От 13 юли 2021 г. ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД осигурява възможност за плащане, освен с дебитни и кредитни карти, и през ePay или Easy Pay (чрез предоставен код за плащане в офис на Easy Pay или чрез банкомат с активна услуга B-Pay) на всички поръчки, направени през www.online.ozk.bg, както и подновяване на застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите при съвсем опростена процедура.

Припомняме, че през онлайн платформата ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД всички клиенти могат през компютър или телефон, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни:

  1. Да заявят подновяване на изтичаща или вече изтекла полица по следните видове застраховки:
  • "Гражданска отговорност" на автомобилистите
  •  "Достъпна сигурност за дома"
  •  "Жилища и домашно имущество" срещу Първи риск
  •  "Каско" на СПС

Процедурата е съвсем опростена - необходимо е само да се напише номера на полицата и да се посочат данни за контакт, а за застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и адреса, на който да им бъде изпратена безплатно полицата, стикер и сертификат "Зелена карта".

Клиентите могат да посочат, както своя адрес, така и адрес на куриер, от който би им било най-удобно да получат полицата.

  1. Да платят дължима вноска по всички видове полици, издавани от Дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн.

Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.

  1. Тези, които до сега не са имали полица в Дружеството - да поръчат издаване на нова полица, без да посещават офис за:
  •  застраховка "Гражданска отговорност" (и да я получат безплатно на посочен от тях адрес);
  •  застраховка "Достъпна сигурност за дома".

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

По всички видове застраховки, предлагани на www.online.ozk.bg, клиентите на Компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.