17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е ЖИВА КРАЖБА , а това че България ( меката на кражбите ) е подкрепила съвсем НЕ ме очудва !!! Щом е да се КРАДНЕ - НАШИТЕ "полтици " ВЕДДНАГА СА "ЗА" ЕСТЕСТВЕННО !!!!!!

Ооо не се съмняваме, че правителствата изведнъж изтрезняха, след като авиокомпаниите им дадоха сметката. 7-10 млрд на държава само от официалните (т.е държавни превозвачи). Малоумни политици без капка мозък и работен стаж се правят на диктатори вече 2 месеца заради един грип.. е, нищо безплатно няма. Нито за тях, нито за гласоподавателите им

Демонстрирам каква дрисня е тая лобистка помия: Купуваш самолетен билет да посетиш спешно болен роднина, отменят ти пътуването и не ти връщат парите, дават ти ваучер, като самата компания се скрива и отменя всички пътувания за месеци напред...след известно време фалира, и трябва чрез съд да си искаш парите, като вероятността да получиш нещо е почти нула, защото преди теб са банки, застрахователи, държавата. Според тия маймуни ти задължително трябва да се съгласиш на подобна мошеническа схема? Ай сиктир!

Ти да не си Путката Урко, бе?

е тва ваучър, бе? Става ли за бърсане на гъз или е много ръбесто?!

Дали съм корпоративен служител или служа на народа на БЪлгария, аз тази дилема съм я разрешил отдавна и се хвърлям като Матросов на амбразаурата да защитя корпоративния интерес на чуждите компании.ИНаче нямаше да ме държат тука където съм, от мен по-високо няма....

България настоява гражданите да пазаруват с ваучерите от авиокомпаниите. А Българите настояват да си получат парите. България и Българи са две коренно различни неща.

Грабеж! Половината българи са в чужбина и би следвало тях да защитаваме, а не чуждите авиокомпании.

Измамата в случая е толкова груба, и плитка че чак е обидно. Значи аз имам отменен полет до Йордания. Получавам ваучер на стойност сто евро. Толкова колкото съм платил. До тук ситуацията може да не ми харесва но съм склонен да я разбера. Корона данданията отминава, и аз решавам да се разходя до Йордания, и да си използвам ваучера. Да обаче се оказва че билета струва двеста евро, и аз трябва да доплатя още сто. Тоест за нещо което съм си купил за сто евро трябва да доплатя още сто за да го получа с година закъснение. Не ви ли се струва че далеч по справедливо е да летя без да доплащам нищо, и дори като компенсация за закъснението авиокомпанията да ми отпусне някакъв бонус. Примерно чекиран безплатно багаж, или нещо подобно.

Подкрепям! Аз единствено ако може да ме вземеш с теб... :p Йордания ми е мечта! -_-

ЗАКОНИТЕ за цивилната авиация са други и никой не ги е променял. Ваучерите са нещо ...доброволно....

А България къде се бута между шамарите, като дори няма и авиокомпания? Имаше една и я продаде за 1 долар на Гад Зееви?!

Интересно.... Райън еър вече 3 имейла ми праща да избера ваучери вместо връщане на парите. И 3 пъти им отговарям, че си искам парите. Обаче се правят на неразбрали. Ако мине-мине. Уловката е , че ваучерите ще важат 1 година и след това пиеш една студена вода ако не ги ползваш. Даже заплашват, че може да не си получа парите изобщо....

Спокойно, никой няма да се застъпи за теб(нас). Лицемерните правителства не им пука за хората. Те се притесняват да не секне лъвския пай от данъци и осигуровки. И за да не дават после още парички за фалити предпочитат да изнасилят обикновения човек. Той ще подскача, но те няма да го чуят.

Уловката е: ако си искаш парите, обърни се към Client Service, разбирай чат-бота. Той те препраща до логин-а ти, където полетът ти вече не съществува. Искаш чат с агент и познай... Чакане не с часове, а с дни. Вчера, след съобщението "Please stay connected. You are in a queue for the next available Customer Care agent. We are currently experiencing a high volumes of contacts from customers and acknowledge the wait times are longer than usual, please bear with us and we will help you with your query.", ги чаках 11 часа да отговорят и така и не се случи. Днес пак... Ако някой е пробил, да сподели опит.

Че то по същата логика ако имам глоби и дължа данъци мога да кажа, че няма да плащам сега, а ще ви издам едни ваучери и евентуално ако мога нещо за бъдеще ще платя! Обаче не е сигурно. Ха-ха

Моя съвет е съд до дупка за тези! Няма услуга, няма пари! Кратко и ясно!

Ако някой човечец им дължеше пари щяха да го разчекнат докато не им ги върне! И тогава дтржавата щеше да е ПАС.

