Мебели Виденов спечели наградата "Бранд на България" на тазгодишния "Бранд Галакси Фест 2023". Безспорният принос на компанията към икономическото и социално развитие в България беше достойно оценен от името на предаването "Брандовете на България" по "ТВ1 България" и организатора на събитието.

"Да бъдем устойчив бизнес, мотивиран за по-добър и пълноценен живот тук в България е това, което винаги ни е водило и вдъхновявало да реализираме всички наши проекти и да продължаваме да се развиваме. Вярваме, че с общи усилия можем да допринесем за едно по-добро утре", коментира Анна Панчева - директор човешки ресурси в компания.

Това не е първата награда на Мебели Виденов за тази година. Компанията беше отличена и с отличието "Най-добър HR екип" в конкурса на БАУХ за HR професионалисти за 2022 година. Освен тези успехи, брандът се радва на още 7 награди спечелени на най-големия креативен фестивал в България "ФАРА".

Мебели Виденов започва своя път на развитие преди повече от 30 години като малък семеен бизнес. Силният стремеж, упорит труд и професионализъм постигат категорични успехи и днес, модерното предприятие е сред водещите брандове в страната. Мебелният гигант е един от най-значимите брандове в страната, който е допринесъл за развитието на цяла промишленост. Компанията разполага със собствена логистична мрежа, 45 шоурума в страната, а за успешното развитие отговарят над 1600 служители. Като производител и търговец на мебели, брандът разширява дейността си извън мащабите на България и оперира успешно в още 5 държави - Гърция, Северна Македония, Румъния, Албания и Унгария. Движещите сили на компанията са желанието за развитие и усъвършенстване, стремежът към професионализъм и мотивиран, сплотен екип.

 

* съдържание на Мебели Виденов