Коментари - Заради рецесията в Германия имало сътресения на пазара на труда у нас | Бизнес.dir.bg
назад

Заради рецесията в Германия имало сътресения на пазара на труда у нас

Лидерът на КНСБ посочи, че синдикатът ще настоява след изборите да се направят промени в Кодекса на труда, които да позволят фирмите, които изпитват такъв тип затруднения, да получават подкрепа, за да не съкращават служители

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Заради рецесията в Германия имало сътресения на пазара на труда у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради рецесията в Германия имаЛО сътресения на пазара на труда у нас ИмаЛО?! ИМА, дираджии, ИМА. ФАКТ е. Поръчките за Германия НАМАЛЯВАТ и следват ПЛАТЕН отпуск; НЕПЛАТЕН и СЪКРАЩЕНИЯ.

Популизъм от класа.

Е как така рецесия у Дойчланд ?! До оня ден разправяхе, че всичко е цветя и рози, нямало рецесия са изведнъж имало рецесия. Май някой лъже или ни е лъгал.

на снимката - тотален клатику@@@ник и лаладжия, взима и пари за това

Това не може да е истина. Да си гръмнеш тръбата с евтин газ, да си дариш оръжията на поробена страна и да изпаднеш в рецесия, вместо да постигнеш рая на земята. Някой някъде явно не мисли.

Фирмите като не могат да изнасят свалят цените на стоките и ги пускат на вътрешния пазар. Само, че производителите ни са все алчни хора, които искат бързо да забогатяват. Те предпочитат да изхвърлят стоката, но не я намалят. Майната им, накрая ще останат с пръст в уста, а много фирми ще фалират.

Правилно. Тия дето правят таблата за БМВ да ги пуснат на щанда в Била. Седалките на женския пазар по сергиите а тестовите екипи на клъстерите да почват да тестват арматурата по строежите. И готово.

А защо Германия е изпаднала в рецесия, дали са виновни българските производители на табла или тия зад океана, които определят политиката на Германия?

С тия договори за разлика върху цената на тока освен да берем жица и реверс на вторични друг бизнес нема

От кога пък Германия е в рецесия? Нали всичко беше супер.......

Само от началото на годината са фалирали 2000 фирми.