Какъв е пътят на успеха в телеком сектора и какви умения са нужни, за да си част от вълнуващия свят на телекомуникациите? Това са само част от акцентите, за които стажантите във Vivacom получиха съвети лично от главния изпълнителен директор Николай Андреев по случай 20-ото издание на Лятната стажантска програма на телекома тази година.

В юбилейното издание участват 50 стажанти, които преминаха серия от специални обучения, свързани със света на технологиите. В допълнение към това, в разгара на стажантската програма, само преди дни, младежите получиха ексклузивната възможност да се срещнат лично с главния изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев. По време на срещата споделиха впечатленията си от компанията и разказаха върху какви проекти работят. С голямо вълнение зададоха на Николай редица въпроси, които ги вълнуват, и успяха да почерпят опит от него.

Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom

Снимка: Vivacom

"Изключително важно за един млад човек е да избере внимателно сферата на своя професионален път и да вложи цялата си енергия в това да стане добър. Пътят на успеха е отъпкан с много предизвикателства, но ако човек съумее да остане здраво стъпил на земята, ще успее да се справи. Ключово за успеха във всяка една сфера е да надскачаш себе си, затова винаги правете повече от това, което се иска от вас, и ще постигнете целите си", сподели Андреев пред стажантите, като им даде още полезни съвети как да учат и да взимат най-положителното от всяка една ситуация.

Програмата е най-дългогодишната инициатива на Vivacom за развитие на млади таланти с интерес към технологиите, която успя да се превърне в една от най-успешните платформи в цялата страна. Тя дава възможност на младите хора да придобият практически опит в реална работна среда, докато черпят знания от вдъхновяващи ментори и участват в реални проекти.

"Тази година, по случай юбилея, добавихме два изцяло нови модула в програмата - 360-градусова ротация, която дава възможност на младежите да опознаят всички отдели в компанията, и личната среща с главния изпълнителен директор. Благодарение на това, стажантите ни получават цялостна представа за динамичния, иновативен и интригуващ свят на Vivacom, докато опознават и изключителните професионалисти и страхотни хора, които работят в компанията. Обратна връзка и за двата модула е много положителна и обмисляме да ги въведем като постоянни в Лятната ни стажантска програма", каза Малина Чавдарова, директор "Човешки ресурси" във Vivacom.

Малина Чавдарова, директор „Човешки ресурси“ във Vivacom

Снимка: Vivacom


Материалът е предоставен от Vivacom.