Закъснява ли България с плана, с който да дойдат милиардите

До Коледа ясно трябва да бъдат формулирани исканията на бизнеса и на хората за ключови отрасли и да бъдат представени пред ЕК, алармира председателят на КНСБ Пламен Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов се облизва за милиардите

Пламене ти не си правителството, наспи се .......

Милиардите отиват в джобовете на ПРАВОИМАЩИТЕ. Вие за правоимащи ли се мислите. За да си правоимащ трябва баща ти да е бил правоимащ, а баща ти да е правоимащ трябва дядо ти да е правоимащ.

и кокошката, бягайки от петела, си мисли "Не бягам ли прекалено бързо?"

„Ми инфраструктурата, която се прави?! Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват?! Метрото – отиват протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Хо̀ди пеша, бе! Хо̀ди пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!” цвета каракофчева поцинкована в Лом тия дни

Бах маума му колко годин по край мен в теа ширини милиарди хърчат ,а язе съм на минимална заплата и на половин работен ден ме осигуряват и мъ плашат ,че а гъгна съм аут а тоа фъфльо знае да приказва фантасмагории

Каква огромна манипулация на простите хорица,......които сме болшинство!

Аз ще ви кажа какво искам. Искам да спрете да крадете и да облагодетелствате само определени групи и фирми.

Енергията е насочена към други неща, съответно няма капацитет да се работи върху този проблем.

ЗАКЪСНЯХТЕ! КАКА КЬОВЕШИ ШЕ ВИ КАЖЕ!

Нямате спирка, ей: "КНСБ България"

Те милиардите вече дойдоха и си заминаха. Питайте Винету къде са. Шопарите ги опапкаха. Станаха лоени топки.

До обикновените българи не стига нищо. Всичко отива при Герберастките боклуци и Вожда им с чекмеджето.

Нищо не е закъсняла, те милиардите отдавна са в Чекмеджето.

От милиардите отново ли само обръчите от фирми ще се възползват,пак ли народа няма да усети нищо?

Кви планове кви 5 лева. В Европа пак не достигат ръкавици и маски - никой не направи "план" да почне производство и запълни тази ниша. Все на субсидии се надявате. Няма хора с бърз ум и пари които да извлекат полза от кризата. САмо пари от банки искате.

Е ТО В ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА "ВСИ ВАШИТЕ" ... ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ! А ПЪК НА ВАС ТАКА ВИ СЕ ИСКА, НЯКОЙ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИСКА ....

МОЖЕ ДА СИ ГИ ЗАВРЕШ, КЪДЕТО ИСКАШ...

Като кажете "да дойдат милиардите" ....все едно някой ни чака да си измием зъбите и ще започне да обикаля и да раздава на всеки пари ... Докато масово имаме такива очаквания, толкова дълго ще имаме големи разочарования.

никога не могат да напечатат толкова пари ,колкото българските политици могат да откраднат

Баце пише плана на коляно, докато кара джипката, така че не сме закъсняли, просто никой не го е виждал истинския план, който ще изпратим в Брюксел.

(КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА ПОНЯТИЕ, ЩОТО ДА КУПУВАМ НЕЩО, ДЕТО НЕ МИ ТРЯБВА , ГО ВИЖДАМ КАТО ПРОПАДАНЕ, А НЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ) МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО : - ОТ ПИСВАНЕ НА ВСИЧКИ "ДЪЛГОВЕ" ! НЯМА ЛИ ГО ТОВА, АКО ЩЕ ЯДРЕНА ВОЙНА ДА НАПРАВИТЕ , ПАК НИКОЙ НЯМА ДА КУПУВА НИЩО, ОСОБЕНО, КОЕТО НЕ МУ ТРЯБВА - РАЗДАВАНЕ /В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ/ НА ТЕЗИ МИЛИАРДИ НА ВСИЧКИ ХОРА ... ЕТО ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМА ВЕЧЕ НЯКАКВО "РАЗДВИЖВАНЕ" ... ДО ТОГАВА - МОЖЕ ДА СИ ПРАВИТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ "ИКОНОМИЧЕСКИ" ЦИКЪЛА - НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ДЕЦАТА ЩЕ ВИ КУПУВАТ ... АМИ ТЕ И СЕГА СИ ИМАТ ВСИЧКО...

заччитат, че децата ни ще са "новата хлана", която се канят да сдъвчат, смелят и изсерат ..отзад, като и тогава предизвикат нова корона , която и тях да ликвидира...

_stankow

За какво ни е план, нали си имаме Борисов ? Той ще направи каквото трябва и милиардите ще са тука на минутата ! :D

ЗА ФИНАЛЕН ГРАБЕЖ !

"..... да дойдат милиардите" Баце треа си купи по-голямо нощно шафче. Че инак ни мож ги побра.

А защо на готово винаги ? С пиене на бира на Орлов мост ,пари няма да има !!! Грантовете от Сорос ще ви секнат

Никога няма да е в Европа,само на карта е.С тези неграмотници алчни най добре ще е да я изритат ,за да за пример как не трябва да се "управлява"Това ще е най справидливото решение.

