Това е първият въпрос, на който трябва да отговорим. Маржът при печалба на компания е приходът, който се задържа като такъв. Маржът от една печалба в бизнес сферата например, е един сегмент, разглеждан от инвеститорите за оценка на бизнеса. Става дума за финанси, става дума за числа...

За букмейкърите печалбата идва от коефициентите за всички събития - с други думи: "Всеки букмейкър сам залага този свой процент". Ефбет като всяка друга компания прави печалбите си от всеки съществуващ залог и прибира комисионната, която всъщност е точно този марж/процент. За да разбере залагащият по-добре цялата структура, е добре и да се запознае с това Efbet ревю от Efirbet, отличаващо някои важни детайли в композицията на сайта. Но в общи линии - букмейкърът се отказва от своята печалба за определените набелязани събития, а това е само в полза на клиента. Ход като този може да се преведе буквално и като завишени коефициенти, каквито брандът определено опитва да предостави в битката с конкуренцията.

В своя сайт efbet вече предлага нова кампания - топ събития с 0% марж - най-актуалното предложение на букмейкъра. В спортната секция, всеки ден (най-много през уикендите, разбира се) могат да бъдат намерени различен брой събития със завишени коефициенти за краен победител. За момента компанията предвижда тази опция да бъде валидна само преди старта на срещите, а не на live.

Въпреки че е сред първите наложили се в България компании с онлайн лиценз от 2013-а година, Ефбет не стои и не тъпче на едно място, а дори напротив - стреми се да предлага постоянно на своите клиенти нови и нови опции и функционалности. Не е новина, че коефициентите на компанията са, ако не най-добрите на пазара, то със сигурност сред най-добрите. Много играчи затова продължават да са в този доказал се във времето букмейкър, ден след ден, уикенд след уикенд.

Връщайки се на събитията с 0% марж, може би неочаквано за мнозина, но предложенията не са само за футболните срещи от Европа и по-силните клубни турнири като Шампионска лига и топ 5 първенствата(Висшата лига, Ла Лига, Бундеслигата, Серия А и Лига 1). Възможностите изобщо не са свити и надхвърлят далеч тези на някои букмейкъри, които се ограничават до два-три спорта също така. Също така специален обхват или ограничения за клиенти на практика няма - може да се възползва всеки един акаунт.

Както анонсирахме, не са и само най-популярни спортове на Стария континент, като баскетбола и волейбол. Въпреки че си заслужава да се отбележат предложенията от баскетболната Евролига и волейболната Шампионската лига. Новото предложение от букмейкъра обхваща редица спортове, 24 часа в денонощието. Често присъстват срещи, играещи се през нощта в Съединените американски щати. Идея по-рядко има и от горещите латино сблъсъци по футболните терени в Южна Америка. Топ събитията на ефбет с 0% марж обхващат в голяма степен интересни двубои и от най-силните американски лиги във всички отборни спортове - хокейната NHL, бейзболната MLB, футболната NFL и други.

Предложенията със сигурност докосват доста почитатели на залозите. Изключвайки феновете на отделните гореизброени спортове, тези опции стават по-изкушаващи за будуващите до късно клиенти, непропускащите да заложат нощем или пък просто за тези, които играят из непознати спортове и лиги, основно на база статистика.

В изчистения дизайн на сайта на Ефбет тази категория е поставена точно под "Моите фаворити" и над най-популярния спорт - футбола в настолната версия. За мобилното приложение топ събитията са на най-видимото място на основната страница. Това разположение само доказва колко голямо значение отдават от компанията на предложението и неговия бъдещ успех.