Япония отново пусна в действие 40-годишен ядрен реактор

Правителството върви към възстановяване на атомното енергопроизводство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....... емисиите на карбонов диоксид до 2030 г. и установяване на въглероден неутралитет до 2050 г." КАРБОН - ВЪГЛЕРОД какви ги пишете драги ми журналисти. Не ставате по четливи.

За Япония може да отваря морално остарелите вече ядрени блокове, а ние нали сме "Бълхария", ни задължиха да си спрем от 1 до 4 блок в Козлудуй! Да това е "висша демократична форма справедливост и равноправие". Ха, ха, ха.

1-4 реактор в Козлдуй нямаха containment building, също както в Чернобил, и ако се случеше голяма авария с някой от тях ... цяла Европа щеше да яде радиоактивни салати следващите 1000 години...

Чети бе тъпак. След модернизация. Единствено 3 и 4 блок можеха да се модернизират, ама твойте начело със СирГей Станишев не си мръднаха пръста, за да пробутат АЕЦ Белене.

А нашите кукуКунева ги затвори, за кефа на евро-атлантичетата.

Не е Кунева, а червената сган начело със СирГей Станишев, които нищо не направиха за 3 и 4 блок за да пробутата Белене.

Ами нашите какво чакат? Да пускаме отново от 1 до 4 блок, да се довърши централата в Белене, тогава ще може да се каже, че имаме енергетика.

Реактори от 1 до 4 в АЕЦ Козлодуй вече реално са разкомплектовани. ПУСКАЙ!!!!!!

В момента едва 1000 МВт се правят от ТЕЦ. Редовно нощем падме под 3000 МВт, а ти кретенче предлагаш да пуснем 3700 МВт??? Това и е енергетиката? Да покрива 200% от потреблението? Ти ли ще плащаш огромните загуби?

И как ще коментират тези ,които искат да живеем като идиоти само на зелена енергия ?!?