15-годишна сделка: Посредници ще доставят катарския газ в Германия

Американският гигант Conoco Phillips е първият, който влиза в споразумението между Берлин и Доха

Обратно в новината

Коментари - 15-годишна сделка: Посредници ще доставят катарския газ в Германия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма сделка ?!?! 2 млн куб м втечнен катарски газ годишно, чрез посредник американска фирма ... ? Никой не говори за цената. Сигурно от срам. Това и Киро тъпото не може да измисли. Взривиха им две тръби за руски газ по 55 куб.м. годишно, строени и с немски инвестиции. Които Русия трябваше да изплаща в бъдеще, чрез доставка на газ. И това го няма вече ... Понякога немският гений се изразява като върховна глупост.

Мноо зилено и баш екологично!

Организирам лов на диви русофили, с незабавна депортация в Расия

Яж лайна, тъповта животинке!

_stankow

Значи затваряш си 18 от 21 атомни централи, затваряш (не отваряш, взривяват ти) два газопровода по 64 милиарда кубика всеки и отиваш на .... си, за да си докараш 2 милиона тона (нещо като почти 2 милиарда кубика, ама май по-малко). Колкото да изкараш зимата. Вместо Германия да се превърне в европейски газов хъб с борса след като Холандия затваря Гронинген и борсата да се премести в Хамбург например ... Тъпо е да си немец ! Гадно е американци да те окупират и командват !

Най-тъпо е, че Германия има канцлер - наследник на хитлеристки есесовци.

Първия път германците си тръгнаха от Катар с празни ръце, защото катарците искаха дългосрочни договори а Еврокомисията ги забрани... ама след като Бундестага "замръзна" изглежда и германското правителство започна да си припява знаменитата фраза на Виктория Нюланд- Ф---к да ЕЮ;)

Катар е на кранчето. Газта е нейна. Америка има най-големият флот от танкери за превоз на СПГ. Газта няма сама да отиде до Европа. Необходим е превозвач. Така че тъпите русофилчета - затворете си смърдящите усти... Ако не - чемодан - вокзал - масква

Само американски посредници гарантират демократичността в газта и правят доставките и независими.. Абе колко малоумни са останали живи на тази планета, май вярно трябва да понамалим броя им!

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Не забравяйте да се ваксинирате против новия вирус! Само така ще гарантирате, че САЩ ще ви запазят при подбора :) Те много се грижат за собствените си маймунки.

проуми го: Днес може и да ги няма тези неща ама знайли се ... но нищо не е вечно.... Вчера беше Нокия днес е Айфон по завчера беше Ериксон..... А вечните неща немалко руски винаги ще ги има..... и ще ги учат в учебниците..... Балет Менделееев Пирогов Сикорский Гагарин Пушки Толстой Корчагин и Жуков Калашников и Илюшин Гогол и Чехов Репин Айвазовски и Васнецов Чайковски Глинка и Мусоргский Беринг Лаптев и Врангель да не говорим за Руската веселба Руската Душа Русия мохабет и приятелство..

Ключова дума: Посредници Няма вече търговия на газ без посредници. Да си знаете, като седнат наще "умници/политици" пак да реват за посредниците, че реват за парченцата си от баницата!!!

Ето, американският посредник ще препродава катарския втечнен газ на Германия. Доста поработиха, за да се стигне до там.

Ха познайте кой гръмна тръбата, която доставяше директно газ в Германия?

30 000 американски войници и ядрено оръжие на територията на Германия. Германия е окупирана от САЩ. Вие какво друго очаквате.

Почти целия златен резерв на Германия е в САЩ.

В Япония са разположени 60 000 американски войници

То пък щото нашия не е в Англия!

"Русия спря ...." Моля да бъдем честни със себе си. Русия не е спряла нищо, а Европейците наложихме санкции. Оправданието за плащането в рубли е малко странно, след като накараха Газпром да се съобрази с новото европейско законодателство за съществуващите договори, сега Русия иска Газпром да се съобрази с новото руско законодателство. Накрая пак ние ще го ......