"Теленор" получи грамота "Отговорна компания - отговорни служители" от фондация BCause, Българската асоциация за управление на хора и Българското дружество за връзки с обществеността. Грамотата се връчва за принос в развитието на дарителството и доброволчеството от работното място за 2018 г.

През 2018 г. телекомът беше отличен и за иновации в дарителството от работното място. Благодарение на специалното мобилно приложение Digital Office, служителите на компанията могат да се включат в програмата и да започнат да даряват за избрани каузи само с няколко клика на мобилния си телефон. Иновативното дигитално решение набира все по-голяма популярност сред служителите и е още един начин за насърчаване на тяхната ангажираност към обществено значими каузи като част от политиката за устойчиво развитие на компанията.

"Теленор" е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).