Представители на четири холандски традиционни университета - Tilburg University, Radboud University, Utecht University и University of Twente пристигат в България, за да запознаят кандидати-студентите с предимствата на обучението в Холандия!

Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина "Скай Лайнс", ще се проведе на:

  • 02.02 /събота/ - София, 15:00 ч., х-л "Маринела" /бивш "Кемпински"/
  • 03.02 /неделя/ - Пловдив, 15:00 ч. х-л "Тримонциум"

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Участниците в изложението неизменно присъстват в световните класации за висше образование:

Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Той се класира на 6-то място в Европа и на 28-мо място в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия (Times Higher Education 2019).

Radboud University е една от водещите академични институции в Холандия - най-голям реципиент на европейски субсидии за научни изследвания. Четирима от министър-председателите на държавата са негови бивши възпитаници. Според най-новото издание на холандския университетски справочник Keuzegids Universiteiten 2019, Radboud e обявен за "най-добър традиционен университет в Холандия".

University of Twente е един от най-влиятелните университети в Холандия, който попада в топ 200 на най-добрите висши училища в света (Times Higher Education) и е признат от Keuzegids Universiteiten за "най-добър технически университет" през 2018-та.

Utrecht University е основан през 1636 г. и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Холандия - наградата "Спиноза" и 12 нобелови лауреати.

Програмите за обучение на участниците покриват широк периметър от специалности: бизнес и икономика, право, публична администрация, инженерни науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, медии, социални науки, изкуство и култура, педагогика и др.

В рамките на изложението ще имате възможността да се срещнете и да разговаряте лично с представителите на учебните заведения и техни бивши възпитаници.

Входът за събитието е свободен. Допълнителна информация и възможност за регистрация ще откриете ТУК!