Всеки, който поне веднъж е посетил Родопите, се е убедил колко величествено е това място! Вековните гори, живата култура на малките селца, прекрасната кухня, чистото небе, пистите на Пампорово и причудливите скални образувания. В близост до едно от тези образувания, «Соколиците», вече се издига и едноименният ваканционен комплекс, който предлага жилища, които да Ви посрещат всеки уикенд, всяка зима, всяко лято - винаги, когато искате да видите звездите по-отблизо и по-ярки.

Ваканционен комплекс "Соколиците" предлага апартаменти, завършени "до ключ" сред красивата природа на Родопите и в непосредстена близост до живописното село Левочево. Жилищата се предават на новите си собственици с готова баня, боядисани стени и готови настилки (плочки и ламиниран паркет).

снимка: Luximmo

Строителството е в напреднал етап, а цялостното му завършване се очаква в края на 2023 година.

Комплекс "Соколиците" е разположен на площ от 10 дка в местност с отрицателна йонизация на въздуха - природен феномен, който подпомага човешкото здраве. Там се диша по-леко, по-дълбоко и по-спокойно. Животът е забавил ход.

Изцяло заобиколен от борова гора, комплексът предлага имоти са с югоизточно изложение и панорамни гледки към планината, които ще Ви будят всяка сутрин.

Подбрани са материали с високо качество - тъмна PVC дограма с високa степен на топлоизолация, бяла фасада със силиконова структурна мазилка, дървена обшивка и каменна облицовка. Това гарантира лесна и нескъпа поддръжка на сградата и имотите в нея.

снимка: Luximmo

Може да избирате между студиа, двустайни и тристайни апартаменти "до ключ":

  • Студиа от €14 200 (без ДДС) / 433 €/кв.м (без ДДС)
  • Двустайни апартаменти от €18 500 (без ДДС) / 407 €/кв.м (без ДДС)
  • Тристайни апартаменти от €36 400 (без ДДС) / 456 €/кв.м (без ДДС)

Предлага се и опция за пълно обзавеждане на имотите срещу допълнително заплащане, ако решите да спестите време и усилия и да получите своя нов имот напълно готов.

Резервирайте своя нов втори дом в Родопите на изключително изгодни цени във финалния етап на строителството!

Директно от инвеститора! Без комисиона от купувача!

Вижте повече на в нашия сайт или се свържете с Яна Янчева на 0988 170 902.

 

* съдържание на Luximmo