Защо биткойнът поглъща толкова много енергия?

Мъск заяви, че Tesla повече няма да приема криптовалиутата като платежно средство за електромобилите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе имам тук некви файлове , като се отворят са пълни с символи чертички, плюсчета, маймуняци, заврътулкии дето нищо не се разбира. ама аз съм сигурен, че това са биткойни. Някой навит ли е да ги купи, веднага му пращам файловете по имейл ! За по сигурно ще ги криптирам, да не изпадне нещо по пътя !

Не! Принтирай ги на хартия, изрежи ги на правоъгълници, и ги продай на различна стойност

С една дума, работата на тези, които добиват криптовалута е да харчат ток. Който, когато е добиван от възобновяеми източници, съгласно странно въведени закони в целия свят, се изкупуват на десеторно по-висока цена от себестойността си и разликата влиза в ръцете на производители, търговци, регулатори, законодатери и т.н. Изливат се огромни пари, платени от данъкоплатците. Сиреч слънцето не пече и вятърът не духа еднакво за всички. Едни са ва топло и на завет, останалите, дето са огромното мнозинство - на усойно и на течение.

1. Общата пазарна стойност на биткоин валутата е $1Т. 2. Един туит против променя стойността и с 15% = $150 милиарда 3. Мъск наскоро увеличи стойността на биткоина, като обяви, че ще продава коли за биткоин. 4. Единствен Мъск знае кога какъв туит ще се пръкне. 5. Компанията на Мъск инвстира много успешно в биткоини Има ли все още притежатели на биткоини, които не са вдянали, че са в ръчичките на най-големия мошеник за всички времена? При това за разлика от нашата Ружа със сигурност ще излезе сух от водата - туитването си е напълно законно занимание, освен ако не се казваш Тръмп.

По 3 туитчета на ден - скоро лъжливото овчарче никой няма да го отразява. За съжаление обаче всички ние ще трябва да му чистим лайната от орбита. Дано наистина има извънземни да помогнат.

А тоя кретеноид, гнусното еврейско недоносче, которите не поглъщат енергия неее. Аааа да тя е само от ВЕИ. Изобщо не идва от горене на въглища и газ. А батерийте ми те чисти като сутрешна роса. Как може да има толко пасмина да го слуша тоя тапир - ама заслужавате си съдбата