Коментари - Заради слабата лира: Азиатци препълниха турските клиники за трансплантация на коса | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цените на пакетите са действително в евро и не се влияят от курса на лирата. В Турция цените падат през декември заради по-слабата посещаемост на пациенти от западните страни. В този период могат да се намерят страхотни предложения. Хубаво би било да проверявате и анализирате фактите, когато пишете/копирате статии. Или учите за журналисти 5 години, за да копирате и превеждате чужди статии? Колкото до качеството - има клиники, които предлагат страхотно качество. Има и такива, които не го правят. Трябва да се проверяват отзивите на клиентите. Като цяло - в Турция имат страшно много опит, защото извършват операциите ежедневно. За разлика от България, където чакат да им кацнеш с 30 бона - качеството е потресаващо лошо. В много случаи дори те таксуват 30 бона, а след това плащат 2000 евро на същия екип от Турция да дойде и да извърши процедурата. Лично аз си направих такава операция в Истанбул и съм много доволен. Отидох до Истанбул с нощния влак от София - за 70 лева пътуваш удобно и имаш легло, мивка, бюро, хладилник и климатик в купето. Минавате границата, лягаш си и се събуждаш в Истанбул. На клиниката плащаш между 1400 и 1800 евро за пълен пакет - хотел 5 звезди, шофьор и личен луксозен транспорт, прегледи, анестезия, операция, плазма на скалпа и пълен набор от лекарства - антибиотик, болкоуспокояващо, за подсилване на кръвната циркулация, срещу отоци, както и скъпи шампоани и козметични продукти. Ако третираш скалпа си с миноксидил 5% или финестарид никога повече няма да ти се наложи да правиш повторна операция. Финестарид може да се приема и на таблетки. Всъщност - ако третираш скалпа си с един от тези продукти още като забележиш първите признаци на косопад, дори няма да оплешивееш. Другият начин, който доказано спира косопада е кръвна плазма на всеки 4-6 месеца. Вземат ти кръв, завъртат я в центрофугата, отделят плазмата и ти я инжектират в скалпа. Надявам се, че всичко, което написах, ще бъде полезно за други хора с подобни проблеми. Желая на всички здрава и успешна Нова година!

дай линк към клиниката, моля

Цените са в Евро, слабата турска Лира няма значение.

Само не разбрах, каква бизнес новина е това..?!?!

аз лично не бих се доверил на анадолските роми да ми правят каквато и да било операция. Ефтимо е но и услугата я прави д-р Мехмюн Манафоолу, който бог знае къде и какво е учил.

бръснат минджите на тия от Анадола им им слагат дебел рунтав косъм на кратуната

а заради силното евро у нас ще идат само негри-ебачци на педерастката класа с бръснати курове! ще има яко ебане на жълтопаветници! Бог с нас.

В статията има продуктово позициониране. :)

Моят не мога да го понасям, не стига че напълня, а и почна да оплешивява и е едно грозно кубе. Затова му слагам рога.

Слагай му. Той си е е млади стегнати пичета за по 100-200 кинта на час, както е дебел и плешив. Ти ходи да те шибат вонящите цигани.

Дай ми телеграм Ща та опраскам Кат прасе в трастика

Па разведи се като не те кефи. Така като държанка по-добре ли ти е?

Азиатците са с най-нисък процент на оплешивяване от всички етноси по света, 5-10%. Особено в Китай и Япония почти няма да видите плешиви хора. За разлика от белите. Средно 35-50% от тях развиват оплешивяване в някаква степен след 40-годишна възраст.

Доколкото съм чувал присаждането на коса освен, че е доста болезнена процедура след това изисква редовни, последващи такива процедури или аз не съм разбрал добре. Да не би да са разработили някаква нова технология при която процедурата да дава по-дълготраен резултат? Аз лично не бих си причинил такова нещо - да влизам в клиника 2 или 3 пъти годишно да ми оперират главата, макар и само повърхностно т.е. само кожата. А пък ако трябва и да пътувам до другия край на света... Не бих си причинил подобни неудобства.

Но има хора, които първо могат да си го позволят! Второ външният им вид е важен! и Трето: държат да не изглеждат като българска мутра от преди 50 години :) Въпрос на ценности и позиция в обществото. Колкото по-надолу отиваш... толкова повече не ти пука как изглеждаш :)

Човек за нищо не трябва да робува.

Тия в кой век живеят!Бръсната глава,брада,епилация и си в тренда!Каква коса,какви косми.