Естетичната медицина в България преди 13-14 години беше запазен периметър за относително малък на брой дами, които черпеха информация най-вече от чуждата преса и от консултации с български естетични лекари. Поради бързото темпо на живот в последнте години и динамичната бизнес обстановка в този сегмент, обществото иска максимално бързи и добри резултати. Процедурите с минимален възстановителен период и моментален ефект са най-предпочитани. Едни от най-търсените процедури са свързани с отслабване и вталяване.

Днес все повече жени и мъже са убедени в изключителната сила на естетиката, добрата визия и доброто самочувствие. А това търсене породи и невероятно предлагане на пазара сред естетичните центрове и не само - всякакви методи и уреди за отслабване. Българският пациент е добре информиран за повечето операции, процедури и манипулации в сферата на пластичната хрургия и естетичната медицина.

Снимка: dir.bg

В услуга на естетичния бизнес и в частност на дерма клиниките, които са в непрестанна надпревара и конкуренция за осигуряване най- добрата и съвременна технология и апаратура за своите клиенти, представяме единствения по рода си неинвазивен лазер срещу целулит, който се бори с мазнините без да причинява болка! Ще разкажем за тоталния хит на Америка - магичното изобретение Verju, което вече може да бъде намерено и в България, благодарение на Марвена.

Снимка: dir.bg

Това е една от най-новите иновации сред естетичните процедури, която освен намаляване на обиколката и целулита, освобождава тялото от токсини, а финалният ефект включва изглаждане на кожата. Този невероятен и почти магичен уред е сертифициран и одобрен от FDA (Агенцията за контрол на храните, лекарствата и медицинската апаратура на САЩ). Добрата новина е, че вече може да бъде открит и в България. Вече всички собственици на дерма и естетически клиники и центрове в България имат възможността да се снабдят с този единствен по рода си уред, който отстранява мазнини и намалява сантиметри буквално "сам", дори без намесата на човешка ръка. Това е едно от многото предимства на уреда, защото елиминира необходимостта от специален персонал и обучение за позлването му.

Какви са предимствата?

За разлика от други процедури за намаляване на обиколки и целулит, тази е напълно безболезнена, без разрези и без какъвто и да е било дискомфорт. Прилага се независимо от индекса на телесната маса. Има възможност за интензивно третиране на определени зони, които изискват повече внимание. За разлика от други лазери, след терапията с Verju не е необходимо кардио натоварване за изхвърляне на мазнините. За ускоряване на изтласкването им се препоръчват леки физически упражнения и здравословен начин на хранене, а също прием на повече вода и лимфен масаж. Постигат се отлични резултати при пациенти, при които други неинвазивни методи не са довели до успех. Успоредно намалява обиколките и освобождава тялото от токсини. 

Снимка: dir.bg

Клинични проучвания за липолазера и факти:

През далечната 1998 г. "Erchony" (единствената компания, която се занимава с проучвания върху ефикасността на апаратура за намаляване на мазнини и целулит), начело с канадския пластичен хирург д-р Родриго Нейра, започват задълбочени проучвания на липолазерите и тяхната ефективност. Към днешна дата вече можем да открием FDA сертифицирани резултати, които категоризират Verju като първият и единствен в света зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране на талията, ханша и бедрата.

Живеем в динамичен свят на бизнес революционните промени, изобилие от технологии и апаратура за постигане на съвършени, естетични резултати. Ако имате естетичен център и искате да осъвремените и модернизирате апаратурата си, можете да пробвате тестово няколко процедури в Магна Бюти, където пробвате всичко описано от първо лице.

За повече подробности, свържете се с официалния представител за България:

Марвена ООД гр. София, ул. Свети Киприян 44, тел.: 0885 553 323, 0888 227 021, 0884 201 972