Ако милион човека започнат да редят пъзел, винаги съществува шанс, някой да открие правилния отговор, казва Скот Устърфийлд. Носителят на първата награда "Хюго" - Алфред Бестър пък смята че Вселената лабиринт, объркване и пъзел, който ние трябва да решим. Бележитите автори в жанра научна фантастика, наред с останалите си съмишленици отдавна са разбрали, че пъзелът е игра за напреднали. Затова в dir.bg тръгваме по техните насоки да редим Пъзела на Успеха в специалното издание на поредицата She`s The ONE in Business. 

Кои са Първите дами в Бизнеса, със забележителни постижения у нас и в чужбина, които попаднаха в полезрението на редакционното жури? Кое за тях е първото - успешната мисия или добрата печалба? 

В поредицата She`s The ONE in Busness Limited Edition ще ви срещаме с жени, за които успешният бизнес не е самоцел и източник на благоденствие, а Бизнес за По-Добър Живот;  Бизнес в Полза на Науката; Бизнес в Подкрепа на Еманципацията; Бизнес за По-Добро Съществуване; Бизнес за Бъдеще...

От октомври 2022 до май 2023 година dir.bg ще подреди Пъзела на Успеха, разказвайки личните истории, сглобявайки правилните части, съставляващи Есенцията на Сполуката с една- едничка цел - тези Дами да са вдъхновие...

 Вдъхновението в наши дни може да се открие навсякъде - онлайн, в бар, в телевизионно предаване или филм, по старомодния начин - на среща. Вдъхновение в наши дни несъмнено ще открием в думите на всяка една от Дамите на Върха, които ще ви представим в специалното издание на She`s The One: Първите Дами в Бизнеса.

Очаквайте разговори за успеха и женските тайни за привличането му всяка седмицата в портала dir.bg, секция "Бизнес". Потърсете частите от Нашия Пъзел на Успеха в социалните мрежи!

А през май месец ще отпразнуваме заедно цялата картина -  краят на това вдъхновяващо приключение, което  ще завърши с фотоизложба!