИЕ, КОЕТО СЕ СТРУПА НА ЕВРОПА, ТРЪГНА ОТ ОНЯ ПРОПАДНАЛ ТИП И ДОЛЕН АЛКОХОЛИК - ШРЬОДЕРА, КОЙТО Е "НА ЗАПЛАТА" ПРИ ЧЕКАТИЛО И КОЙТО ПРОБУТА ТОВА ГАЗОВО БРАТУШКАНЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА! СРАМ , ПОЗОР И УНИЖЕНИЕ ЗА ГЕРМАНИЯ ДА ЛАПА НА ПУТЛЕР !

Тя и един друг лапа. Ще се задави.

от осетейскиа съюц искат рашко блато. а, че политическата им система е бюрократизирана и мафиотизирана - тва не ги ...

ДА НЯМА КОНТРОЛ ПОТОЦИТЕ, ИДВАЩИ ОТ МАФИОТИЗИРАНАТА СЕКТА В КРЕМЪЛ ЛИ? ТОВА ВИ СЕ ИСКА, ЗНАМ ... НО НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ! ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ДЪРЖИ "НА ТВЪРДА ВРЪЗКА" ПУТЛЕР ТАКА , ЧЕ ДА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРИБЛИЖАВА ТВЪРДЕ БЛИЗКО ДО НЕЯ!

Алчните германци много искат руската евтина газ и Америка да ги пази от руската мечка - нещо като хем боли, хем сърби. Набивайте минуси русофили, че германските евра от газта, трябва да отидат в джобчето на Путин за да купува германски Мерцедеси направени с китайски части и ракети които да да са насочени срещу Европа. Плиткоумни европейски политици които не виждат по-надалеко от портмонетата си и банковите сметки с много нули

2020-08-14 08:51:58 1234 (нерегистриран) Истинските икономики в Европа искат руски газ и свободен пазар. ---- ТОЯ ПАЗАР, КАТО ПОЛУЧАВАТ "ТОК" ОТ ЕДНО МЯСТО ! ПУТЛЕР - ПЪЛЕН КАПУТ!

Свободен е толкова колкото пазара със софтуер получаваш WINdows от едно място.

ЧЕ И ТРИТЕ СТРАНИ ИМА ПРЯКА ГРАНИЦА СА КАШЧЕЙ - ЧЕКИСТА!

Три страни не са подкрепили протеста. Това са васалите, дето не смеят да кихнат без разрешение на САЩ. Едната със сигурност е България!

Късно се сетили. Тъпи евроглупаци.

24 страни от ЕС протестираха заради натиска на САЩ над "Северен поток-2" ---- "АСВАБАЖДЕНИЕТО " ... И ШЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ , А КАТО РЕСТО ШЕ ВИ БЪДЕ ТЪРСЕНАТА - "ВЕЧНАТА БЛАГОДАРНОСТ"! ШЕ ИСКАТЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ ОТ КЛИНЧА, НОООО ЩЕ Е КЪСНО - ЧАТАЛЪТ ЩЕ БЪДЕ ВЪРХУ ВРАТА ВИ, И ШЕ СЕ МЯТАТЕ В ПРЕДСМЪРТНИ КОНВУЛСИИ , ДОКАТО ВИ "АСВАБАЖДАВАТ РОДНИТЕ ЗЕМИ" ОТ АГРЕСИЯТА КОЯТО ЩЕ ПРОЯВИТЕ ВЪРХУ "РУССКИЯТ СВЯТ"

Престъпна политика на една мулти(корумпирана)държава, която си позволява твърде нагло и арогантно да се меси в делата на всички останали "независими" държави и да се бори за "демокрация" в името на един по добър свят :(

Ей, голяма американска "грижа" за енергийната независимост на Европа.

От кога САЩ казва на Европа?! (риторичен въпрос)

От 1945г. 8 май.

Една от страните НЕподкрепили протеста най-вероятно е Тиквенистан (бивша България).

Бойко се е "снишил" по тодорживковски.

Да наложат ембарго на САЩ!

Най вероятно едната е Полша,тия толкова мразят руснаците че просто не пропускат случай да им направят мръсотия !))

Без чувства е. За пари. Не става дума за овцете, разбира се.

Литва,Естония и Полша.

Ей, най-после. Ама щото ножът опря до кокала. На хората не им се стои на студено, а промишлеността, макар и само в Германия, все пак трябва да работи. Идеологически мантри и заклинания икономика не хранят. Кралят е гол.

Крайно време е заблудените европейци да разберат коя държава е заплаха за Европа и да дадат отпор на оня самозабравил се задокеански грандоман. Колкото по-бързо, толкова по-добре, защото американците готвят нов Майдан в Беларус и сметката пак ще плати Европа. Без САЩ Европа ще е едно по-добро за живеене място. Англия си избра пътя на 51-ви щат, но проблема си е техен. Едно добро търговско споразумение с Русия и военно споразумение, приемливо за всички европейски страни ще постави нещата на местата им. В т.ч. и краварите.

Полша, България и Естония. Това са пасувалите. Истинските икономики в Европа искат руски газ и свободен пазар. Продажните мекерета искат да робуват на някого (Турция, Германия, СССР, САЩ...), иначе се чувстват дискомфортно.

Не България, а Литва

Аууу, тези още се надяват да изплатят терминала в Клайпеда.

Абе, някой помни ли в коя компания започна работа бившия канцлер на Германия?

България сигурно не е подкрепила протеста! Тулупа да се опъне на стратегическия ни партньор? Ние не сме суверенна държава!

Бай Дончо, се опитва да бъде на всяка манджа меродия, но всички знаем, че това ще е до време. Историята помни много империи... ако не ме луже паметта, нито една не е оцеляла дълго време. И с "империята" на бай Дончо ще е същото, въпрос на време е.

А Бойко потрива сега ръце, потупва се самодоволно по гърба с тях, и казва - ние не строим Турски поток а Български поток. Турския поток свършва в Турция.

То е ясно кои не са протестирали- първата е Полша, втората трябва да е някоя от глупаците - литва, латвия , естония, но третата е България! 1000000%

А що не протестирахте когато спряха Руски поток а? Нали имало "европейска солидарнот". Кефи ме как се върти колелото на живота.Западняците си мислят, че като играе мечката в нашия двор те са добре.На ви сега едни яки "демократични ценности" отзад.

dani_sht@

Ами нека и сега си замълчим и да продължим да поемаме нарежданията на САЩ против нашите Европейски интереси...

А Винету какво е казал?

Нищо не е казал, само се е обърнал и се е навел.