Софиянци средно теглят по 234 000 лева за жилищен кредит

Жителите на София предпочитат по-дългите срокове за изплащане на кредити, като 64 на сто от тях се отпускат за срок между 21-30 годин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е безмозъчен олигофрен нека оди да тегли жилищни кредити. И после 20-30 години да живее на тръни. Щот жилището още не е негово, а на банката. Ако останеш без работа или се разболееш и...гориш. И после по етапен ред - на улицата. Хахахаха.:-)))))) Жалка работа. Аз специално се екипирах с кашони чипс и един вагон бира Тuborg и още отсега сядам пред телевизора да гледам сеир и да се смея и забавлявам. Щото идват вълчите, страшни времена. Оня муджахедин, шефа на ресторантите и хотелите в България Алия Изетбегович или как там му беше името, много голям го вадеше, ама после орева орталъка държавата да му спасявала насрания задник. Хахахаха. Кой разбрал - разбрал.

Жалък неудачник. Имам новина за теб, може и да я видиш от диванчето пред телевизора.Хората се развиват, а ти развиваш само атеросклероза.

София,не е България.

Аз цял живот съм в борчове към банки, няма лошо . Мотивира те за работа. Кредита е движещата сила в обществото. Млади сме, да сме живи и здрави да работим и толкоз. Ква е тая драма … ама заробване, ама ужас, ама кво стадо стеее, ама как можело такаа, овцете да ги стрижат и незнамси кво.

Като ти се случи нещо и не можеш да работиш повече както сега, ще разбереш каква е драмата.

А знаеш ли бе,пиле шарено,че има застраховки за всичко?

Кви застраховки, ма, тъпо?! Те застрахователните дружества в България кисело пърдят да плащат застраховки!

Ами родителите ми и техните родители са от други градове, но са се установили отдавна в София по кварталите. С ниви и селско стопанство не знам някой в моя род да се е занимавал, все сме университетски кадри. А за тея с по 5 имота от 100 години в идеален център им е екстра направо. Имам приятели, аристокрация са си направо :)))

ама софиянци или тия дет са продали нивите в Полски Тръмбеш? щото софиянци си имаме апартаменти от 100 години насам :)

Бе незнам… ама тристаен в София е средно 400 000 лв. Добре, че си имам иначе трябваше да си продавам душата и тялото, за да се сдобия с помещение в някой блок. Ужас е!

Софиянци масово обичат да теглят кредити по 250 000 лв, да се заробват и да работят цял живот за двустайна дупка. Звучи много оптимистично за бъдещето на банките!

е тая статия, нямате си на представа. 234хил лева са 69% от стойността на жилището?! Вие в Сан Франциско ли го купувате това жилище?! И кой ненормалник ще изтегли 1/4 милион кредит. Всичките ми ппознати дето теглиха кредит последните 2 години са теглигли не повече от 100хил лева и това е 50% от стойността на имотите им. Също така масово жилищата се изплащат за 5-8 години. Колко тъп трябва да си да теглиш 200к за 20 години...тия от дира съвсем ни взеха на подбив.

Да се заробват като са прости.

Средно 1 000 000 софиянци, по 234 000 лева прави средно около 234 трилиона!

Милиарда бре математик

Милярда, бе пич. Ти осъзнаваш ли какво представляват 200 трилиона бе хахах