Само два месеца след своя старт, най-новата, модерна и иновативна платформа на Dir.bg за работа и стаж WorkTalent.com получи сериозна подкрепа и инвестиция от успешния български сериен предприемач Ивайло Славов, уважаван експерт, визионер и утвърден лидер в технологичния сектор с над 30 години международен опит. Той е основател на една от най-бързо развиващите се технологични компании с български корени BULPROS (предшественик на DIGITALL). Ивайло подкрепя развитието и на компанията Изи Консулт (доверен партньор в предоставянето на гъвкави решения за управление на хора).

Ивайло има сериозен принос към развитието на технологичната индустрия в Централна и Източна Европа и активно участва в различни инициативи за развитие на бизнеса и образованието у нас. Той е сред основателите на Българската асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST). Ивайло е и член на Управителния съвет на Германо-Българска индустриално-търговска камара (AHK), на Настоятелството на Бургаски свободен университет и на Училищното настоятелството на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас.

"Работното място е без значение, когато човек знае какво да прави, знае приоритета на задачите си, знае сроковете за изпълнението им и успешно комуникира с останалите колеги.", споделя Ивайло Славов и продължава защо е подкрепил финансово и е станал част от платформата WorkTalent.com:

"Три са причините платформата да е уникална и аз да я подкрепя, посредством инвестиционната ни компания Файнънс Партнър. Първата от тях е скорошното прилагане на изкуствен интелект за по-ефективен процес за намиране на подходящите служители. Втората причина е възможността на работодателите за активно използване на корпоративен брандинг, за да са максимално атрактивни към кандидатите за работа. Третата е връзката между WorkTalent като онлайн платформа с обяви за работа и стаж, в комбинация с друга такава, която позволява комуникация с хора в реално време през Viber и се нарича VibeJobs. Двете платформи заедно ще обхванат всички потенциални кандидати. "

Публикацията е предоставена от WorkTalent.com