17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкции искаме още срещу Русия!! Нека само Киро да е добре и да ни продаде на САЩ

Не е вярно

Да, и инфлацията е само 10%. Много слаби изчисления, но пък удобни.

Цената на горивата да се смята като процент от средната работна заплата. Няма даже да се вместим в скалата. До тук ни доведе киро-тъпото.

Още санкции? Ако така ви харесва

дай Боже бензин, дизел и газ с поне 200 % отгоре. По-малко МПС по пътищата. По спокойно ще караме. Цените на всичко ще скочи с .......% и може би този път ще има бити дупедати и канадци. А дано, ама надали. Ще карат колела, ще ядат трици и ще си траят. Аз ли - ми ще карам на 15 лв. бензин и ще си кротувам.

Кой олигофрен смята процентите и стотинките с които са поскъпнали горивата?????

журналистите пак не представят нещата както трябва. Сравнявайте колко литра бензин може да се купи с една средна заплата. Картинката тогава ще е съвсем различна..

Първо беше инфлацията, тоест вдигнаха се цените на горивата след което се вдигна минималната заплата, за компенсация на инфлацията.

Няма какво да си играем, закръгляй 10лв. за литър. После ще броим колко часа ще са още на власт фатмака и гей дружинката му.

Да се върнем към руския газ и нефт. Другия вариант е цената ще се вдигне до поне 10 лева и помощите от Европа ще донесат инфлация, без значение кое правителство е на власт. Петков е пътник естествено…

Заставането с Русия е единсвения сигурен начин да си унищожим икономиката за година-две. Страхът от Вдигането на бензина е също толкова разионален, колкото страхът от въвличане във война, ако подкрепим Украйна - руските подлоги само плашат хората. Лукойл ни продава бензина все едно купува брент, а реално купува уралс, който е далеч по-евтин. "Поскъпването" с което ни плашат, реално вече е калкулирано в цената. С въвеждането на санкциите, най-много още 10-тина % да се качи петрола (защото санкциите вече почти са калкуриани в цената на брент-а) и с толкова да ни скочи бензина/ дизела. Което са максимум 15-20 стотинки отгоре спрямо сегашните. Никакви 4-5 лева няма да стане.

повтори го това в края на годината- след началото на отоплителния сезон. Ще те пребият с камъни.

За три месеца: Бензинът у нас е поскъпнал средно с 54 ст, а дизелът с 67 ст 7 януари А-95 - 2,21лв/л 9 Май А-95 - 2,91лв/л Разлика 70ст, както ти пишеш, Калине. Разлика както трябва да се обяви - поскъпване с 32% За да сме по обиктивни да дадем и малко по-голям период 2 Април 2021 А-95 - 1,74лв/л Разлика 1,17лв! Поскъпване с 67%! В България средните цени по бензиностанциите са едни от най-ниските в ЕС *На кое място по доходи е България в ЕС?!" 13:32 | 9 май 2022 | Редактор : Калин Каменов 42 1452 Камаради, попадна ми един доклад от обсъждания на санкциите, които ЕС приема и налага уж на Русия. В него се коментират сценарии на цена от 4-5 евро на лт бензин!? И как би следвало да се процедира с общата европейска политика относно акцизите върху горивата. Разбирате ли какво са готови да ни приложат тия извратени брюкселски толерасти?!

Да ни е честита новата демократична зависимост! С управници долни подлоги и по-зле ще става ще копаем дъното години напред.

Същевременно в Словения, страна в Шенген, дизелът е 3.01лв, видяно и заредено лично от мен. Да не говорим, че в Испания държавата приспада по 30 евро цента на всеки литър зареден, а в Италия дават по 100 евро на член от семейството. Ама иначе ние плащаме най-евтиното гориво в ЕС...

Умнокрасивите дебили за пореден път доказват, че и чеп за зеле не става от тях и затова са на НПО хранилка. Като скочат горивата, ще последва стагнация на икономиката и рецесия. За тях нуждата от горива се изчерпва до това да се качат на колата и да отидат на гей парад

А ако лукойл работеше с уралс, както твърдят, бензина ни не трябваше да е мръднал, защото сега се доставя на 60$. Интересно кой ли пак прави печалби на гърба ни.

Как кой, на Курнелка семейството!

Цена в момента 114,37долара за барел https://bg.fuelo.net/prices/oil?lang=bg Е кой е луд да ти продаде по-евтино нефт на тебе?! Ти като можеш докарай по 60долара за барел и го продавай по 90. Да те видим. Бахти нещастните капути сте. Не ви бива 2 думи да напишете на кръст като хората

Brent се търси от всеки, а urals се избягва от почти всички, включително и заради проблеми със застраховане на танкерите - освен предстоящите ембарга. Затова руснаците дават по 30-35$ отстъпка, само и само някой да го купи. Като те мързи да четеш по темата, поне да си беше замълчал....

5 лева за литър бензин ще бъде нормална цена за България.

Малко е 5 лева. Пак искате да минем най-евтино, ама няма.

