17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото подобно действие би зачеркнало цялата история на развитие на правото, започвайки още от 12-те таблици в Древния Рим. А и няма за къде да се бърза, след ядрената зима ще има само един закон - този на джунглата.

ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА! ВЕЧЕ Е ПОДЕЛЕНА!

експроприация - това си е кражба на чуждо имущество и пари.

Обяснението е просто и ясно - Конфискуват руското имущество, Русия прибира Украйна и остава да се сметне, кой е на печалба и кой на загуба!

А за нас, в България, какво ще има?

АХАХА, гладна кокошка просо сънува. Искали да спират руски кораби... С какво бе европедерастчета? Да не лапнете някой искандер помежду другото?

лъжец, още по-голям лъжец, еврогей лъжец

Най-големите мародери и пирати са наглосанксонците! Векове грабиха целия свят, а сега морал четат!!! Французи, испанци, португалци, белгийци и сие също грабиха своите колонии векове наред, а сега морал четат!!! Хамериканците от втората световна война също грабят навсякъде където могат, а сега са се ядосали, че някой им оспорва грабенето и е решил да се защити!!! И сега всички са се наточили на руските активи, че другите ги източиха! То наглост, наглост, наглост и безсрамие!!!

Zashtoto sobstvenosta e sakralno pravo v zapadnata civilizacia i vewdnaj narusheno kapitalizma shte se razpadne. A i zashtoto Rusia ima atomni orajia kakvito drugite niamat

Като обясмявахме на зомби раните, че няма как да се конфискува не вярваха. Сега когато им го съобщиха от Ес може и да поумнеят малко.

Има начин, но смеят ли?

Как точно го открадна?! Украинските силози са главно в централната част и Одеса. Там няма руски части. Второ с кофи ли го пренасят. За един кораб доста камион трябва нито сателитна снимка, нито репортаж нито едно доказателство. Можеха да снимат едни постановки в Буча, километрична колона не могат.

Т.п ли си или се правиш на такъв? Корабите не се товарят камионче по камионче а предварително се зарежда склад/силоз на пристанищено и корабът се товари за няколко часа.

ясно, разбираш ги нещата. Само не е ясно тоя "силоз" на пристанището, като как аджеба се пълни? Нещо телепортация на зърното директно вътре, или го карат с дронове Байрактар и го изсипват отгоре? За сведение, силозите се пълнят отдолу нагоре, обикновено с шнекови повдигачи.

обърках посоката - отгоре надолу. Простете.

А защо не бяхте така активни при инвазията на САЩ в Ирак ,Сирия ,Афганистан ....Правото е нарушено първо от агресора САЩ...няма война ,която те да не са започнали и след това целият свят да им плаща поразиите .

Путин изплолзва хранта като оръжие, а Байдън оръжието като храна.

Когато САЩ завзеха и продават вече години наред сирийски петрол от североизточните находища, а реално са никой в сирийския конфликт, това не беше коментирано, камо ли пък осъждано. Тук е още по-объркано. Ако Русия продава зърното - защо го продава, не е тяхно. Ако не го продава - защо не го продава, ще изгние. Голяма е приликата с енергийните санкции на ЕС - хем ги има, хем ги спазват само най-големите тъпаци, та не се знае реално има ли ги тези санкции или ги няма.

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

Толкова са зле горките, че нато смее да воюва с Русия само посредством проксита.

И в световните войни сеирджиите от Запада са се включили едва когато Източният фронт трайно е започнал да се движи на запад. Не са вярвали, че слабите руснаци ще надвият. Но се е случило, макар и с цената на много жертви. Историята се повтаря и сега, но като пародия - воюващите са онези, които тогава се биеха рамо до рамо срещу днешните демократи Германия и Италия, които героично подкрепят Украйна с пари и оръжие, но при всеки сгоден случай си плетат собствената кошница.

Джордж,повярвах ти!!!

Всъщност,ако някой трябва да отнема имущество,то това е Русия. Най много от американците,първите мародери на света.

Аман от дойче зеле

Дразнете го още Путин и накрая като анексира цяла украйна, пак ще ревете и ще роните крокодилски сълзи.. :)))) Струва ли си за няколко танкера с жито и петрол и някакви мижави активи, които са запорирани в момента, путин да придобие цяла украйна ?