Коментари - 1728 блока са обновени по националната програма до края на юни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятайте , колко пари са откраднати от това ! Пък и кои са фирмите , спечелили тези поръчки ?

...са облепени със стиропорче и боядисани. Това не е обновяване. Обновяват в Германия - с проверка на проекта за съответствие на актуалните норми, внасяне на корекции и изменения в конструкцията, подмяна на кабелната инсталация, тръбния път, вентилация, климаматизация. В резултат получаваш значително удължаване на срока на експлоатация.

30 фирми са си направили картел и са работили на завишени цени и при липса на конкуренция. Новината обаче я имаше половин ден и я скатаха.

Изказваш се неподготвен: в нашата програма е включено: топлоизолация и хидроизолация на покрива,смяна на водосточни тръби и воронки, смяна на дограма /в апартаменти и стълбища/ ,смяна на входните врати с алумиеви,топлоизолация на цялата фасада и тавана на мазетата, подмяна на електрическата инстлацация в общите части, замяна на осветителните тела със сензорни,шпакловка и боядисване на общите части, нова мазилка и боядисване на цялата фасада.

Една сграда около 1 милион лева или общо за 2 милиарда изхарчени за саниране. В сградат живеят около 200 - 300 души. Ето ги купени 300 000 гласа за изборите. Всичко това за сметка на данъкоплатците.

само за крадене мислят! така са си свикнали от каманизма!!!!

Омуртаг пак ли го забравихте? Къде сме ние? В Бългапия ли сме?