Какво толкова, ще карате по-малко. По-добре за здравето на хората, по-малко замърсяване на въздуха. Русия ще спаси планетата :)

Мен цената на нафтата не ме притеснява, даже и 6 лева за литър да стане, не ме притесняват и цените на олиото, салама и сирене, понеже такива гадости не консумирам. Но се питам такива дебили като теб, които очевидно получават един по-голям как ще живеят, след като във всяка стока се калкулира стойност на доставка (за пристите като теб да кажа цената на горивото и услугата). Всичко ще ви поскъпне поне с 30-40%. Даже и смазката за чепп, която денонощно ползваш очевидно! Но така е супер, малоумните дебили като теб няма да се вясват по пътищата и ще си карам спокойно. Да, само да кажа, че съм от ПП.

Личи си, че си от ПП.

Айде тая путинска марионетка Радев да обясни защо се случи това поскъпване, като до сега внасяме петрол от Русия. Сега той и руския му началник видяха дебелия и Резидента почна да плаче като оплачквачка на гробищата.

steltian

Навсякъде в Европа дизела е по евтин от бензина при нас обратното.И защо при 40%по ниска цена на петрола от Русия цените ни са високи спрямо останалите страни.

Причината за високата цена на петрола (и газа) е политиката на на изнудване на Путин. Русия винаги се е държала като терорист в международен план. За кой ли път светът й се предовери?

аман от отказ от мислене, първо цената от Русия не е висока, второ 30% внасяме иракски петрол, трето това е най-лесният начин за пълнене на бюджета, иначе откъде, само със заеми не става

Против съм Путкин и Раша, ама в случая тези цени ги правят високи в България, а не че ги плащаме високи на Путьо... Или пък ако не е така, да излезнат и да покажат фактура на каква цена купуват горивото

Ако не бъдат спрени руснаците, не скъп, а въобще няма да го има бензина.

Кой да ги спре и как?

нали щеше да се изравняваме по братски

продължаваме промяната!

Петролът за Лукойл минава през швейцарска посредническа фирма. После се продава на Лукойл и също така крайната цена се определя пак от тази швейцарска фирма. Цялата печалба отива там, а те не се интересуват дали българинът е беден.

Ами Лукойл да обясни защо прекупува собственото си гориво от Швейцария, сигурна съм, че им е собствена и тази фирма

Няма ли достатъчно наличен бензин и нафта на ниски и достъпни цени спрямо българските заплати, правителството си отива! Вие си мислете какво си искате! Повече няма да ви търоиме!

Никой не му дреме каква ти е заплата Цената е 128 долара за барел ако искаш купувай.

е за брент, аз купувам уралски с 40% по-ниска, но явно с една мозъчна клетка ти е трудно да го разбереш! а като се сетя, че всички управляващи сте такива, дебилни, едноклетъчни и корумпирани дебили!

По принцип няма значение какво е правителството дори няма значение какво прави България цената на горивата пак щеше да е същата, заради високите цени на петрола. Е ако сме Беларус например може и без пари да го получаваме но всяко нещо си има цена.

Явно си изключително прост и ограничен! Оставка на всимки ПъПки и сие!

Ако питаш киро простото ще ти каже, че това е перфектна икономическа ситуация.

Руския петрол по колко го купувате ве, баси цените, не наядохте се

Ако спре нефта от Русия, спокойно и 5 лева за литър ще подмине

Искам Зеленски и поддърниците му у нас да ми компенсират всички загуби заради тяхните действия! А също да ме компенисарт за постоянния психически терор! Аз не съм гласувал за Зеленски и не искам да страдам от неговите действия!

Искам Зеленски и поддърниците му у нас да ми компенсират всички загуби заради тяхните действия! А също да ме компенисарт за постоянния психически терор! Аз не съм гласувал за Зеленски и не искам да страдам от неговите действия!

На ви сега промяна. Скоро няма да има нито бензин , нито нафта.нито газ,нито храна. Мама ви тъпа дето гласувате за такива излезли от нищото с половин страница биография,без грам обща култура и без политическа такава.

Pостепенно и след това внезапно..........

Ни да пръднат, ни да стиснат. А те са принципни хора! Сега отвсякъде им е тъпо.

След като булгаристанските тупули си избраха за пореден път правителство и парламент от престъпници и антибългари...

Какво ме интересува последните 3 месеца, г лупендери. Миналата година по-това време, зареждах на 2.2 лв/л бензин. Сега отива на 3,20 лв/литър.. какви три месеца. Това е 50 % отгоре. На един резервоар са месечно са 50 лв отгоре, на годишна база 600 лв. Това само са 500 км /месец.

леко внимание - какви са тези 54 см и 67 см поскъпване ей?

Даже и 1 метър ще го вкарат, с извинение.

Безниностанции вече обявяват, че до края на месеца закриват дейността си.

Само леко внимание да обърнем на факта, че в Унгария безнин и дизел са с 30% по-ниски цени от у нас! Няма какво друго да се каже...

Всички поскъпвания и загуби да се компенсират от парите на Зеленски, Фон дер Лаен и всички поддържаници на Украйна и на Европата! А те ни правят загуби, а ние викаме "Още и Още и Още!! Обичаме да го огтабват, отличат, бият и убиват!"

Продължаваме промяната, спете спокойно, няма нужда от избори.

Няма проблеми. Всичко за украйна!!! Ако трябва нека и 100 лева на литър да стане. Българите са богати и дащни. И 6те танка ще си дадем даже. Слава Хуине!!!

Благодарим ви Кирчо и Кокорчо вие спряхте война...