14 млрд. лв. приходи от борбата със сивата икономика за последните 4 години

Не можем във всеки данъчен склад да сложим по няколко митничари или данъчни, нямаме гаранция, че след време и те ще се корумпират, каза министър Горанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи приходи пишат по медиите, а реално държавата потъва в заеми.. заграбиха парите на здравната каса, теглиха 16 милиарда заеми, сега теглят още 400 мил. за самолетите, закриват болници, стискат се за пенсиите, никакви социални облекчения за семейства с малки деца, никаква помощ за раково болните, за децата нуждаещи се от лечение в чужбина и т.н. и тн. .. ама тия двамцата на снимката ще им се спукат дебелите алчни шкембета от суджуци ... безродници и лъжци!

А КЪДЕ СА? ЕСТЕСТВЕНО ВЪВ ФИРМИТЕ НА ГЕРБ!

Т.е. ликвидирани и конфискувани фирми , опитващи се да оцелеят нарушавайки някой от данъчните закони. Работещите в тях десетки хиляди - на улицата и оттам към Терминал 2 , нова пратка евтини роби. И докъде ще стигнем? Статистиката е стряскаща. 2020 г. държавата пуска кепенците.

Ти си пошъл хейтър с нулева компетентност и пишеш врели-некипели.

Както се казва цялатапара в свирката. Нито грам истина в съдържанието, което да отговаря на гръмкото заглавие. Поредните нагли измишльотини на добричкия бирник, дето живее безплатно при “близки”. 14 млрд е увеличението в бюджета, едва ли всичко се дължи на 4 затворени по сигнал от танте меркел цигарени фабрики. Бирника бърка желаното с реалното, а когато си заобиколен от съветници завършили икономика в школата У Симеоново, дори не е необходимо сам да си вярваш.

... мдаааа, всички знаем как добре приключиха нещата след подобна проверка на Масларова!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16млр.лв ДДС къде открадна ГЕРБ

Крадеца вика хванах крадеца...

Снимката е потресаваща- ПВЦ тръби за канализация! На какво ли са символ?

И аз пак да попитам ще сложат ли уреди на входа и изхода на рафинерията на Луоил или пак ще са на счетоводна загуба?

На кой вход/изход се пита , защото там има много входове и изходи?