Ако има вариант, не се съгласявайте на ваучери- има уловки които авиокомпаниите не ги казват докато не се обадиш за резервация. Когато се опиташ да направиш нова резервация с ваучера, ако новата цена е по- скъпа, трябва да доплатиш разликата, но ако цената е по- евтина- дават ти нов ваучер от авиокомпанията за разликата и така те подканят да пътуваш с тях отново! Взимайте парите и не се съгласявайте авиокомпаниите да планират предстоящите ви пътувания!

Това е поредното доказателство, че на никой не му пука за хората! Винаги интереса е за големите корпорации! Значи лапат кредити от държавата, а сега и парите не искат да върнат! Не стига, че нямат разходи за гориво, летищни такси и персонал. За песонала специално се заплаща 60/40 от държавите! Айде спрете се вече бе!!! Ще станете по-богати и от преди! Приндуждават народа да се съгласява, без да е получил услуга! Лицемерните правителства на Европа и 2 стотинки не дават за гражданите си! Сега и ЕС ще се нагъзи, защото те са една пионка на силните държави на Европа. Каква е ползата от ЕС след като изпълнява заръките на силните на деня? П.С. И само да кажа, че САЩ явно повече се грижи за народа си, защото задължиха авиокомпаниите да изплатят парите на хората и това вече се случва! Доказано е!

Лошото е че предложенията са например за полети до края на тази година.Но още не се знае откога и докъде ще може да се лети, а и зимните месеци не са най-удобни за някои дестинации.

Ааааа така? Значи гражданина да отпуска безлихвен кредит и да го доят като крава?! Ако беше обратното, авиокомпанията щеше да съдере задника на пътника за му вземе парите! Дали и гражданите да не помислят да дадат ваучери на данъчното и след 2 години да си ги платят на държавата? ЛИЦЕМЕРИ ДОЛНИ!

Значи някой иска да пътува тази година, обаче те ще го принудят да отложи за в бъдеще, като му дадат ваучер. А тогава - я камила, я камиларя. И всичко това за да не върнат парите за недоставена услуга. Вярно, не зависи от компаниите, на е несправедливо да не възстановят пари на хората.

Не съм чул България като държава да има авиокомпания!!! И защо да не се връщат пари за неизползвана услуга?

И кой е министър на транспорта, след този дето уби детето си???

България също вече не е и ....морска държава. За независимост изобщо не споменавам.

Ваучери за Била или за Кауфланд ли да чакаме? Ей ся Кауфланд дават ваучери за 20 лв?! Ихааа, с 20 лева направо напълних количката!

Искам да дам ваучер на....еврейските банки, на които държа заеми.

Долен капиталистически цинизъм, грабеж от хората и грижа единствено за корпорациите. Нашите дебили от ГЕРБ няма да ги коментирам.

Алоууу, тия с чужда пита помен правят! Заради ненавреме взети ОТ ТЯХ мерки, тия страни ще ни дерат и с това ли? През март трябваше да летя до Сеул. Все още чакам авиокомпанията да ми върне 2400 евро!

Ето какво се нарича законна кражба и нашите мижитурки са го подкрепили в ЕС. Как така ние ще финансираме абсолютно безвъзмездно по този начин частни авиокомпании? Нека вземат кредити като всички останали. Като не могат да се оправят да фалират и това е - закони на пазара. Моята малка фирма, дали някои я финансира така? Правим за едни социализъм, а за други брутален капитализъм.

Значи взели са едни милиони за полети,които не са извършини а сега не искат да връщат парите и шикалкавят с някакви ваучери,които може да се ползуват за други полети или по скоро да се платят част от тях.Ега ти нахалството! И България ги подкрепя!

Ами следващия път ще видите пари когато слизаме по стълбата на самолета, а не 3 месеца преди да се качваме по стълбата. Къде ги ръгате тия пари като ви ги даваме предварително, че сега не може да ги върнете.

Раздадоха си ги като дивиденти.

Глупости. Яено никога не си имал акции да видиш колко са щедри и с дивидентите.

Бартерни сделки имаше само в СИВ и бяха много критикувана от запада.

Може ваучери, но не равностойността в пари, а в полети. Иначе Ryanair ми предложиха да сменя полета, но каква файда, като възможностите за избор в момента са на два пъти по-високи цени. Ако дадат ваучери за сумата на полета, просто полетите ще станат по-скъпи.

Тук трябва народа да се вдигне на бунт

България винаги първа сред крадците

Спасявате авиокомпаний,валчери за мутренското море и все от гърба на бедните.Щом е за далавера сме съгласни.А ако не му се наложи или не желае да пътова,ще пие ,,студена вода,,

ваУчери