Откривателството не е просто желание, то е фундаментален начин на мислене и действие. То ни подтиква да търсим нови решения, да разгърнем креативността си и да изграждаме по-добро бъдеще. Филмът "Мениджър на годината 2023" разкрива именно тази тясна връзка между бизнеса и откривателството.

За 16-а поредна година на 2 ноември списание "Мениджър" проведе заключителната церемония на най-престижния конкурс за висши мениджъри в България. "Мениджър на годината" представя и награждава големите личности в бизнеса - хората, поддържащи качеството и прилагащи най-високи стандарти.

Финалистите са представени през призмата на откривателството. Участниците в конкурса са се изправили пред неизвестното и смело са поели по пътя напред. Те са доказали, че винаги търсят нови начини да надхвърлят потенциала на организациите си и своите също.

Кой движи обществото? Кое откритие намират за най-важното? С кой откривател биха искали да се запознаят? На тези и други въпроси отговарят финалистите в конкурса тази година.

Филмът "Мениджър на годината 2023 " ще се излъчи на 26 ноември (неделя) от 16.00 часа по bTV.

Dir.bg e ведиен партньор на инициативата "Мениджър на годината 2023".