За 2-3 месеца Планът за възстановяване може да се коригира, но не из основи

Големите харчове за 4-5 млрд. лева са на път да бъдат преоценени, важно е в каква посока, коментират експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже този човек ме шашардиса, ми той такова космополитно мислене изкара, че си помислих, че не живея в България, а в държава заемаща поне половин континент! Майко мила, дали въобще си дава сметка какви глупости дрънка, като се замисля за 15-20 души тези проекти, ще са от голяма полза, дори от огромна и до там! Радев, имам един проект за биоенергия от тор, по приложим е, а и говна има много у нас, неизчерпаем ресурс от животински и политически произход!

да се изгради монумент "Зелен чорап"

Изваждайте тумора столично метро от плана. Така както Ямбол няма да получи пари за градския си транспорт и София не трябва да получава от този план за възстановяване след вируси.

Може един АЕЦ да вдигнем.

Не рови в енергетиката и горивата, че там са лоши хора :) Справка - кво стана с ревизията на Лукойл, дето реваха, че не им я дават :)

Всичко различно от стиропор е правилно!

РР ме хвърли в тъча... Лично според мен едно от малкото неша, които директно бяха в полза на обикновените хора беше санирането, а сега се предлага да се махне. Едва ли в жилщните блокове в комплексите живеят големи богаташи и играчи, там живеят предимно обикновени хора, които веднага са видели ефекта от санирането - драстично намаление на сметките, увеличение на цената на жилишата им и т.н. В строителството работят много хора,много малки фирми "оживяха" от тези пари за саниране - не може да се заклеймява само като вредна практика... Какви са тези космически изследвания с неясен ефект, за които да се излеят милиони от които ще се възползват много ограничен брой хора? От предложения за ВЕЦ ще се възползват само фирмите, чиято собственост ще са, а за обикновените хора няма да има позитив. Също така средствата за изграждане на тези ВЕЦ ще се опапкат от няколкото големи специализирани фирми без това да помогне за намаляване на безработицата...

След Доган се появи нов енергиен експерт - наш Муньо, хахаха.

да разбираме, че прехвалените експерти и министри от предишното правителство освен че са си взели заплатките, резултатът от усилията им е бил иисрането на едно огромно лнно?

Това, което разбираме е че си тъпo парче ......

така да се преработи та за 3 месеца да влезнат повече парички при наще ора от отбора.Мая и Корнела