На 25.06 LUXIMMO и Gravity Homes & Living събраха свои клиенти на коктейл, който се състоя на терен до новостроящите се жилища в комплекса. Гостите се насладиха на гледките към Витоша и София и се запознаха с мащабния проект с обща площ от 110 000 кв.м, както и цели 10 дка собствен парк.

снимка: Luximmo

Официален партньор на събитието бяха BNK Wines, които очароваха гостите с подбрано бяло вино Alice Verdeca Salento, розе The Pale и просеко Dirupo Valdobbiadene Superiore DOCG .

Gravity Homes & Living ще бъде изграден до парк "Камбаните", на 3 минути с кола от Околовръстен път и на 6 минути от Ring Mall. Комплексът ще предложи редови къщи, къщи тип близнак и триетажни сгради с просторни апартаменти, както и напълно изградена инфраструктура, включваща денонощна рецепция, фитнес и СПА център, йога студио, зала за бокс, барбекю и пикник зони, парк за домашни любимци, фитнес на открито, алеи за бягане, каране на колело и спорт, лятно кино, спортни игрища, детски площадки и детски център, 5-звезден хотелски тип lounge зона с рецепция и заведения, кино и игрална зала, конферентни зали и co-working пространство.

снимка: Luximmo

Всеки имот се предлага подготвен за интегриране на smart home система, с френски прозорци и високи тавани, иновативна топлоизолационна система с клас А енергийна ефективност и оборудване за водно подово отопление.

Всички имоти в Gravity Homes & Living се предлагат без комисиона от купувача!

Разберете повече за комплекса тук!

Снимка: Luximmo

Съдържание на: Luximmo