1000 руски туристи са пленници в България

Самолетните им билети се оказали без покритие, въпреки че са платени заедно с цялата почивка

Обратно в новината

Коментари - 1000 руски туристи са пленници в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така: "техните вече платени самолетни билети се оказали невалидни". Щом билетите са платени какъв е проблема???

Сефте.Те нали нашите капиталисти бивши комунисти се учат от руските си другари.Регистрират си туристическа агенция работят някоя друга година и после пускат евтини почивки с цел да привлекат колкото се може повече клиенти.Веднъж взели им парите и не ги интересува нищо.

Платени на посредник не на авиокомпания.

Тези на снимката по ми приличат да са румънци. Личат си по тумбаците и ниската култура, крясъците и т.н. Румънските селяни видяха малко пари и като повечето българи и те почнаха да ядат като не видяли и приличат на тюлени по плажа. Дай на тъпака малко пари и му гледай сеира и как се превръща в прасе..

"1000 руски туристи сa пленници в България" Айде малко внимавайте със заглавията! Путин ако разбере ще си прати командосите да ги освободят. Някой дали ще го спре, а?

е посредника,пак някой българин далавераджия

Списвачът на тази дописка не знае, че иманата на градове и държави се пишат с ГЛАВНИ буКви. В случая България и Русия!!! Срам за такива неграмотници!!!!!!!!!

Шило

Хм, интересно, пътуването трябва да е уредено още преди потеглянето. Все пак - самолети, билети. Нали са дошли с нещо, някакво оэбяснение за връщането, не им ли е дадено?

В тъпънарски държави като нашите две всичко е възможно.

Всяка година едно и също. Мерки се вземаха, интервюта се даваха, но схемата на фалитите си е все същата. Интересно дали само нашата дестинация е такава несигурна. Руските туроператори са си ненадеждни.

Как не Ви е срам "журналисти", да напишете България с малка буква, и автора и редактора марш в училище!

И руснаците и румънците са един дол дренки - и не са селяни а 'средната класа'..

в обяснение със сигурност. Пари няма. Това е поредната руска компания, която се подиграва на обикновените руски граждани. Срамно е, но по тяхната телевизия постоянно показват подобни събития.

Хората са си платили самолетните билети и никой няма право да им разваля почивката. Как след подобни гафове ще идват отново да почиват в България. Турция хем им е по-близо, пък и обслужването и екстрите, които ще ползват далеч надминават нашите. И без това руснаци, англичани и гермаци предпочитат да почиват в южната ни съседка.

да са гледали къде плащат

руска фирма Не ми е жал за тях. Те и почивката си плащат в Русия. Тук остава само аканото им.

Дано не ти се случи, тогава друга песен би запял.

Дебелаци с тумбаци разплути на БГ Черноморие

Как са си платили билетите? Това не е сериозно - отиваш в друга държава и нямаш разпечатани билети с дата, час, номер на място?!? Това си звучи като напълна незаинтересованост на "почиващите". Аз лично не бих излетял в посока Х, ако нямам билета за връщане в мен.

Хайде стига си обвинявал хората. Попаднали са на мошеници. Или си много умен и си имунизиран да попаднеш на тях, особено по нашите географски ширини.

Кънчо, ти прочете ли че руската фирма е взела парите, а билети не им е осигурила? Може би и с пратените в Турция е постъпила така. Въобще не съм очуден от новината, че българите са сред последните места в категорията "четене с разбиране"

Ей, краставичар! Кога последно си си виждал краставицата, закрита от корема?

Путника ше им напечати нови!

шише боярышник и тези педалчета ще клекнат

немедленно да ги разкарат от тук

да се махат и повече да не идват тук

файда от тия бедни мишки - няма. Денги неть,както каза др.Медведев.

Не виждам българска вина в случая. Що за дума в заглавието е пленници?

Така и ще правят руските измамници. Миналата година номера им мина и се прибраха за наша сметка. Сега пак са решили да ни мародерстват. Да си ги взимат руските власти. След като имат пари за всякакви оръжия ще отделят и за данъкоплатците си. Фирмата си е руска да си се разбират вътрешно, а не пак за наша сметка.

Да разбира се. НАТО.

Има много просто решение. Да не изва нито едни турист в България без платени билети за идване и връщане в страната също и предварително платено спане .

да плуват до русията и повече никога да не идват бедни алкохолизирани ватенки.

PEYTSCH

ОПтчаяна туристка изпи 2 пъти по 3 шишенца с твърд алкохол в супермаркет на слънчев бряг...Станало ѝ лошо...

Разкарвайте ги бързо, да не се застояват тука. Или в Турция през границата и оттам да си ги прибира Вова, нали се имат там дикаторчетата.

Не става въпрос за нашите географски ширини, а за едни по-северни. Нищо българско няма в случая, освен, че са на наша територия.

Обявихте Русия за враг номер 1 на България. След това се одупихте на Путин за пряка тръба за газ, но той каза, дупете се на Ердоган, той ще ви оправи. Реват по морето за руснаците, но тази година са 30% от тези през миналата

Това е русия. Боклук от класа

Мълчи бе резак!

всяка година България връща за наша сметка туристи от Русия. до кога? те нямат ли си фонд? егати авантаджиите! всичко без пари да им излезе.

пленници на аванта.

Що не ходите в Крим бе? Нали през 2014 г. когато го заграби Путлер обещаваше че ще го превърне в най-модерния курорт в света. Направи го обаче военна база,като дори и руски медии признават че тази година курортният е провален,а почивната база е в плачевно състояние. Всичко това обаче има и положителна страна - ватниците отново показаха на целия свят че там,където установят "руский мир" неизбежно настъпва разруха,упадък,мизерия и глад.

интересно и вълнуващо бе! Тая трябваше да почне да прави и секс в магазина ,за да има шоу!

Тресе ви злоба срещу Велика Русия, та чак зъбите ви се клатят маймуни хамерикано-еврогейски такива. Иде нов световен ред и свиквайте тъпунгери. Русия ще командва света, както е казала баба Ванга !!! Мисля, че тя има повече акъл от всички продажби българчета одупени на хамерикано-еврогейския съюз за някой друг цент.

Ти си за психиатър. Толкова глупости на куп в 3 реда е рядко да прочетеш. Вземи се самоубий, дори за теб ще е по-добре

Загубите ще се избият от наема, който получаваме за шестте военни бази, които сме договорирали със САЩ.

прост селянин(ка) 80% от руските олигарси са чифути Абрамович как ти звучи в простата кратуна :))))

Кънчо бре ако самолетите са твой а руския туроператор не ти плати билетите ще ги извозиш ли бе джанам:))))

Глупчо, каква злоба може да ме тресеё че някакви аутсайдери са прецакани от законите в беззаконната си държава? Иначе ако искате можете да им помогнете! Kупете някой друг билет за да си идат дом просяците .

Освободете ги, моля ви се!! Не ги задържайте!!!...

Загубите причинени ни от руснаците трябва да се компенсират от руска страна, не от трета държава!