Коментари - Заради повече пестициди БАБХ отхвърля 22 тона храни дневно на "Капитан Андреево" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да национализират всички печеливши бизнеси и така ще има повече пари в държавната хазна. БСП да поема властта и да правим пак СССР. И да сложат охрана на Нинова, защото мафията иска да я опъне на задна прашка.

Демек спират по 1 тир на ден. Даже и по-малко

да е жив и здрав Баце Бойко. тровил ни е и пак ще ни трови.

Тази година на граничния пункт с Румъния са отчетени 100000 украинци, а миналите години, само 5000. ГЕРБ са криели украинците, които са преминавали границата. 12 години са ни тровили с украинци, без да знаем и са пълнили чекмеджета. Освен това на всеки служител на граничния пункт е сложена лична охрана, включително и на чистачката. Положението е напечено.

сиреч отхвърлят товара на тир, тир и половина... на най-гооемият контролно пропусквателен пункт в Европа... дрогаре, доматите не ги ядем с колците.

Пламен Моллов бивш шеф на БАБХ е два пъти депутат с царската партия и съучредител на партията на Стефан Янев

Малоумни братя и сестри, които вярвате на Киро, Радев и комапния - 0.36% спирани храни срещу 0.63% след великата акция на Киро и бсп-арският агент на митниците, който е още от служебното правителство. И за тия 0.27% разлика да им вдигнем паметник ли??? Това ли им е най-големият успех? А за храните ли става въпрос изобщо, или за тва, на което е бил Семерджиев, докато убиваше 2-те момичета? Някой може ли да помисли поне малко?

А, забравих да кажа, че ОГРОМНАТА част от тия товари ЕСТЕСТВЕНО са за Европа, не за нас :)

Синко, ако искаш да вдигнем паметник на баце, че 12 години е хранил децата ни с пестициди над нормите ли? Нали разбираш, че дори не става дума само за тровене на нашето мазохистично племе, но и на цяла Европа. Не, че нещо, но сега лесно можеш да разбереш защо навсякъде по света те гледат като втора категория човек.

10 години умишлено и системно сме били тровени от шайката на Борисов. Кокто винаги виновни и осъдени няма да има.

Стига глупости, дайте доклада на одита от ЕС! В него се казва - пълен хаос и некомпетентност!

Излиза септември не , мурзилка!

Тровят с пестициди народа и го тъпчат и с дрога да може да убива по пътищата!Смърт на русия,на бкп /герб/ и на всички останали путински отрепки!

Пуснати храни с пестициди,сме ги изяли.Вклюпително и децата,които уж са яли "полезни плодове". Но за шайката ГЕРБ,здравето на децата няма значение.Важно е чекмеджетата да се пълнят. Господ да ги накаже .

Герберската мафия е трупала пачки в чекмеджета за сметка на нашето здраве и това на децата ни!

Трябва да има хвърлени в затвора,! 10 години сме яли отровен зарзават!!!

22 тона - това е товара на един тир

Има одит от ЕК , който дава коренно противоположни нс сегашните твърдения! Навсякъде в ЕС се използват частни лаборатории за контрол и това не е нарушение ! Освен че се увеличава времето за контрол е пускат и стоки без проверка с разрешение на БАБХ , което бе констатирано от германските служби! Да не говорим и за това че частната фирма иска да бъде изместена от деветте частни фирми на съпругата на Хрисанов , които се занимават с аналогична дейност! Така че стига политически привкус на казуса свързан и с кабинета на Кирчо!

Да не се окажеш подлога на ГЕРБ?

Одете пеш бе - нали Поцинкованата ви каза, а тя е от вашите.

Гербаджий са изкарали млрд-и от цялата схема и дърта измама през годините, а сега квичат на умряло!

Доколкото четох някъде ,има одит на ЕК от началото на месеца . Този доклад дайте да прочетем ! Одит е правен и месец февруари и нарушения не са намерени. Да не се окаже , че откакто Христанов и Даскалов се намесиха на пункта всичко отиде по дяволите.