На 10 юни 2021 г. в 2020 Event Space - бул. "България" №1, от 14:00 ч., ще се проведе Трети обществен разговор "Щастието на нацията".

Предстои да разберем какви са резултатите от "Индекс на щастието" - единственото национално представително изследване, посветено на щастието в България, което се реализира за трета поредна година по задание на списание "Мениджър". Допитването е национално и представително, извършва се по специалната методология на т.нар. Индекс на щастието/Брутно национално щастие, разработена от The Happiness Alliance.

Стойностите по всеки от показателите ще бъдат представени от социолога Живко Георгиев и поставени на обсъждане и анализ в дискусионната част на събитието.

Ще разберем дали и как се е променило общностното и личното разбиране за щастие и какво ни прави по-щастливи днес, ще поговорим и за това как се промени през изминалите месеци представата за щастие на работното място. Ще отговорим на въпроса, можем ли да тренираме своето щастие и кои са малките трикове за това да се чувстваме всеки ден щастливи.

Специален участник в дискусионната част на форума е Н.Пр. Кристина Кувая-Ксантопулос, посланик у нас на Република Финландия - държавата, която за четвърта поредна година е обявена за най-щастливата страна в света според Световния доклад за щастието на ООН.

По време на събитието студенти от Националната художествена академия ще рисуват на живо и чрез своето изкуство ще ни разкажат какво е щастието за тях.

Повече информация, програма и регистрационна форма за присъствие търсете ТУК.

Събитието се осъществява с подкрепата на: TELUS International ; BAT

Официален кафе партньор: Costa

Комуникационен партньор: INTERIMAGE

Медийни партньори на инициативата: dir.bg, bTV, НПО Портал, Bloomberg TV Bulgaria Dnes.bg