17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Башибозуките скоро ще си ядат чалмите от глад. Да е жив и здрав Ердо и да продължава с всички сили.

Купи си Фиат за да те е яд!

Нищо, ще купува Лади от новата му любов - Русия!

Това е напълно в реда на нещата. Бай Ердоган разбира от икономика,толкова колкото и овчар от космически кораби. Под вещото му ръководство Турция ще върви само надолу. Разгонването на красивите и умните, което той направи след опита за преврат, който сам си спретна, дава своите разултати. За съжаление и ние сме в същата позиция. Крепи ни единствено членството в ЕС, но и това няма да ни спаси при първата икономическа криза.

Ердоган дава кураж на турците, но ето че и тук покупката паднала с 50%. Става нещо ненормално в Турция, нещо се е трупало, трупало и сега започва да се разпада. Кара се със САЩ и ЕС. Прави се на голяма работа, иди че го разбери, но де факто нещата в Турция не са розови.

Истината е,че американците са се захванали и с Турция.Колкото и да надъхва братята мюслЮмани,Ердоган не е по силен от глада,който ще му докара палячото Тръмп.

На картинката някакво Рено показват - пак е кола и пак се прави в Турция ама все пак...

Ситуацията мойе да удари и Крайслер, които са собственост на Фиат. Такая, че неата не са толкова елементарно прости и са доста взаимоозависими!

ИЗКШЮЧИТЕЛНО ТЪПО ПАРЧЕ СИ

Диктаторът ще докара Турция до просешка тояга..Ако нашият, който се е оженил за секретарката си, вземе властта с нас ще стане същото....

Явно колите в Турция не ги продават в лири или рубли, а в евро.

Коментар у нас : Порше и Мерцедес си затвориха заводите край Долно Камарци, защото намаляват покупките на нови коли от българите ...:))

Няма заводи в България, но статистиката показва че покупките на нови автомобили се покачват. А за непросветените ще спомена, че тук се разработва невероятно голяма част от софтуера на доста доказани марки, а и отделни агрегати.

но се разпазработват заради ниските заплати. Иначе щяха да си ги правят там.

Пък R-доган казал ония ден че Турция процъфтява.

Коч вместо да се дърви на Ердоган да ходи до уолстрит и да пита приятелчетата си: защо сривате насила лирата?

Той знае. Заради Ердоган

си спряха един завод за няколко дена, а ние нашите от тридесетина години! Че и ги бастисахме отгоре на всичкото. Почти цялата ни икономика е бетонизация и сеч на дървесина.

Това в Турция се очакваше от 1-2 години.Първа беше Гърция,да се готви Румъния.

Много опасна новина. Ако турската икономика се срине, то политикта та Турция ще премине във военна фаза. И понеже към Сирия и Иран не може да се отправи, ще тръгне към България. Отдавна Турция има апетити към Бургас,Ямбол, Кърджали и Хасково. Лошо,много лошо.

Пиши глупости, ненормалнико!

Викаш Турция ще нападне ЕС, така ли?

Викаш, ако ни нападне Турция, и някой ще ни помогне , а ?

Ако не помогне ЕС се разпада. Само че САЩ само чакат за да наритат хубаво Ердоган, така че не бери грижа има кой да ни защити.

BajMihal

Пич, това, че ти не разбираш какво е да си член на НАТО и ЕС, си е твой проблем. Избивай си параноята някъде другаде. Най-добре на 4ти километър...

Турция е член на НАТО

Кипър.....

Абе КОЧ ама ФИАТ...

Abe Fiat,ama KOC

Фиат КОЧ

Компанията е Fiat Chrysler Group и е без значение в кой завод са сглобени колите. Заводи на Фиат има в цял свят.

турска техника=коджа боклук

Виж българските коли са съвсем друго нещо.

Имам комшия, който кара Тофаш. Много добра кола.

тофаш е баш ретро фиат

Еми карай тогава 20-годишни баварски кочини.