Заплатите в САЩ скочиха рекордно

Ръстът от 2.8% за 12 месеца е рекорден за периода от 2008 година досега

Обратно в новината

Коментари - Заплатите в САЩ скочиха рекордно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей,колко е хубаво в САЩ!Само щастливци цъкат насам натам!Розова перспектива!

В щатите ако взимаш 2000 $ на месец е равносилно на това да взимаш 400-500 лв в БГ. Абсолютен бедняк, дори и по зле, защото ако се разболееш не можеш да си позволиш абсолютно никакво лечение. Ако взимаш 4000 пак не си добре, защото задължително имаш заем, който ти отнема близо половината доход и пак си притиснат до стената. Така, че не всичко е толкова блестящо, колкото изглежда на пръв поглед.

там работниците са експлоатирани от буржоазията, а тук у нас и в Съвецкия съюз работещите работят за благото на Родината и опазване на мира на планетата Земя !

Това е разликата между Тръмп и предишната маймуна която с клана Клинтън опропастиха държавата със соросоидната си политика.

Заплатите и бонусите на работниците се покачили с 2,8% ... при официална инфлация 2%... Голям рекорд!!! НЯМА ЩО! Това е някаква шега сигурно.

На 100к и този 1 процент (само той) е равен на българска заплата...

А още по-важното е че като сума това се равнява на едноседмична почивка някъде в Карибите... Едно нище е дет се вика за българина, мереш с негов си аршин...

В русия пък минималната заплата е 100 евро. А уж били богати на ресурси :D

Пинизи и мераци, че и червеногъзата маймуна с едноклетъчните си мозъчета на путлериски гниди, правят опит да мислят и осмърдяват форума, абе гниди я вижте зеленото колко струва на валутният пазар, че и безработица по-ниска от 4% инфлация под 2%, а оня дребният кремълки изрод връща политическите офицери в армията, така де колкото да ви е мъчно смрадливата кочина мужикия върви по пътя на "великото" сесесере!

Общият брутен продукт на планетата е около 83 трилиона $. От тях 24% се пада на американската икономика (19.899 трилиона $). На Китай се падат 13.6% около 11.238 трилиона $. На руската икономика се пада 1,5% или 1.283 трилиона $. Пред Русия са Япония, Германия, Великобритания, Франция, Индия, Италия, Бразилия, Канада, Ю. Корея. Долара ще стане 300 рубли. Единствено доброто за това е че ватенките няма да купуват повече тоалетна хартия, щото рубличката им ще е по евтина от нея. А ти ме лъжеше че вече станала петро-рубла-смешник. Второто добро нещо за тотално обеднелите мурзилки е че ще им се наложи да станат вегетарианци-ще ядат мъх в гората. От там до качване отново по дъретата на ватните обезяни , благодарение на Путя е само една крачка.

Заплатите в САЩ скочиха рекордно. А тези на бедните алкохолизирани ватенки всяка година стават все по-малки, вдигат пенсионната възраст, ДДС-то, цените... ватна помийна яма. Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа.ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли? Американьй сказали: Скоро будет 300 смешньйх рублей за 1 долар. Тогда вам не надо покупят тоалетная бумага - а ето плюс. Русия може да се откаже от Путин, но от Цар Доллар США - никогда!

а дефлация също има ли, я проверете!? щото с ръст на заплати + дефлация си е направо ехееее!

Фалшива новина.

Пък като четеш в оригинал, се оказва, че заплати в САЩ са много зле от много гоидини и откакто Тръмп е шеф няма признаци за подобрение. От тия данъци дето намали на фирмите, някокло направиха еднократни бонуси и това беше... Намаленията, които обикновения американец, като цяло получи му ги изяде поскъпването на бензина. :)) Да оставим настрана, че Тръмп тия намаления ги направи временни, 8 години, докато той си мисли, че ще е президент, а за фирмите са постоянни. :)) Нищо де, сега пак ще загребат от пенсионната система да си покрият дефицита, който абсолютно ненежно раздуха и бедните ще го духат пак. :))

а в Русия заплатите се обезцениха и сринаха рекордно.....

Ей аман от тарикати дето си мислят че могат да БУДАЛКАТ всички ?! Тази статийка или е традиционното Бг подмазване , или е просто ей тъй да се напише нещо , което не е кой знае колко значимо , ама е нещо да отчетем работа по Български ?! Цяла статия като банков договор , с ''възхвали'' как се вдигнали заплатите на работниците , ръст на това , ръст на онова , от тази година , до онази година , проценти туй - онуй , И най- накрая с половин думичка ( сакън ако може да не се забележи ) - АМА ТО ИМАЛОИ ЕДНА ИНФЛАЦИЙКА , дето ще изяде великият РЪСТ на зплатите - И какво се разбрахме ?????

Ха, ще им скачат заплатите, щото има планини от гъзпапир. "Пари"-те се печатат повече от вестниците.

е тоя американския гъзпапир цел свет го търси и иска....

то ще е до време. не всички са като Кадафи.

такива маймуняци като теб цял живот са си бърсали задника а явно и сега с парчета от работническо дело а сега от дума та селските дебили пари за тоалетна хартия не са научени да дават:))))))))

Тукашните работодатели с 8 клас правят обороти милиони на година колите им струват милиони едната именията им струват милиони а пускаа обява за 400 или 600 лв заплата за човек които е учил много повече от тях

е, ти не си нито от едните, нито от другите,. Не си богат, а явно не си и мниги учен