Коментари - WorkTalent ви пита: Съществува ли благородна лъжа на работното място? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия е една истинска, вълнуваща повърня! Пак глупости и тинтири-минтири в неизменния бодряшко-оптимистичен тъп либерал-соросоиден стил! Коя е тази капиталистическа кочина, където капиталистите-робовладелци ще държат своите роби на работа до 67 години, че и отгоре??!! Няма никъде такава капиталистическа кочина! Изритват те от работа още на 40-41, максимум на 45. Щото по дивашките американски "стандарти"(възприети от всички капиталистически кочини по света), на 40-45 години вече си в предпенсионна възраст. Ако си малко под 50, на 50 или недай си Боже над 50 - вече си само и единствено за гробищата. Абсолютно НИКЪДЕ не те искат на работа дори и като уличен метач! Няма значение колко си добър в своята професия - задължително те ритат на 40-45, и робовладелецът слага на твоето място някой млад роб на 20-25, че да му плаща 3-4 пъти по-малко. После и него изритва като мине 40. И пак така... В капиталистическите кочини има само 2 начина да си намериш работа - или да имаш огромни връзки и познанства или да си платиш кат' поп на милионите посредници по веригата и на ония кретени "специалисти" по човешките ресурси, които на 99% са с много тежки умствени и психически отклонения, и пълни некадърници. Не знаят на кой свят се намират. Пълна порнография е отвсякъде. Гледат те в ръцете дали им носиш от "сухото", че да те "уредят" на работа. Рядко корумпирани дегенерати. В уродливия, грозен свят на капитализма всичко се продава и всичко се купува. В това отношение в днешна американска колониална пропаднала България е истински ад! Абсолютно никой робовладелец няма да те държи на работа до 67+! Робите никой не ги брои за хора в капиталистическите кочини!

Всякаква лъжа е лошо нещо !

............................................................ ................................................................. ......................................................... Иванчо, няма рима! Може да няма рима майсторе, ама е истина!

Ако тръгне човек из България ще види, че БГ-парапитеците въобще не са токова бедни и нещастни, за каквито се представят. Купуват апартаменти на килограм като обезумели въпреки, че са на астрономически цени, карат мощни луксозни джипки, ресторантите пълни с народ, а по моловете и веригите-магазини БГ-парапитеците пазаруват като за последно. Личи си, че ганьовските дегенерати разполагат с много пари. Пари спечелени и изкарани с работа или труд? Амиии, какъв труд и работа бе, ганьовските парапитеци искрено и лично ненавиждат труда - парапитеците обожават далаверката и най-вече ХАЙДУТЛУКА. В днешна пропаднала колониална България всичко живо от царя до пъдаря се занимава и "препитава" с някакъв вид и тип хайдутлук. Над 90% от ганьовските изроди са много вътре в хайдутлука. Наркотрафик и нарко разпространение, каналджийство, всички видове контрабанда, проституция и сутеньорство, корупция, пране на пари, ДДС-далавери и измами, АЛО-измами, автоджамбазлък( кражба на коли), източване на банкомати, кражби, грабежи, убийства и какво ли още не. Друго такова любимо хайдушко занимание за българските парапитеци е отглеждането на цели плантации марихуана в домашни условия. Прави се главно по селата. Ако стане някаква издънка и полицията надуши, бабите и дядовците поемат вината на своите внуци, които де факто отглеждат насажденията с марихуана. Как да вкараш в затвора един дядка или бабка на 80 години? Осъждат ги условно и готово. А пък ако си и плащаш "такса спокойствие" на полицията въобще никой няма да те бутне с пръст. В България съвсем спокойно от отглеждане ма марихуана може да си докараш едно 40-50 хиляди лева на месец. Ако отглеждаш марихуаната в домашни условия нейде из Евросъюза месечната печалба скача вече на 50-70 хиляди евро. Мръсните пари от марихуаната моментално на минутата се изпират чрез покупка на апартаменти, къщи, вили, магазини, заведения, гори и земеделска земя. На никой не му дреме колко скъпи са имотите в България - с немъчени пари изкарани без труд е така.

Има! ВВП излъга цял един народ, че започва СВО, а то си беше брутална война, траеща вече над 2 години!

Този варварин го знаем ,ами къде остави нашите ПП-ДБ . При тях няма истина,само лъжа и кражби!!!