При засилена конкуренция "Инвестбанк" АД бе отличена с две първи места в категориите "Бизнес лидер на годината" и "Динамично развитие" на Годишните бизнес награди на B2B Media Awards. Официалната церемония по награждаването на призьорите се проведе на 14 юли в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5, а сред присъстващите бяха представители от различни бизнес организации, професионални сдружения и медии.

"Благодаря на организаторите и журито за високата оценка. Тези две награди са поредното доказателство, че надграждането на онлайн продуктите и услугите в полза на клиента е от ключово значение за развитието на Инвестбанк. През следващата година празнуваме 30 години от създаването на банката и искрено вярвам, че от традиционна българска банка се превърнахме в модерна дигитална банка с традиции. Годините и клиентите ни, които ни се довериха ни задължават да продължаваме както посоката на дигитална трансформация, така и ESG трансформацията на бизнеса, за да изградим заедно едно по-добро и устойчиво бъдеще чрез отговорни и иновативни финансови решения", сподели сред присъстващите Светослав Миланов - Председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на "Инвестбанк" АД.

Светослав Миланов – председател на УС и изпълнителен директор на „Инвестбанк“ АД

снимка: Инвестбанк АД

Деветото издание на конкурса отличи най-иновативните бизнеси, компании и личности, като "Инвестбанк" АД спечели престижните награди с иновативните си дигитални решения и услуги, част от стратегията за иновации и технологично развитие на банката. Поставяйки във фокуса на своето внимание клиентската удовлетвореност и индивидуален подход на обслужване, финансовата институция постига най-високи стандарти на финансово обслужване.

Дигиталните продукти на "Инвестбанк" АД са с високо ниво на сигурност, спестяват време и са с достъп 24/7, без необходимост от посещение във финансов център. Сред онлайн услугите на банката са: разкриване на дебитна карта, кандидатстване за кредитна карта изцяло онлайн с бърз процес на одобрение до 15 минути, откриване на онлайн депозит при улеснена процедура, сведена до рамките на минути, както и кандидатстване за потребителски кредит чрез онлайн заявка.

Най-новите услуги в дигиталните канали на "Инвестбанк" АД са незабавните плащания blink и мултибанкинг. Blink преводите са достъпни за физически и юридически лица и се извършват по всяко време, като се получават от отсрещната страна за 10 секунди. Мултибанкингът позволява на клиентите на банката да управляват своите банкови сметки в различни банки и платежни институции през дигиталните платформи на финансовата институция. По-този начин потребителят има достъп до множество доставчици на услуги и сам избира най-добрата услуга за неговите конкретни нужди. Именно с услугата Мултибанкинг по-рано през 2023-та година, "Инвестбанк" АД взе награди в категория "Иновативен проект" във второто издание на Digitalk&A1 Awards и категориите "Лидер в дигиталните трансформации" и "Иновации" в деветото издание на годишните награди "Компания на годината".

В допълнение, Стоян Цветков - Член на Управителния съвет на "Инвестбанк" АД и директор на Дирекция "Големи корпоративни клиенти" връчи награди на победители в категорията Кампания с кауза / Проект с кауза. Поздравления за победителите!

 * съдържание на Инвестбанк