През последните месеци погледът на бизнеса е насочен към дългоочакваното решение тип всичко в едно за дигитална търговия. Името на това решение е NEXT BASKET - улрамодерна платформа за изработка на онлайн магазини с решения за ERP, складов фулфилмънт и цялостно бизнес обслужване.

Кратко след пускането на официалния корпоративен сайт на платформата, на него вече можем да видим и конкретните условия, при които може да се използва NEXT BASKET. Те напълно отговарят на заложените очаквания, като предлагат както стандартни SaaS услуги, така и специализирани решения за физически магазини и корпоративни партньори, които търсят своя път към потребителите в Европа.

Какви ще бъдат вариантите за бизнес партньорство с NEXT BASKET как е организирано ценообразуването и какво можем да очакваме през следващата година като иновация в екомерс системата - обобщаваме за нашите читатели в редовете по-долу.

SaaS услуга за малки, средни и големи бизнеси

Първият начин за използване на NEXT BASKET е изцяло базиран на принципа на SaaS услугите. Software as a service (софтуерът като услуга) е сравнително добре познат метод за партньорство, в който програмираните функционалности на платформата могат да се използват срещу фиксирана месечна сума.

NEXT BASKET сегментират и надграждат тази концепция като предлагат два отделни варианта - съответно за малки и големи бизнеси.

NB SELF е стандартна SaaS услуга, в която партньорът използва софтуера на платформата за изработка на онлайн магазин. Впоследствие, той управлява магазина си самостоятелно, като отговаря както за складирането на продуктите, така и за обработката и изпращането на поръчките към крайните си потребители.

NB PRO е SaaS решение за големи бизнеси и корпоративни партньори, които разполагат със собствени складове, ERP системи и организация на бизнес процесите. Срещу процент от оборота си, те могат да получат надеждно, бързо и сигурно софтуерно обслужване на дигиталния си бизнес, подсилено с всички 340 функционалности и 90 интеграции с външни приложение на NEXT BASKET.

Три варианта за пълно менажиране на електронната търговия

Встрани от познатите на пазара SaaS решения, NEXT BASKET предлага и нещо, което не съществува на пазара до момента. Това са вариантите за цялостно менажиране на бизнес процесите, в които партньорите на платформата делегират всички активности по онлайн развитието си на екипа на NEXT BASKET.

Тук откриваме три различни опции, а именно:

  • NB LOCAL - готово решение за физически магазини, в което физическият магазин се превръща в склад за издаване на поръчки, генерирани онлайн. NEXT BASKET изготвя, менажира и оптимизира онлайн магазина, а собственикът на бизнеса прибира 90% от печалбата, генерирана от поръчки онлайн.
  • NB 360 - иновативен вариант за пълно бизнес обслужване, включително чрез складиране на продуктите, менажиране на склад и предаване на пратките на куриери за 28 държави в Европа. Единственото задължение на партньорите е да зареждат своевременно изчерпаните продукти в склада и да примерат своите 90% от оборота онлайн.
  • Managed by NB - вариант за сътрудничество, в който NEXT BASKET управлява всички онлайн бизнес процеси, а партньорът използва свой собствен продуктов склад. Ценообразуването отново се базира на процент от продажбите, като определения за момента процент е 10%.

 Независимо кой от вариантите за използване на NEXT BASKET ще избере, бизнесът ще има възможността да се възползва от всички интеграции и функционалности на платформата. Що се отнася до включените безплатни бизнес услуги, броят може да варира според варианта за партньорство и ценовия план.