Генералният мениджър на Брейн Сторм Консулт д-р Камелия Терзийска получи нова награда в категория "Финанси и счетоводство" по време бляскава церемония на 14-тото издание на престижната международна конференцията Business Lady International Awards - 2024 преди дни.

С поредното ново отличие д-р Терзийска отново доказа своя вдъхновяващ пример за успешна жена в света на бизнеса. Призът бе връчен в елегантната обстановка на Гранд хотел Милениум под звуците на Видинския симфоничен оркестър, където 20 изключителни дами с визионерски дух бяха отличени в различни области за своя лидерски дух и бизнес успехи. Наградите дават гласност на успешните управленски модели и ефективните бизнес практики, като изтъкват женското предприемачеството сред българската общественост.

Снимка: Business Lady International Awards

"Всички ние сме на едно красиво и вдъхновяващо пътешествие, наречено живот. Получавала съм десетки награди и всяка една е толкова ценна, колкото и тази тук. Всяко признание от обществото, споделеност на знания и умения, води до още по-голям стремеж към постигане на нови върхове и цели. Вярвам, че постиженията трябва да се споделят с възможно най-много хора, защото успехът би вдъхновил други български мениджъри и бизнеси да са по-целеустремени и да търсят иновативни решения в технните сфери", коментира Камелия Терзийска по време на връчването на наградата. Със своето ярко присъствие и стил бизнес дамата съчетава уникална комбинация от менторство, философия и неизчерпаема енергия, като става пример за усърдие в работата, стремеж към непрекъснато усъвършенстване и иновации.

През годините д-р Терзийска е награждавана многократно - три пъти е носителка на наградата "Бизнес дама на годината", през 2021 г. печели и международно признание във Виена за бизнес софтуер Мираж SQL, снабден с първия по рода си дигитален модул с интегриран изкуствен интелект. Иновативният софтуер предоставя цялостна автоматизация и дава надеждна информация за управление на финансите на всеки бизнес. Д-р Терзийска е носителка на златен медал от Пловдивския панаир при първото представяне на Финансово-счетоводен софтуер "Мираж" SQL, както и на още множество други отличия.

Снимка: Business Lady International Awards

Бизнес историята на тази успешна жена започва още на крехката 22-годишна възраст, когато започва работа във финансовата сфера. Само пет години по-късно вече основава своята компания "Брейн Сторм Консулт", превръщайки я в една от водещите във финансово-консултантската дейност. Вече над 30 години, д-р Терзийска неуморно работи за управлението на стотици бизнеси и се утвърди като един от най-изтъкнатите експерти в областта на финансите и счетоводството. Тя е преподавател е в три университета по седем икономически дисциплини и майка на три момчета.

Нейната вътрешна потребност да помага и да споделя знания и опит я подтикват към решението още през 2006 г. да основе общество за лоялност и качество в бизнес взаимоотношенията "Бизнес Вселена". Днес тази платформа наброява над 8 000 компании - банки, университети, училища и неправителствени организации. По време на провежданите от нея ежегодни форуми в цялата страна тя предоставя отлична възможност на бизнесите да обменят опит, идеи и става символ на взаимопомощ и подкрепа.

"Ние работим със сърце и професионализъм. Подпомагаме младите хора като подсигуряваме стипендии, практики и стажове и необходимите ресурси за развитие на таланти. Едновременно с това даваме всичко от себе си за нашите клиенти и им осигуряваме финансово здраве. А всички знаем, че именно това е предпоставка за добро физическо, психическо и емоционално здраве", допълни още д-р Терзийска.

В края на церемонията на връчването на наградата, д-р Терзийска отново подчерта важността от споделяне на опит и знания, за да продължим всички заедно успешно да вървим по красивия и вдъхновяващ път на живота.

За Брейн Сторм Консулт:

БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ успешно се развива вече 26 години и е специализирана в предлагането на цялостни бизнес консултации и управление на процесите във финансово-счетоводната дейност на стотици клиенти. Фокусирана върху качество и иновации, компанията непрекъснато разширява услугите си, които вече включват осчетоводяване на криптовалути, affiliate програми, drop shipping и специално разработена мотивационна система за заплащане. Едно от най-новите им предложения е дигиталното счетоводство, което предоставя пълна аналитичност на автоматизираните операции - от сканиран документ до 100% обработена и осчетоводена информация. "Брейн Сторм Консулт" предлага услугите си и реализира успешни проекти в цялата страна и на международната сцена. Компанията е единствен и независим член на Международната мрежа за счетоводители, одитори и адвокати TAG (TIAG) Alliances, класирана на трето място в световната ранглиста от 2012 г. до днес. "Брейн Сторм Консулт" създава дълготрайни партньорства и общности под името "Бизнес вселена", в която вече има над 8000 компании.

Съдържание на: Брейн Сторм Консулт