План моЕ и да нЕма, ама чекмеджета има така , че какъв е проблема?

А онзи с празното чекмедже под фуражката , той ще оправи всичко като направи служебно правителство ,както ми обеща вдигане на пенсията за да го избера за президент

Това, тук дирЪ е откровенна бла-бла и няма кой да Ви човърка простотиййте ЗАЩОТО докато фирмата ОПГерб и производните им от БКП - тези с РабФак дипломи от библеотекарския на гестапото, учиндол и пр.е, и пр.е работници и селяни и вся осталная сволач като тази ТКП дето ги ръси 'ходи пеш, бе' во главе с БМБ.царБанкянскийй Но Има спасение, МУРТИ, ВЪН!

Е нали трябвало оставка избори веднага !?!?!? Либералите , да се уточнят какво искат първо

Каквито и милиарди да получи правителството на България, над 50% от тях ще влязат в имуществото на тези, които я управляват. За това без контролна система изградена в полза на народа, по-добре нищо да не "влиза", според просташкия речник на т.н. правителство.

Е, ами няма управлението кадърни личности да владеят по няколко западни езика, да създават лични контакти, симпатии с необходимите страни . Нямат нужните умения по дипломация . А най вече нямат безкористност, родолюбие, неподкупност. Няяяма !

Страната ни може и да има достъп до всякакви пари, НО проблемът е, че хомосапиенс, населяващ тази територия, НИКОГА НИЩО НЯМА ДА ВИДИ от тези пари... Тези пари, както винаги, ще се разпределят по джобчетата и чекмедженцата на полит-чукундурите и мафиотите, които си ни управляват от... ВСЯКОГА!... Сякаш цяла вечност вече!...

Да. ...т.е. РеИнженерингът+НовиятНюрнбергски !

Готов е и прибран на Боко Тиквата в чекмеджето.Пистолета е отгоре.

Ами, НЕ! Не закъснява. В Икеа се изчерпаха нощните шкафчета!

За Протокола : И ИКЕА Задунайскае ООДъ - Е Типично ХУ Задунайскае ООДъ . ——- ИдетеВижте Сравнението на Цените с Всяка ИКЕА НЕ у Нас ! —> трепИ задунайВонята !

Дървосекач, така спокойно беше в коментарите без твоята логорея.

Плана за България е Лесен - Да се увеличи Коефициената на Пенсиите от 1,2 на 1,5 за всяка година Осигурителен Стаж . Така ще имаме Богати Пенсионери и Работниците ще имат Същото Увеличение на Заплатите .

Не. ...ЗадачатаНи е ЕднаЕдинствена ! : —> трепИ задунайВонята !

и кой ще го плаща това ? да се вдигнат двойно данъците на работещите ли , това ли предлагаш ... ти ще плащаш ли двойно по-високи данъци ?

Все се чакат някакви готови пари от някъде - това ли ни е икономиката?

Да - ОбичаенЗадунаистизъм.

Знчи ако искате от гебарестите да измислят такъв палн, еми по добре да чакате от умрел писмо и даже това второто е по-възможно! Те знаят само как да КРАДЪТ! И да обществена тайна е, че евро парите отиват в джаба на ахмет доган и бойко борисов! Инак сме добре! Не станахме като Гърция където минималната пенсия е 680 евро! За средната заплата няма да говоря! Та както каза батицата слънцето на народа човека дето без него земята спира да се върти, та добре, че не станахме като Гърция! Е аз само питам КОГА БЕ ТИКВО КОГА ЩЕ СТАНЕМ КАТО ГЪРЦИЯ БРЕ!? КОГА БРЕ МУТРО БЕЗПОДОБНА!!!!

питай си сливата и хич не се ядосвай

Едва ли банкянскио Е тук, Колега. ...а Отговорът на “въпроса”Ви : —> докато Смряскаме задунайВонята !

Предвид на Калинките парите ще бъдат силно орязани от Брюксел. Отделно средствата които ще пристигнат ще бъдат 99% откраднати. Ще спечелят само вносителите на луксозни автомобили.

Само да не стане така че парите ще "усвои" шайката и приближени. Пък и какво общо има върховенството на закона? Или ще отрежат неудобните държави и по този начин ще спестят кинти?

Парите ще дойдат след изборите , така че която " шайка " ги спечели , тя ще ги усвоява-ако знае как.Щото на Орешарски ги спряха след няколко месеца.

Когато хората деляха баницата, Бою се изтупка по гърдите "булгар, булгар", а сега щели...

Къв план ве? Важно е чекмеджето на шкафчето ми да е пълно!

Малоумник скапан.

ДОКАТО СЪНУВАШ ФЕЙК ШКАФЧЕТА ВСИЧКИ ЩЕ СТРАДАМЕ МАЛО.....УМНИ...ЦИ!!!!